Moment, millal sai Ronaldo vigastadaFoto: PHILIPPE DESMAZES
Jalgpalli EMi uudised
11. juuli 2016, 13:26

EMi parimaks mängijaks valitud Dimitri Payet: ma ei tahtnud Ronaldot vigastada (16)

Jalgpalli EMi parimaks valiti Dimitri Payet, kes vigastas finaalmängus Portugali tähte Cristiano Ronaldot. Prantslane sõnas pärast mängu, et ta ei soovinud vastast vigastada. 

Ronaldo sai viga juba kohtumise seitsmendal minutil, kui Payet talle jõuliselt sisse lendas. Maailma üks parim jalgpallitäht võitles valuga 25. minutini, kuid edasi ei suutnud enam mängida. 

Vigastuse põhjustanud Payet kaitses enda jõulist mängu. "Ma võitlesin lihtsalt palli pärast ja see on ka kõik. Ma sain mänguvahendi tagasi ja kui ma tegin talle viga, ei olnud see tahtlik. Minu loomuses pole olla platsil pahapoiss, selles pole küsimustki."

Kaotatud finaalist ütles Payet järgmist: "Oleme väga pettunud. Meile tundus, et pall on koguaeg meie käes ja tekitasime paremaid võimalusid, aga lõpus ei suutnud lihtsalt väravaid lüüa. Portugal sai väga vähe šansse, aga nad suutsid kolli lüüa."

Euroopa jalgpalliliidu poolt valiti Dimitri Payet turniiri parimaks mängijaks. Talle järgnesid tiimikaaslane Antoine Griezmann ja Walesi koondise liider Gareth Bale. 

Parimaks väravavahiks valiti finaalis supertõrjeid teinud portugallane Rui Patricio, kes edestas Saksamaa puurivahti Manuel Neuer.

Täpsemalt saab järjestusega tutvuda SIIN.