Tallinna Peugeot ründaja Ingemar Teever.
Rannajalgpall
19. juuli 2016, 16:58

VIDEO | Ingemar Teever: mitmeid rannajalgpalli tehnilisi nüansse pole ma veel selgeks saanud

Rannajalgpalli Eesti meistrivõistlused jätkuvad eeloleval laupäeval Pärnu rannas mängitava teise etapiga, millele läheb liidrina vastu tiitlikaitsja Tallinna Peugeot, kelle ridadega liitus tänavuseks hooajaks Ingemar Teever.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 2015. aasta hooaja parimaks mängijaks tunnistatud Teever sai avaetapil ka jala valgeks. "Meie eesmärk on Eesti meistriks tulla ja algus oli tõesti krobeline - võimalusi oli, aga ära ei löönud. Eks mul endal võtab ka liiva peal harjumine aega. Rannajalgpall on selline, et kohe, kui natuke lõdvemaks lasta, siis karistatakse ära," rääkis Teever.

Kui FC Levadias oli Teever meeskonna kandetala, siis Peugeot’s kannavad põhilist vastutust kogenumad kolleegid: "Eks ma proovin aidata, aga põhiraskust kannavad meie meeskonnas Eesti koondislased. Kui omalt poolt suudan midagi lisada, siis tore.

Erinevused liiva ja muru vahel... üks on liiv ja teine muru! Mitmed tehnilised nüansid on omanäolised, mida veel päris selgeks saanud. Aga natuke suurema ründajana palli katta suudan. Esimene etapp kolmest mängust kolm võitu, paari nädala pärast uus etapp ja siis vaatame edasi."

Laupäeval ootab Peugeot'd ees hooaja keerulisim lahing, kui kell 14 ollakse vastamisi mulluse hõbemedalisti FC ValiceCariga, kel avaetapi järel samuti täisedu. Õhtuleht teeb kell 14 algavast kohtumisest otseülekande. Samuti näitame otsepilti kohtumistelt FC Üksjalgvärav/Vitamin Well - Nõmme BSC Olybet ja Santeh BSC - Narva United FC.