Kas Eesti paarisaeruline neljapaat toob meile esimese medali Rio olümpialt?Foto: CARLOS BARRIA
Rio 2016 OM uudised
10. august 2016, 11:03

TÄNA RIOS | Vaata, millisel 20 alal selgub täna olümpiavõitja

Rio de Janeiro olümpiamängude viiendal võistluspäeval jagatakse välja tervelt 20 kuldmedalit, millest ühe võivad saada ka Eesti sportlased. 

Kõikide eestlaste silmad peaksid olema naelutatud sõudmisele, sest Eesti meeste paarisaeruline neljapaat sõidab kell 16.22 finaalis ning on kindlasti medalikonkurentsis. Lisaks selgitavad olümpiavõitja veel naiste paarisaerulise neljapaadid.

Jalgratta maantesõidus jagatakse medalid nii naistele kui meestele eraldistardi sõitudes ning judos -90kg meestele ja -70kg naistele. Tõstmises võistlevad täna -77kg mehed ja -69kg naised. 

Lauatennises selgub täna naiste olümpiavõitja ning riistvõimlemises meeste individuaalse mitmevõistluse tšempion. Ujumises jagatakse ka täna välja neli medalikomplekti - naised võistlevad 200 m liblikas ja 4x200 m vabastiili ujumises, mehed 100 m vabastiili ja 200 m rinnuliujumises. 

Täna jagatakse kärestikuslaalomis medalid meeste ühesüstadele ja sünkroonvettehüpetes meeste 3m hoolaua võistlusel. 

Samuti selgitavad olümpiavõitja vehklemises naised floretis ja mehed espadronis. Kaks kuldmedalid jagatakse ka laskmises - meeste 50 m püstoli harjutuses ning jahilaskmise kaevikraja paarismärgi harjutuses.