Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Andrei Jämsa on olümpiamedalistid. Tags: Neljapaat, Rio de Janeiro olümpiamängud 2016 , pronksFoto: Viljar Voog
Rio 2016 OM uudised
23. august 2016, 09:08

Rio pronksiseid sõudjaid saab täna tervitada Raekoja platsil! (2)

Täna algusega kell 17.30 algab Tallinnas Raekoja platsil Rio olümpiamängude medalivõitjate ja teiste olümpialaste pidulik vastuvõtt.

Tseremoonial tänatakse ja tunnustatakse Rios pronksmedali võitnud paarisaerulise neljapaadi meeskonda ja kõiki Eesti olümpialasi ning tehakse põgus tagasivaade XXXI suveolümpiamängude tipphetkedele. Lõuna-Ameerika ja Rio õhustikku aitavad Raekoja platsile tuua Samba trummarid, Liis Lemsalu, TTÜ tantsijad, DJ Critical, teatab EOK pressiteenistus.

Vastuvõtu ametliku osa järgselt on fännidel võimalus medalivõitjaid ja olümpialasi tänada ning küsida sportlastelt autogramme. Autogrammialal on kohal lisaks sõudepaatkonna liikmetele (Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä) ka mitmed teised Eesti olümpiasportlased: vehklejad Erika Kirpu ja Kristina Kuusk, kergejõustiklased Martin Kupper, Gerd Kanter, Rasmus Mägi ja Ksenija Balta, maadleja Heiki Nabi.

Pidulikust vastuvõtust teeb alates kella 17.40st ülekande ka ETV.