Peaminister Taavi Rõivas.Foto: Jörgen Norkroos
Rio 2016 OM uudised
23. august 2016, 18:20

Taavi Rõivas tegi TV3 aadressil terava torke (66)

Kui Eesti epeevehklejate torgetel jäi Rio de Janeiro suveolümpiamängudel otsustavusest ja teravusest medalivõite silmas pidades natuke puudu, siis peaminister Taavi Rõivas näitas täna verbaalset tippvormi.

Raekoja platsil toimunud Rio de Janeiro suveolümpial võistelnud sportlaste vastuvõtul alustas Rõivas tänukõnet pronksmedali võitnud paarisaerulisele neljapaadile nii:

"Head Eesti inimesed. Usun, et nõustute minuga, et kuus minutit ja kümme sekundit on üldiselt väga lühike aeg. Isegi nii lühike, et mõni kanal ei jõua selle ajaga oma reklaame ära näidata. Ent need kuus minutit ja kümme sekundit, mis Eesti neljapaadi finaalis pronksiga finišisse tõid, olid väga pikad. Eesti elu seiskus ja isegi SKP tegi jõnksu allapoole. Väga hea, et seiskus! Emotsioon oli ju hindamatu, võidurõõmu ja joovastust tunti igas Eestimaa kodus."

Rõivase teine lause oli ilmselge torge TV3 aadressil, kelle töö kergejõustikuvõistluste näitamisel kutsus Rio mängude ajal välja suure pahameele eelkõige kahel põhjusel: 1) meeste kettaheitefinaali käpardlik näitamine, 2) rohked ja ebasobival ajal näidatud reklaamipausid.