Foto: Jörgen Norkroos
Rio 2016 OM galerii
23. august 2016, 21:30

SUUR GALERII | Eesti olümpiasportlased võeti Raekoja platsil pidulikult vastu (10)

Teisipäeva õhtul võeti Tallinnas Raekoja platsil pidulikult vastu Rio olümpialt koju naasnud Eesti sportlased. Tugevat vihmasadu trotsides olid kohale tulnud mõnikümmend pealtvaatajat, kel oli võimalus olümpiasangaritele isiklikult õnnesoovid edastada ja autogramme küsida.
Foto: Jörgen Norkroos

Tseremoonial tunnustati Rios pronksmedali võitnud paarisaerulise neljapaadi meeskonda ja ka teisi Eesti olümpialasi. Põgusalt vaadati videost veel olümpiamängude tipphetki ja medalisõitu. 

Foto: Jörgen Norkroos

Sportlastele ja publikule oli Rio õhustiku loomiseks kohale toodud sambarütme mängivad trummarid. Kuna aga medalivõitjast aerutajatel tuli olümpiatseremoonial kuulda võitjariigi Saksamaa hümni, pakkus Ott Lepland võimalust kuulda poodiumikoha puhul ka Eesti hümni.

Foto: Jörgen Norkroos

Lisaks esinesid Raekoja platsil veel Liis Lemsalu, TTÜ tantsijad ja DJ Critical.

Eesti olümpialastest oli vastuvõtule kutsutud vaid oma spordialal esikuuikusse jõudnud sportlased. Nii said fännid autogramme küsida sõudepaatkonna liikmetelt Kaspar Taimsoolt, Allar Rajalt, Tõnu Endreksonilt, Andrei Jämsält, aga ka vehklejatelt Erika Kirpult ja Kristina Kuuselt, kergejõustiklastelt Martin Kupperilt, Gerd Kantrilt, Rasmus Mägilt, Ksenija Baltalt ning maadleja Heiki Nabilt.

Foto: Jörgen Norkroos