Foto: Aaron Doster
NFL ameerika jalgpalli liiga
24. august 2016, 13:54

Margus Hunt: USA on minu kodumaa (3)

Cincinnati Benglasi meeskonnas mängiv Margus Hunt osales Beyond the Stripes nimelises vestlussaates, kus ta arutles tulevase hooaja ettevalmistuse ning ka oma eraelu puudutavate küsimuste üle.

Hunt pole enda meeskonnas suutnud kolme aasta jooksul erilist läbimurret teha ning ka selle hooaja ettevalmistus on kulgenud üle kivide ja kändude. Kuivõrd eestlase jaoks on algamas Bengalsi lepingu viimane aasta, oleks aeg samm edasi astuda. 

"Igal aastal on see käinud suhteliselt sarnaselt - olen pidanud tõestama treenerile, et annan endast parima ja olen väärt meeskonda kuulumist," kirjeldas Hunt ettevalmistusperioodi.

"Sel hooajal algas kõik hästi, aga ühes treeninglaagris tuli sein ette. Jalad ei töötanud korralikult, kehas polnud jõudu ega vastupidavust. Olin sisuliselt surnud."

Säärane lagunemine kandus edasi ka treeningmängu: "Kohtumises Vikingute vastu sai mul jaks otsa juba soojendusel." Tänaseks on olukord Hundi jaoks juba tunduvalt parem. "Paar päeva tagasi oli väga kõva trenn ja tundsin end hästi. Vigadest tuleb õppida ning end parandada." 

Viimati juuni lõpus Eestit külastanud Karksi-Nuialt pärit vägilane tunnistab, et üritab korra aastas sünnimaale jõuda, kuid ta kodu on ookeani taga. "USA on mu kodumaa. Meil on Houstonis oma maja ehitamine pooleli ja ma hakkan siin tõsiselt sisse elama. Samuti on siin peale karjääri lõpetamist tunduvalt rohkem võimalusi kui Eestis."

Muuhulgas arvas Hunt, et ta suudaks käesurumises edestada napilt Vladimir Putinit ning tal on eriline kirg Pringlesi krõpsude vastu. Vaata videost järgi, mida huvitavat eestlane veel pajatas.