Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson.
Spordivaria
29. august 2016, 04:00

Pluss, miinus, ennustus | Põnev tiitlilahing jalgpallis, vutikoondise mured ja kossukoondise šansid täiseduks (2)

Õhtulehe sporditoimetus vaatab igal esmaspäeval tagasi möödunud nädala sündmustele ja teeb kiire ettevaate ka tulevikku. Selline on meie 29. augusti valik.

Läinud nädala pluss | Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel peeti kolm esineliku omavahelist duelli. Levadia – Kalju 1:2, Flora – Infonet 3:0 ja Kalju – Flora 3:3 koos Infoneti ja Levadia punktikaotustega Ida-Virumaa klubidele tähendavad, et turniiritabel on hooaja viimase neljandiku eel erakordselt põnev. Pärast kahenädalast koondisepausi saab asuda tõelise gurmee kallale!

Nõmme Kalju ja Tallinna Flora laupäevane mäng lõppes 3:3 viigiga.

Läinud nädala miinus | Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson nimetas koosseisu mängudeks Malta ning Bosnia ja Hertsegoviinaga. Hollandi kõrgliigas mängivat Henrik Ojamaad seal jätkuvalt pole ning see tekitab ohtralt küsimusi, mõnedes ka pahameelt ja trotsi. Need pole kunagi head asjad, võivad atmosfääri toksiliseks teha. Lisaks on kapten Ragnar Klavanil küljes väike põlvetrauma.

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson.

Alanud nädala ennustus | 20% on tõenäosus, et Eesti korvpallikoondisel on EM-valiksarjas nädala lõpus täisedu. Kolmapäeval võõrustatakse Valgevenet, laupäeval mängitakse võõrsil Portugaliga. Mõlemad on üpris meie masti meeskonnad, aga favoriit Eesti kummaski matšis ei ole. Üks võit oleks tubli, kaks suurepärane.

Eesti meeste korvpallikoondis alustab kolmapäeval EM-valiksarja koduse mänguga Valgevenega. Laupäeval mängitakse võõrsil Portugaliga.