Islam Slimani - esimene Meistrite liiga väravalööja Leicester City kodustaadionil.Foto: AFP/Scanpix
Meistrite liiga
27. september 2016, 23:58

Meistrite liiga: inglastele võidud, Schürrle rikkus Reali päeva, Kopenhaagen hullas (1)

Viiest katsest kolm kaotust ja kaks viiki – Madridi Reali hiljutine saldo Westfalenstadionil. Viga ei parandatud tänagi – kuigi Dortmundi Borussia vastu mindi kahel korral juhtima, suutsid sakslased välja võidelda 2:2 viigi.

Reali juhtväravate eest hoolitsesid Cristiano Ronaldo ja Raphael Varane, ent mõlema poolaja lõpus mindi hooletuks – 43. minutil oli kodumeeskonna poolt täpne Pierre Aubameyang ning 87. Andre Schürlle.

Tulemus jätab jõujooned Meistrite liiga F alagrupis muutumatuks – avamatšis Varssavi Legiale kuus kolli tagunud Dortmund hoiab väravate vahega Reali ees liidrikohta. Täna Legia alistanud Lissaboni Sporting kerkis kolme silma peale.

Suurte skooride eest hoolitsesid Torino Juventus ning veidi üllatuslikult Kopenhaagen. Esimene oli võõrsil ülikindlalt üle Zagrebi Dinamost ning teine tegi kodus vaatamata penaltieksimusele pihuks ja põrmuks Club Brügge.

Napid võidud said kirja ka mõlemad täna võistlustules olnud Inglismaa klubid: külmas ja karges Moskvas oli Tottenham 1:0 üle CSKAst ning esimest korda Meistrite liiga mängu võõrustanud King Poweri staadionil oli Leicester City sama skooriga parem Portost.

Jalgpalli Meistrite liiga teisipäevased tulemused:
Monaco – Leverkuseni Bayer 0:1
Moskva CSKA – Tottenham Hotspur 0:1
Dortmundi Borussia – Madridi Real 1:2
Lissaboni Sporting – Varssavi Legia 2:0
FC Kopenhaagen – Club Brügge 3:0
Leicester City – FC Porto 1:0
Sevilla – Lyoni Olympique 2:0
Zagrebi Dinamo – Torino Juventus 0:4