Eesti uudised

TV3 VIDEO | Sõda Keskerakonnas kogub pöördeid. "Kuuuurija" uuris Savisaare pooldajate telgitaguseid (79)

LISA KOMMENTAAR

juba moderaatorite poolt läbilastud kommentaari kordamine5. oktoober 2016, 15:55
saates oli ka 2. osa kadastikust ja setu päritoluga ravimiärimehest. seda saateosa käsitleva artikli juures lasti läbi järgmine kommentaar.
"londonis enam lustida ei saa, välja söödi maatõugu harimatu lammas, nüüd siis raha eest savi leeri ema ja setude eestkostja. võiks kohtulahendeid lugeda ja areneda, see "kogu varast ilma". kuigi vara on kut Londoni lõbutüdrukul, siis võib sellest tõesti teoreetiliselt ilma jääda."
kõik müügiks5. oktoober 2016, 15:20
kuigi savisaar on helde tellitud lugude eest maksja, lustile sellest ei piisa. erakordse rahakire on ta pärinud oma juudiverd isalt, kellele see kirg küll nõuka ajal kalliks maksma läks. ...riigi vara eriti suures ulatuses...
sellel kuuurija saatel oli ka teine osa. seal astus lust üles setust ravimiärimehe Margus Linnamäe eestkostjana. loomulikult selle eest setult sentigi saamata..
1 kommentaar selle saatelõigu kohta.
"Londonis enam lustida ei saa, välja söödi maatõugu harimatu lammas, nüüd siis raha eest savi leeri ja setude eestkostja. võiks kohtulahendeid lugeda ja areneda, see "kogu varast ilma". kuigi vara on kut Londoni lõbutüdrukul, siis võib sellest tõesti teoreetiliselt ilma jääda."
bumerang4. oktoober 2016, 23:34
ma ei tea, mida lootis savisaar saavutada kui ta supernahhaalist lusti erakonna kontorisse juhatuse koosolekule vedas. tal õnnestus küll vastasleeri esindajaid alandada, kuid see võib talle kalliks maksma minna.
mis siis saab, kui ta ei kaota mitte ainult esimehe kohta vaid ka kõik talle määratud hüved? talle jääb alles riigikogu liikme eripension, aga tema väljaminekute juures on see ainult kommiraha.
4. oktoober 2016, 20:20
teie leht ei vasta minu reeglistikule, kardan, et lõpetan teile oma rahade maksmise.
Kus või kes tümitab Savisaart ILMAASJATA?4. oktoober 2016, 19:21
Neid savisaare kuritegusid on siiani tulnud päevavalgele nagu juba Vändrast saelaudu,
neid kuritegude kahtlustusi ei ole savisaarel mitte ainult üks või kaks,
vaid suurel hulgal kohe
ja veel eriti räiged ja raskekujulised –
*rahapesu, (seaduse järgi kuni 10 a. vanglat)
*salakontod välismaal
*maksuameti petmine,
*4-kordne, eriliselt suurte summadega altkäemaksude võtmised
*keskerakonnale keelatud annetuste vastuvõtmine
*aastakümneid linnarahva maksurahade raiskamised iseenda isiksuse poliitiliseks promomiseks igasuguste reklaamidega
Ja neid uusi kuritekahtlusi ja ta kriminaalsete mahhinatsioonide kaasosalisi - teab ju igaüks, kes asjaga kursis - tuleb ju neid aina robinal veel päevast päeva aina rohkem ja rohkem lagedale (Pettai ligi miljonilised võlakirjad jne).
Ja lõppu pole ju veel näha.
Savisaar ei ole mitte ainult üks väike taskuvaras, vaid suurekaliibriline suli!
õigus4. oktoober 2016, 19:24
Isegi terve see, siiani Savisaare poolt juhitud venemeelne KESKERAKOND on tunnistatud kohtu poolt süüdi ehk kuritegelikuks erakonnaks ja seda selles, et Toobal erakonna peasekretäri ning seega juhtivtöötaja ja pädeva isikuna võltsis erakonna kassa sissetuleku ordereid, võimaldamaks Savisaare poolt seadusevastaselt vastuvõetud erakonna majandustegevusse kaasata teadmata päritoluga sularaha.
Keskerakonnale mõisteti karistuseks rahaline karistus kümme tuhat eurot.
pange tähele!4. oktoober 2016, 19:35
See vana kommunist ja praegune Eesti riiki ja rahvast vihkav mõjuagent lahkub ainult kas
- pikavarrukatega särgis - röökides
- käeraudades - meeletult lõuates või
- jalad ees - vaikides.
4. oktoober 2016, 17:18
Naljakas, et ei osata ise midagi mõelda ja öelda . Paljud kasutavad Ligi sõnavara (kaagutama jne). Kahju, et Ligist ei saanud presidenti, siis oleksime teadnud, kes kaagutavad, pläägutavad jne. Kindlalt edasi! Oravate juhtimisel oleme varsti 5 rikkama riigi hulgas.
TOETAME Savisaart!4. oktoober 2016, 17:40
MAHA Savisaare vastased! Savisaar on ka edaspidi KE ESIMEES!
erapooletu4. oktoober 2016, 15:28
Miks maksab Keskerakond Edgari adv. kosmilised kohtu kulud,tavalised inimesed peavad aga ise kõik kinni maksma.Sisuliselt on see ju rahva raha mida kasutatakse isiklikuks otstarbeks.Ehk on see üks põhjustest ,miks erakonnas ollakse,
vaataja4. oktoober 2016, 14:01
Oli juba varemgi kirjutatud-räägitud Kesikute tsirkusest kus põhilised osatäitjad-klonid Edgari sulased ja nüüd oli taas üks etendus kus suurt osa mängis ka ajakirjanikust-kloun!
vaataja4. oktoober 2016, 13:58
Mu komm ei läinud läbi! Hea küll,kirjutan vastupidist! Tore arukas ja tubli reporter,üks parimaid ja ikka vaatan edasi tema saateid-ülekandeid. Tore oli Savisaart toetada tema ,,iidoli,, nime toetada!! Vaatame,kas nüüd läks komm läbi?
Ime küll, et läks!4. oktoober 2016, 14:04
Minu kiidulaul ei läinud läbi. Vist sama lugu, mis "Kesknädalaga". Ise ei lubata otsustada.
vaatajale, 13:584. oktoober 2016, 17:47
See loll moderaator tegutseb kogu aeg OMAVOLILISELT ja SÜÜDIMATULT! Kas Õhtulehel ei ole teda kellegagi asendad...? DELFI-s on normaalse mõistusega moderaator - mingu sinna ÕPPIMA!
modereeri, modereeri, modereeri....jah!4. oktoober 2016, 17:48
nüüd4. oktoober 2016, 13:09
julges ajakirjanik savisaart kaitsta,ja mis pasarahe sai selle eest kaela.oleks savisaart laimanud,oleks tubli tüdruk.selle kogu jama sees jäi savisaar väga rahulikuks ei hakkanud lärmama,nagu see punt seal ümber laua.kõigil silmad vilasid peas,nagu kiskjatel.rahvas ,toetame savisaart,sest muidu keskerakond kaotab oma näo.loomulikult ,neid kes savisaart toetavad,neid hakatakse mõnitama,kannatame ära.
televaataja4. oktoober 2016, 13:21
ÕUDNE oli telekast vaadata, kuidas Ratase-Simsoni-Repsi putšistide punt KARTIS televisiooni....! Käed värisesid neil samuti nagu Moskva putšistidel... Ainult selja taga ja ajalehes on nad kanged siristama oma laulukesi....!
Mina ei karda mõnitusi!4. oktoober 2016, 13:22
Olen kogu aeg hinnanud Savisaare sitkust, vastu panna valitsusele, KAPO-le, rahvale, kes kui arad, peksavad ühte inimest. Peksavad aga maha lüüa pole suutnud. Paljud ei teagi, miks Savisaart laimavad. Sest propaganda, koos meediaga, on teinud aastatega kõva tööd. Vaja ju valitsust segav oponent rajalt maha saada. Ja rahvas, ullike, läheb vooluga kaasa. Aru saamata, mis siis edasi, kui Savisaar on kõrvaldatud. Oh, seda rahvast küll! Võta üks ja viska teist.
4. oktoober 2016, 15:18
Kanake õhetas näost ja isa Must lükkas kämblaga prille nina pealt silmade ette. Kui koomiline. Simsonlased ju sonisid läbipaistvusest, kuid kas sa näe, hakkasid avalikkust kartma. Aga miks, kui te ausad olete?
15:18-le4. oktoober 2016, 17:50
Simsoni punt KARDAB tõde ja AVALIKKUSTAMIST nagu TULD!
TOETAME Savisaart!
Siin pidi olema4. oktoober 2016, 14:06
minu, Savisaart toetav kommentaar. Aga ei tulnud. Moderaator arvas, et ma ei ole kakleja tüüp. Ei peksa Savisaart ühiskambas.
A 4. oktoober 2016, 12:56
Siseminister Pevkur ütles ...ei ,noh siis muidugi !
selge4. oktoober 2016, 12:53
pilt,kuidas käitutakse eaka erakonna esimehega.nende silmis ta ei ole enam keegi.vaadates neid, raisakotka silmadega noori poliitikuid,jääb küll mulje,et neid ,võimuihas broireleid,ei takista miski eesmärgile jõudmiseks.nad on nahaalsed aga arad,kardavad kaameraid.kardavad et inimesed näevad nende tõelist palet.kas tõesti viisakamalt ei oleks saanud toimida.
fred4. oktoober 2016, 17:02
Aga see kõnts ei olegi midagi rohkem väärt. Majast välja ja ratastoolis allamäge - see oleks õiglane palk.
sa jeerum,4. oktoober 2016, 12:25
Loone kui sa Vene saatkonna akendest näedki seda malbet südant ja stiilitunnetust, siis ära nähtut rohkem usalda, sinu valijad näevad muud
l4. oktoober 2016, 11:53
mina sain asjast aru nii, et tahtmine võimu juurde on metsikult suur, ei valita enam vahendeid ja minnakse lausa jõhkraks ning ebaviisakaks, täpselt sarnased nii edgari pooldajad kui ka vastased, no mis president oleks olnud REPS!
4. oktoober 2016, 12:19
Oleks olnud väga hea president(Reps),aga "tänu"Edgari" sobingutele ei õnnestunud.
/4. oktoober 2016, 13:03
hea variant et reps ei saanud presidendiks see olnuks ju täielik horror riigile. Tänase seisuga ihkas see kamp koos Simsoniga eesotsas veelgi suuremat suutäit. Simson peaks oma niigi laia suu kokku õmblema ning lapsendama lapse kui ise ei ole võimeline kuid jätku oma labased ruiged.
4. oktoober 2016, 15:21
lapse peaks muretsema jah, mitte siin kaklema! Kes talle siis tulevikus pensioni maksma hakkab?
see on nii4. oktoober 2016, 11:15
Lusti kritiseerimine näitab kui meedia kiviajas on mõned poliitmängurid.See naine on teinud läbi Lääne koolituse ja seal on teine tase.Õppige!
Helen4. oktoober 2016, 11:36
Kas mitte K.Lust polnud see, kes ennast kuulsustega ühele pildile töötles? Kõva tase küll ;)
Helenile, 11:364. oktoober 2016, 13:28
Sina, Helen, vaata, kuidas EKRE ja KE iga jobu püüab kasvõi vägisi AJALEHTE või TELEVISIOONI ennast suruda... Ei ole neil midagi mõistlikku öelda aga küll on neil UHKE tunne, kui PILT on ajalehes...!
tõde on valus kuulata4. oktoober 2016, 15:40
tv3 on vist paksult jobusid täis. seitsmeste uudiste produtsent annely adermann promos enda arust uudiste saadet ja püüdis lihtsameelsetele vaatajatele tõestada, et neil on tõelise rahvusvahelise haardega reporter -lust loomulikult. sel eesmärgil laskis ta endal ja lustil restoranil kõhu head ja paremat täis sööta ning lust pajatas sinna juurde oma blufilugusid kohtumistest maailmakuulsate staaridega. muuseas meenuvad talle järjest uued episoodid. sel korral siis kohtumine wc ukse taga m. jacsoniga.
ja kui lustilt küsitakse, miks ta nendel staaripidudel käimisest loobus, siis vastab ta, et vanemaks saades läks pidudel käimise isu üle.
no need kroonika reportaazid lõppesid siis, kui lust oli 24-aastane. 10 aastat vanemana on tal pidutuju küll ja veel, meenutame kasvõi seda ruhnu saarel ööotsa kestnud pummelungi.
tegelikult lõppesid muinasjutud staaripidudest tänu kroonikaga konkureerima hakanud ajakirja paljastustele. lusti usaldamise ja uskumise pärast oleks ingrid tähismaa peaaegu kinga saanud.
lust arvab, et teda vihkavad kõige rohkem anonüümsed kommentaatorid. tegelikult on ingridil hoopis rohkem põhjust lusti vihata.
tohoh4. oktoober 2016, 11:38
läänes oli ta koduperenaine, ei töötanud ega õppinud. ainus tööots oli pizzabaari ettekandja oma. temasuguste logardite pärast brexit toimuski ja londonis ida-eurooplai ei sallita.
Tellitud lugu4. oktoober 2016, 10:54
See saade oli Lustil totaalne "ämber" millest paistis selgelt läbi Savisaare karvane käsi (kohe näha,et vanad sõbrad).Millal saame lahti sellest suurusehulluses vanamehest,kes peab end kõikvõimsaks?
londoni lusti blogi kommentaar 2013.a.4. oktoober 2016, 10:51
katrin lust ei oska kahjuks üldse kirjutada, sest teemad, millest ta kirjutab, on peamiselt ebaolulised, vaatenurk probleemidele on enamasti täiesti mööda, rääkimata stiilist ja kirjavigadest, võõrsõnade ja ka eesti sõnade kasutamisest. ehk siis halb ajakirjanik. kes muuhulgas ka kriitikast midagi ei õpi. ma tema valede ja väljamõeldiste kohta ei oska midagi öelda, et kas ta ikka elab Inglismaal ja kas ta ikka on abielus ja kõik need teised asjad. vahel kirjutab ta muidugi nii, nagu mitte keegi teine poleks mitte kunagi Eestist välja saanud ega tea, mis mujal, sealhulgas Inglismaal, toimub. see polegi nii oluline selle kõrval, et ta ei oska kirjutada.
Lust on nork4. oktoober 2016, 10:35
Lust käitus vägainetult kontoris. Kas ta mõikab nagu ta oleks teiste magamistoas tahtnud olla siis kui paluti teda lahkuma sealt. Oma saatega ta küll eesmärki ei täitnud vaid naitas savisaarlaseid ajuvabast kyljest.
Kas sina tahad4. oktoober 2016, 10:46
Rootsi pankasid enda koju? Aga näe, kamandavad siin nagu omas magamistoas.
Hele4. oktoober 2016, 10:16
Saatejuht oli ikka väga agressiivne, nii ei käitu ükski kutsumata külaline teise ruumides, ega Savikas teda sinna kutsunud
Helele, 10:164. oktoober 2016, 13:31
Ratas, Simson, Reps....jt putšistid KARDAVAD valgust ja televisiooni nagu TULD! Ainult OMA MÖLA tahavad nad igal pool avaldada...!
Helen4. oktoober 2016, 10:10
Kas saatejuhil endal ei olnud häbi ronida võõrasse kontorisse ja seal jonnida, et temal on täielik õigus seal olla?! Ükski firma ei lase võõraid inimesi oma tööruumidesse. Ja kunagi ei või ju ka teada, mis kavatsustega on too sinna läinud (äkki toob või viib mingeid pabereid näiteks ja mine siis jälle selgitama).
Kuid see Savisaare koosoleku pidamine...ta oli nagu mingi 3-aastane tita, kes tahab oma tahtmist saada, kuid ei oska. Sõitis seal oma tooliga edasi-tagasi. Päris kummaline oli vaadata.
Ja saatejuhi küsimused...kas oled Savisaarele truu? WTF?!
lustiuurija4. oktoober 2016, 09:39
lust sattus savisaare tellimustööde täitjaks seoses sellega, et ilves keeldus presidendiks saades savisaarele peaministri kohta pakkumast. kättemaksuks tellis savisaar ilvest mõnitava raamatu kirjutamise. nooremapoolne õhtulehe ajakirjanik alustas tööga ja kaasas töösse töötu londoni koduperenaise lusti. kuna noorsand oli eveliniga koos töötanud ei tahtnud ta ennast raamatu autorina näidata. nii ilutsebki "tervist, proua president!" raamatu kaanel autorina ainult lusti nimi.
raamatu esitlusel oli väga vähe rahvast, peamiselt savisaare poolt kohale kamandatud keskerakondlased. nendega läkitas lust edgarile pühendusega raamatu -südamekujulise emoticoniga. pühenduse autor nimetas ennast familiaarselt katiks.
järgnes õhtulehe lusti blogi ümbersünd. endisest kirjavigadest kubisevast naiivitari blogist sai korraga savisaare poliitiliste vastastega võitlev eesliin. eestlasi noomiti seal selle eest, et nad ei austa venelaste 9. mai võidupüha ja julgevad selle asemel tähistada hoopis euroopa päeva. ilmusid imetlevad reportaazid pronkssõduri juurest.
kui esialgu püüti sidet savisaarega varjata, siis viimasel ajal on lood teisiti. ainult püütakse näidata, et lusti näol ei ole tegemist käpiknukuga vaid ajakirjanikuga, keda savisaar hindab teistest kõrgemalt.
keskerakonna kongressi ajal oli lust ainus, kes sai teha savisaarega intervjuu. sama kordus ka hundisilma jaanipäeval. mõlemal korral jäi mulje, et küsimuste tegelik autor pole lust vaid intervjueeritav ise.
Sa, Simson, saa juba aru!4. oktoober 2016, 09:47
Reformioravad veavad vaid su üle, et Savisaar kukutada. Seejärel istud pingile, mille ots ei ulatugi sinu istumise alla. Oledki üle pingiotsa. Nii, nagu teiste ülejooksikutega on juhtunud.
elust enesest4. oktoober 2016, 09:33
Katin Lusti ja tema saatemeeskonna väljaviskamise katse lisas veel rohkem negatiivset tausta erakonna pöörajatele.Too seik kinnitas, et omavoli ja diktatuurile omaste vahenditega püüti objektiivselt sündmusi käsitleva meediaga arveid õiendada nii nagu seda tehti Kesknädalaga, kes oli üks väheseid meedia tasakaalustavaid jõude, kes rääkis sellest mida Valitsuse meedia ei kajasta, meedia kellele oli antud roheline tee Simsoni tiivale
Kui varem tehti4. oktoober 2016, 09:43
ülelöömisi varjatult, vähemalt rahvale tehti naerust nägu, siis nüüd lajatatakse otse näkku.
oh4. oktoober 2016, 09:25
õudne oli tõesti vaadata seda lusti,nagu oleks täiega ärapööranud.Lust ütle ausalt, palju saviplänn sulle maksis,et sellist härjaila suust välja ajasid ?
saab4. oktoober 2016, 12:28
tasulise kärulükkaja koha :).
Kangutame ükskord juba4. oktoober 2016, 09:24
selle Savisaare maatasa. Kuidas muidu saaksime ühepartei diktatuuri, "Kindlalt edasi"!
miks armastab savisaar sularaha4. oktoober 2016, 08:26
et varjata ajakirjanikele tellimustööde eest maksmist.
inno ja irja tähismaa on avameelselt rääkinud kui palju savikas neile maksis ja millistel teemadel ja millisel toonil kirjutisi tellis.
lusti varanduslik seis paranes mõni aeg tagasi hüppeliselt. aasta jooksul ostis ta 2 korterit - ühe tallinna vanalinna ja teise tartu raekoja platsile. ometi pole ta urmas oti tasemel ajakirjanik.
lustil on kombekd kelkida, et ta on ainus ajakirjanik, kes saab mõnelt tegelisaselt intervjuu. nii pole see mitte ainult savisaarega. kui neinar seli kriminaalkorras süüdi mõisteti, siis ilmus tema intervjuu. intervjueeris lust. seli rõhutas, et see on ainus intervjuu, mille ta sel teemal annab. nii nagu lusti intervjuudel savisaarega oli ka sel korral ilmselge, et küsimusi pole lust ise välja mõelnud.
MAKSTUD VIIS
Kilekott4. oktoober 2016, 09:08
Kui see ka nii on, kas teised poliitikud on ausamad ja eetilisemad?
Näiteks loovad nad ettevõtetele soodustingimusi ja võtavad pärast vastu rahapakke. Pärast osalevad veel debattidel, kus keegi ei tea, miks riigil millekski raha ei jätku.
kodanik4. oktoober 2016, 08:18
Mul on lausa kahju saatejuhist keda kasutati poliitmängus ära ise seda adumata ning jättes sellega pehmelt öeldes endast vähe imeliku mulje. Miks telekanali toimetajad ja programmijuhid ei pidurda sellise saate edastamist oma kanalil ja ei selgita saatejuhile elemntaarseid eetikanorme. Aga mis seal ikka, tuletame meelde rahvatarkust: Ega haridus matsi riku. :)
POLE MIDA RIKKUDA4. oktoober 2016, 08:30
lustil pole mingit haridust. kuna ta ülikooli baka kraadini pole jõudnud on tal tavaline keskharidus.
Rõivas 4. oktoober 2016, 09:09
Haridus ei tee veel targaks!?
goov4. oktoober 2016, 08:10
Reps on reetur.Talle eraldati tervelt pool minevaaastasest linnapea jõulutervituse rahast.
Sellest piisas ju kuhjaga ,et paar kuud kampaaniatt teha.Uskumatu seltskond
Millal4. oktoober 2016, 07:55
küll me ometi vabaneme sellest vähkkasvajast-Savisaare juhitud keskerakonnast,kes toetub lollidele ja okupantide järeltulijatele?Kuni selline lollikari seal domineerib,ei saa me mingi nipiga poliitmaastikule tasakaalustavat jõudu,kelleks keskparteid tavaliselt olema peaksid!
Ma arvan,et4. oktoober 2016, 07:53
Lust mängib topeltmängu.
maamees4. oktoober 2016, 07:35
Ma ei saa aru,mida see Lustikummut nüüd selle saatega öelda tahtis.Minule jättis Savisaares veel halvema mulje.Justkui mõni laps jonnis seal:Öeldaksegi ,et vanakesed muutuvad lapsemeelseks tagasi ja seda Savisaar juba on.
nojah4. oktoober 2016, 07:34
kana oma jüngritega ju kaagutab, et läbipaistvus peab olema. Miks nüüd karta? Ütle kogu rahva ees, mis sul öelda on! Seljataga ja salaja oled kõva poliitik! Ma ei usu sinusse ja ei vali koos perega sind ja sinu bandet.
Kapott4. oktoober 2016, 07:05
Kallutatud ja makstud lugu.
4. oktoober 2016, 00:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
4. oktoober 2016, 06:43
nüüd kesikud keksivad ja kilkavad, et nõuka aeg tagasi ja ei saa hääletada jne.
kus teie kandidaat oli, kes oleks hääli kogunud? miks te ei saanud enda inimest riigikogus üles seada? miks teil 21 nõutud häält kokku ei tulnud?
ma ei saa aru. lasite valmiskogu põhja. nüüd kilkate. vastik mõelda. kaua seda tsirkust oleks pidanud taluma.
aga nüüd oleks aeg presidendivalimised rahvale anda. küll rahvas teab, keda tahab.
4. oktoober 2016, 07:25
oled vist pohmellis? Jutt väga segane.
keskerakondlane4. oktoober 2016, 02:14
Putšistid KE VÄLJA VISATA!
vahva,4. oktoober 2016, 00:10
julge,tüdruk Katrin,Lust!Hea ja õpetlik ,ära usalda ,ära aita,ära upitada, ära õpeta igat ühte,kes sinu ees lipitsevad,poevad,kes tahavad sulle selja taga hoobi anda,julgemata otsa vaadata,varjates silmi oma mustadest mõtetest ja valedest,saamaks kõrgemat positsiooni,lükates oma ustava õpetajal jalgealt tooli.Sellised on siis Keskerakonna noorpoliitikud,(Simsoni mantsaft)kes õpetavad,annavad eeskuju uuele põlvkonna poliitikutele ja noortele.Ja esindavad Eesti Riigikogu?
pühavaim4. oktoober 2016, 07:03
Ostap4. oktoober 2016, 00:03
Londonis lustimisest ja kontsast (tallast) ei räägi keegi?!
zxc3. oktoober 2016, 23:41
Loone ja Ernits on neofüüdid, sellal kui Reps-Rand, Simson-Must ja Ratas kesikute parteis Edgari lemmikbroileritena tegusid tegid, olid Loone ja Ernits partei mõistes alles märgade kõrvadega imikud.
Manni4. oktoober 2016, 02:15
Toetame Edgarit! Kõik Edgari kaitsele!
Sass3. oktoober 2016, 23:07
Rumal, ebaviisakas, harimatu ja ebakompetente. See käis saatejuhi kohta.
Savisaart näidati jonnaka vanamehena ja Loonet lapsiku naisterahvana. Kas selline vaatenurk oli tõepoolest Savisaare toetajate soov?
Mari3. oktoober 2016, 23:30
Saatejuht taotleski savikate tõelise palge näitamist. Kaval oli.
ufg3. oktoober 2016, 23:04
Kas uue presidendi mees hakkab presidendiproua palka ka saama
23:044. oktoober 2016, 02:17
Hakkab kolmekordset presidendiproua palka saama! Ole rahulik - sina ei saa sentigi!
Bla3. oktoober 2016, 22:56
Kuuuurija saate kokkuvõte - palju lärmi ja vähe sisu.
Kes 3. oktoober 2016, 22:41
Kuuurija reporter on ebaproffesionaalne kuulsust otsiv näitsik. Iga ettevõtte põhikirjas on määratletud kes võtab juhatuse koosolekust osa, kaameraga skandaalset uudist otsiv reporter sinna kindlasti ei kuulu. Kui tahetakse proovida pealtnägija kingi siis need on küll liiga suured
+14. oktoober 2016, 00:41
tõsi ta on, Veet Mano lugu näitas tema tõelist palet, milline uss see Lust on
3. oktoober 2016, 22:41
see lust on napakas,arvas endast palju ja lipitses savisaare ees.kui keegi võõras oleks tema enda saatemonteerimise ajal sisse sadanud ja omi nõudeid esitama hakanud siis arvan teadvat kuidas hiljem ajakirjandusest oleks lugenud privaatsuse ja tööde segamisest lugenud.huvitav kas savisaar siis ka nii õhku täis on ja eputab kaamera ees kui maha on võetud.
Ma ei tea, 3. oktoober 2016, 23:34
kas on ikka Lust napakas võibolla hoopis lapsemeelne Savisaar, "stiilne" Loone ja salakuulaja Ernits.
3. oktoober 2016, 22:17
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Simsonahju3. oktoober 2016, 22:56
tähendab maakeeli: Käed eemale reformierakonnast!
22:56-le4. oktoober 2016, 02:19
TUBLI keskerakondlane oled! Ole alati Reformierakonna poolt, mitte arulagedate keskerakondlaste poolt!
Ma olen4. oktoober 2016, 23:16
alati arengu mitte puujalaga taandaerngu poolt.