Margus HuntFoto: Joe Robbins
NFL ameerika jalgpalli liiga
16. oktoober 2016, 23:08

Margus Hundi ja Bengalsi jõud ei käinud liiga paremikust üle

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi CIncinnati Bengals tunnistas pühapäeval võõral väljakul liiga paremikku kuuluva New England Patriotsi 35:17 paremust. 

Esimese veerandi võitis väravalöögist kolm punkti saanud New England Patriots, kuid teisel perioodil läks Cincinnati nende söötja Andy Daltoni juhtimisel mängu touchdown'ist juhtima.

Pikalt kohtumist domineerinud Bengals kaotas mängu üle kontrolli poolaja lõpus, kui koduvõistkonna quarterback Tom Brady sai rünnaku paremini käima ning viis omakorda tiimi touchdown'iga juhtima 10:7. 

Kolmas veerand algas Bengalsile väga positiivselt, sest esimesel rünnakul toimetati pall väravaalasse ning mindi 14:10 juhtima. Siis lagunes mäng nii kaitses kui rünnakul ning Patriots läks 25:14 juhtima (kaks touchdown'i ning Dalton tõmmati enda väravaalas maha). 

Kuigi Bengals suutis veel lüüa ühe väravalöögi ja vähendada vahe kaheksale punktile, ei suudetud viimasel veerandil Patriotsi rünnakut piisavalt hästi peatada ning New England sai 35:17 võidu. 

Margus Hunt sai ka täna korralikult mängu aega ning tegi küllaltki korraliku esituse. Ta avaldas vastaste mängujuhile head survet ning tõmbas kaks korda palliga jooksnud vastase maha. 

Bengalsil on nüüd kirjas kaks võitu ja neli kaotust. Et jõuda play-off'i, võib Cincinnati veel ainult korra libastuda. Kui kaotatakse veel kaks mängu, jääb play-off'i uks ilmselt suletuks.