Spanoulis palliga möödunud hooaja kohtumises BrosegaFoto: CHRISTOF STACHE
Korvpall
21. oktoober 2016, 09:48

VIDEO | Korvpalli Euroliigas möllasid Kreeka vanameistrid, Reali võimu vastu ei saanud ka Maccabi

Eile õhtul alustati korvpalli Euroliiga teise ringi mängudega, kus neljas peetud mängus jätkus pinget viimaste sekunditeni kahes. Korralikud kontserdid korraldasid Kreeka legendaarsed mängujuhid 33-aastane Nikos Zisis ja 34-ne Vassilis Spanoulis.

Võõral väljakul teenis magusa võidu Milano Emporio Armani, kui David Blatti juhendatav Darussafaka alistati 81:80. Hiilgava mängu tegi serblane Milan Macvan, kes tabas väljakult viskeid 10/8, sealjuures kolmesed 3/3 ning tõi võitjatele 19 punkti. Kaotajate poolelt oli resultatiivseim 20 silma visanud Adrien Moerman. 

Darussafaka - Milano kohtumise tipphetked:

Esimese võidu teenis tabelisse sakslaste Brose, kes tänu võimsale viimasele veerandajale alistas koduväljakul Kaasani Unicsi 89:86. Vanameister Nikos Zisis panustas võitu 16 punkti ja lausa 12 resultatiivse sööduga, lätlane Janis Strelnieks viskas suurepärase tabavuse juures 17 silma. Kaotajate poolelt oli edukaim 24 punktiga Keith Langford. 

Brose - Uniksi kohtumise tipphetked: 

Võimast minekut jätkab Madridi Real, kes võõrsil alistas Maccabi 89:82. Heas hoos oli kolmestekahur Jaycee Carroll, kes tabas kolmeseid 8/5 ning tõi meeskonna parimana 18 punkti. Kaotajate poolelt oli resultatiivseim samuti 18 silmaga Victor Rudd. 

Maccabi - Reali kohtumise tipphetked:

Möödunud nädalal Reali rongi alla jäänud Olympiacos seekord koduväljakul Anadolu Efesile sõnaõigust ei andnud ning võttis kindla 90:66 võidu. Kui hiilgava mängu tegi Zisis, siis teine Kreeka Euroliiga täht ei jäänud sugugi alla - Vasilis Spanoulise arvele 17 punkti ning 9 resultatiivset söötu. Kaotajate poolelt edukaim 22 silma toonud Cedi Osman. 

Olympiacos - Efesi mängu tipphetked:

Mängudega jätkatakse täna, kui peetakse neli ülejäänud teise ringi kohtumist. 

Euroliiga tabeliseis: