Paide jalgpallistaadionFoto: Paide Linnameeskond / Facebook
Jalgpall
21. oktoober 2016, 16:20

Paide Linnameeskond loob uhke jalgpalliakadeemia, et kasvatada uusi Ragnar Klavaneid

Paide jalgpalliklubi teatab oma kodulehel, et lähiaastatel on plaanis riigigümnaasiumi juurde luua suursugune jalgpalliakadeemia. 

Kavas on uue jalgpallistaadioni rajamine, kunstmurustaadioni katte vahetamine ning teisaldatava sisehalli ostmine talvisteks treeninguteks. Esimene uuendus viiakse läbi juba sel sügisel, kui kunstmurustaadion saab valgustuse, millest on kümme aastat puudust tuntud.

Projekti eesmärgiks on hakata pakkuma noortele parimaid võimalikke tingimusi ja kasvatada tipptasemel järelkasvu, et Paidest võiksid tulla uued Ragnar Klavanid. 

Paide meeskonna juhid soovivad parimad mängijad üle Järvamaa ja Kesk-Eesti koondada. Nad peaksid asuma koolis õppima ning mängima alustuseks Paide Linnameeskonna U17 ja U19 võistkondades.

Koos uue staadioniga loodetakse Paidesse luua üks Eesti jalgpalli tippkeskusi. Uus murustaadion koos kõige vajaminevaga peaks valmima 3-5 aasta perspektiivis. Praegusel hetkel on vana staadion oma mõõtmetelt liiga väike, seal pole nõutavat arvu pealtvaatajakohti ega statsionaarseid katusealuseid tribüüne ja puudub pesemisvõimalustega staadionimaja.