Carlo Ancelotti Londoni Chelsea peatreenerina 2011. aastal. Foto: GLYN KIRK
Jalgpall
23. oktoober 2016, 12:01

Londoni Chelsea endine peatreener: tänavu on neil Inglismaa liiga tiitli võitmine väga raske

Londoni Chelsea endine peatreener Carlo Ancelotti ei usu, et klubi suudab tänavu Antonio Conte käe all võita Inglismaa liiga.

Praegu Müncheni Bayernit juhendava Ancelotti käest küsiti, kas ta usub Conte edusse Chelsea peatreenerina. "Oleneb, mis on klubi eesmärgid selleks hooajaks," vastas itaallane. "Kui eesmärgiks on võita Premier League, siis see on väga raske.

Aga kui soovitakse ehitada uut gruppi, ideed jalgpallist ning uut strateegiat, siis Contel on väga hea võimalus olla meeskonnaga väga edukas." 

2010. aastal Londoni klubiga nii Inglismaa liiga kui FA karika võitnud Ancelotti teab meeskonnas valitsevast survest. Kõigest aasta pärast väga edukat hooaega lasti aga praegu 57aastane treener lahti.

Ancelottti sõnul on Conte aga väga professionaalne. "Ma ei tea teda juhendajana, aga ta on iseloomult alati keskendunud ning olen enam kui kindel, et lõpuks on ta Chelseas väga hea. Kõik peatreenerid vajavad aega, aga ma ei tea, kas seda antakse." 

Enne pühapäevast kohtumist Manchester Unitedi vastu on Londoni Chelsea kogunud kaheksa kohtumisega 16 punkti ning tabelis hoitakse viiendat kohta.