Tele

Artikkel algselt avaldatud kell 11.48

SAGAPO VÕITIS KÕIK: Joosep Järvesaar pani kinni näosaate! (117)

LISA KOMMENTAAR

tuuleke24. oktoober 2016, 17:23
Minule meeldib näosaate puhul tegelikult see, et on nii neid, kes teevad artisti järgi kui neid, kes teevad paroodiat, nii on mitmekülgsem. Kui oleks ainult ühtmoodi, siis see tüütaks ära. Kuigi jah, paroodiat võiks rohkem olla. Küll aga ma ei saa aru kuidas saab kohtunik olla kohtunik, kui ta ei ole vaadanud originaali, kuidas on võimalik hinnata (ükskõik kas siis järeletegemist või paroodia tegemist) kui ei tea milline on artisti hääl, liigutused, maneerid. See on saates osalejate suhtes ebaõiglane. Küsimus on ju selles mil määral osaleja oskab üles leida artistile iseloomuliku ja seda enda ande ja oskustega edasi anda. On kuidas on, aga saadet vaadates ma tunnen vahepeal siirast rõõmu sellest, et meil on inimesi, kellele on palju antud.
Liisa24. oktoober 2016, 16:59
Esimene koht oleks pidanud minema Kallele, teine Ingale.
Laske rahval hinnata!
hämmastav24. oktoober 2016, 16:01
kui andekas tegelikult Kristjan on! Rohkem punkte talle!
minu arvates24. oktoober 2016, 15:27
Kohtunikud ei hinda objektiivselt. Kas ei peaks eelkõige hindama seda, kui sarnane on parodeerija nii väliselt parodeeritavaga ja kui hästi suudab jäljendada tema häält, liigutusi, miimikat. Inga tegi kindlalt oma seni parima esinemise ja oleks väärinud vähemalt 2.kohta. Sarnasus Ülle Ullaga oli ülisuur, isegi nägu oli sarnane. Väga hästi suutis ta ka häält matkida. Ei meeldinud Raivo E.Tamm Tarmo Pihlapina. Ei olnud Pihlap ja Raivo oleks selles saates küll pidanud viimasel kohal olema. Laura hääl Nikina oli ikkagi Laura hääl. Mulle meeldisid kõige rohkem Kalle, Inga ja Joosep.
Inga24. oktoober 2016, 14:50
Inga tegi oma seni olnutest rollidest parima!
Isegi hääl oli sarnane.
vaataja24. oktoober 2016, 12:06
Saade meeldis väga. Kõige rohkem meeldis Kalle. Kohtunikest meeldis kõige rohkem Mihhailova-Saar. pealegi on ta kaunis ja andekas naine. Seevastu on Vaarik ääretult ebameeldiv ja ma ei saa üldse aru, miks ta seal istub.
maali24. oktoober 2016, 13:10
sinu jutust vastab vaid tõele see, et Kalle oli hästi vahva, silm kohe puhkas
Ei ütleks24. oktoober 2016, 15:39
Vaarik pole üldse ebameeldiv ja Tanja targutab vahel liialt. Kui õigesti mäletan, siis Vaarik hindas ainsana objektiivselt Raivot, andes talle 4 punkti. Rohkem see etteaste selles saates väärt ei olnudki. Raivo ei olnud Pihlapi moodigi. Kuidas saabki olla, nii nägu kui kehakuju(kaal) täiesti erinevad. Kuigi muidu on Raivo väga hea näitleja, tore ja lahe inimene. Lihtsalt alati ei ole võimalik iga inimest parodeerida. Kasuks tuleb alati kui näo kuju on sarnasem. Väga meeldisid Inga ja Kalle. Võis aimata, et mõlemad olid suure eeltöö teinud ja tulemused olid vaeva väärt. Muidugi Joosep oli vahva. Aga veelkord, kohtunikelt tahaks näha objektiivset ja õiglast hindamist.
vanaema( see teine)24. oktoober 2016, 11:47
Hakkab ka minule silma, et kohtunikud hindavad väga kummaliselt, sellest Joosepi fenomenist ma küll aru ei saanud, eile ertit- polnudki ju midagi seal teha, ei parodeerida ega jäljendada- , punkti ei saaks isegi meigi eest panna- ?! Mis asja seal kiita oli, samas Kalle Sepp- super! Kristjan Kasearu- veel suurem super!! Inga Lunge- suurepärane! RaiviE. Tamm eile- jama jah!
Kohtunikud võiks ikka olla teised, Vaariku ja pr Saare asemel, kindlasti keegi teine!
saan aru24. oktoober 2016, 11:25
aru ma ei saa, miks üks tola peab saates olema, eilne Tarmo Pihlap oli ikka väga vilets, ei paroodia, ei jäljendamine.
ja sama siin, miks Adeelet ja Liisi nii hirmsasti kiidetakse, samas Kalle ja Kristjan teevad oma osa ikka väga profilt
ma24. oktoober 2016, 11:08
mis põhjusel tulid?24. oktoober 2016, 15:27
A mis sul siis siia asja on?
no24. oktoober 2016, 10:42
Jubedalt närvi ajab, Adeelet ja Laurat kiidetakse taevani, kas siis kui selleks mingit põhjust pole. Kristjan on kõige rohkem ülekohut kannatama pidanud. Ta on perfektselt kõikide rollidega hakkama saanud, aga ikka on tabeli tagaotsas. Nõme!
ongi nii24. oktoober 2016, 10:22
et osadele lame huumor midagi ei paku, no ei pane naerma, isegi mitte muigama
minu meelest võiks Avandi välja vahetada, tahab olla vaimukas aga välja tuleb jura.
ja muidugi24. oktoober 2016, 10:52
on need "osad" ainuisikuliselt pädevad hindama ja otsustama teiste eest, mida vaadata ja keda kuulata. Paldiski mnt 52 peaks vist "jumalate" osakond olema. Külasta, saad abi!
to 10;2224. oktoober 2016, 14:28
Midagi ei paku, naerma ei pane, isegi muigama mitte, aga targutavaid kommentaare paneb ikka kirjutama, asi seegi, eks?
Mutt24. oktoober 2016, 17:32
Soovid ise saatejuhiks? Tee proovi ja siis me kõik kommenteerime ja võrdleme sind!
Kui saade (või osa saatest) ei meeldi siis pole vaja vaadata. Vaata näiteks multikaid!
Valve24. oktoober 2016, 09:51
Joosep on tore noormees. Küll on hea, et ta saatesse valiti! Asja mõte on ju head teha. Kui Joosep loovutas oma võidusumma puuetega lastele, kelle eest ta ema iga päev hoolitseb, läks mu silm märjaks - ausalt. Ei ole noorus hukas, kuni leidub Joosepi-suguseid inimesi, kes austavad oma ema ja elu.
huumor24. oktoober 2016, 09:50
seda on mitut liiki, nii nagu inimesigi. kunagi olid mingid Petsi ja Aiku naljad, osasi inimesi võttis see iiveldama ja ma arvan, et selline huumor ei lähegi küigile peale. Nii ka Raivo osa , mida ta siin saates etendab, nõme mu meelest ja vastu hakkab see pidev itsitamine, mida on seal naerda. No ma ei usu, et näitleja üldse laulda ei oska. Võrreldes Pihlapiga oli nagu siga ja kägu. Kui poleks teadnud laulu ja kes esitas , poleks iialgi sealt Pihlapit leidnud, mitte grammigi. Teada on , et see on shõu ja laulud ette teada ja läbi arutatud. Mittemidagi pole juhuslikku. Ja potsataja, mis muusika kuulsus see oli? Otsiti Ingale väga lihtne asi teha.K. Kasearu on andekas ja Joosep tegi hästi ja polnud see laul kole midagi. Kusjuures seda lauljat väga hinnatakse Kreekas, ei saa ilkuda, et ta ei oskaks laulda. Uurige ja tutvuge enne tema loominguga.
Kunagi Liina Vahtrik tegi Nana Mouskurit - pidevalt seletas , et ta N.M. oli liikumatu ja näos ei liikund ükski lihas. Juba siis ehmatasin, mida rääkida. Vist tõesti oli 1-2 laulu kuulnud. Jube mida rahvale ette söödetakse. Muidugi Koit ja Tanja mingis saates üllatasid väga heas mõttes. Aga saade käib alla, seda on näha. Pange veel R. E. Tamm J. Lennoni Imagi´it ka laulma või Queeni, hale.
televaataja24. oktoober 2016, 09:32
Miks mu kommentaar läbi ei läinud? Kõik on minu vastu! Mu lemmik Inga ei võitnud, mis nüüd teha?
Inga ongi kõige viletsam24. oktoober 2016, 10:43
Ülle Ullal oli selline looritatud pilk ja ääretu vaoshoitus. Inga ajas silmad pärani ja püüdis särada nagu täiskuu. Jah, Potsataja vms. rollid talle sobivad aga suuremate osade jaoks on tal alati üks imago. Täpselt sama lati näitleja nagu see pereema "Kodu keset linna"
24. oktoober 2016, 14:29
Ära seleta, ninatark
10:43-le24. oktoober 2016, 15:29
Inga oli parim,seekord kindlasti kohe!
alaline televaataja24. oktoober 2016, 09:29
Minu lemmik ei võitnudki! Nüüd on küll maailma ots!
igavesed viimased24. oktoober 2016, 09:23
mulle meeldisid Inga ja Kalle! Nemad võivad kas või pea peal seista ,aga ikka on viimased!Tanjakesel ,kuigi sai lõpuks tanu alla,neratava näoga kiidab neid ja hindamisel loob noa selga!
ei ole24. oktoober 2016, 09:39
Ingal puudub see miski, selline tuim esinemine kuidagi, ja ega ma ei kujutaks ette, kuidas Inga oleks näiteks pipratüdrukutest kedagi teinud.
Kalle on küll väga hea, aga tema puhul vist kohtunikud ootavad mingit plahvatust, midagi hoopis vastupidist.
Aga Joosep on lahe, ta keerab natuke vinti peale ja just parasjagu, et ei lähe tembutamiseks.
Laura ei saa lahti oma hääletäbrist, igas loos kostab Laura läbi.
Adeele ja Liis on näitlejad, kes juhtumisi ka laulavad, midagi enneolematut ja imeilusat seal ei ole.Õppinud näitlejal on alati lihtsam parodeerida kui lauljal
24. oktoober 2016, 14:32
Tuim esinemine? arvad, et Ülle Ulla keksis kui pipratüdruk või? Väga hästi tegi Ülle Ullat.
vaata24. oktoober 2016, 15:21
eks meil kõigil on oma arvamus juba enne saadet välja kujunenud ja seda ikka sellepärast, et mõnest seriaalist on tuttav tegelene ka selles saates.
Inga ei meeldi paljudele Pilve all, paljudele meeldib ja eks see segab ka natuke hinnangu andmist.Minule ta ka ei meeldi seal seriaalis ja sama on näosaatega, ma ei saa midagi teha, minu jaoks selline ilmetu hääl, üks pilk kogu aeg viisi peab enam-vähem , aga täiesti emotsioonitu hääl, õppinud näitleja kohta on seda vähe.
eksole24. oktoober 2016, 21:14
ingal on lavakunsti magister. varem, kui ma seda ei teadnud, arvasin, et pigem harrastusnäitleja.
eurovisiooni mõnitamine24. oktoober 2016, 09:14
saab näha, kui jüri pootsmani tehakse, kas siis ka mõnitatakse tema eurovisiooni esinemist. ja tema lavalist liikumist. seadjaks oli ju ei keegi muu kui laine mängi. ootame ära. kas on julgust öelda, et jüri liikumine oli kordades jubedam, kui sagapo oma.
No24. oktoober 2016, 08:43
Ok,
Vaatan sel hooajal vaid niipalju kui lehes pealkirjad lubavad
Just24. oktoober 2016, 07:18
Ma ei saa aru, miks oli vajalik teha Mixalis Rakintzis´ele sellised jäledad kõrvad? Vot seda nimetan mina küll juba mõnitamiseks. Polnud ta lool häda midagi, on palju hullemaid, muidugi nö. lüürilise laulu kohta oli liikumine tõesti veidi veider, kuid kas see annab õiguse inimese üle irvitamiseks (pean silmas kõrvu). Üldse on seekordse hooaja grimmimeeskond kuidagi väga niru, kõik, kes peaksid olema tumedanahalised kuulsused, näevad välja kuidagi õnnetult kahvatud. Ja veel, no ei sobi sinna saatesse Raivo E. Tamm. Kuigi saade peaks nagu olema parodeerimissaade, siis kõik teised ju pingutavad, et võimalikult tõetruud olla ja tema paistab silma ning mitte heas mõttes. See hooaeg ongi kehvake, enamus esinejaid on küll tublid, kuid tundub, et loosirattaga nad sinasõbrad pole. Ja veel, milliste kuulsuste alla Potsataja kuulub?
loosiratas?24. oktoober 2016, 09:18
kas tõesti mõni veel usub, et mingi loosimine toimub???
ajee. peb ikka puudega olema.
kant24. oktoober 2016, 07:10
ei vaata ühtegi eesti saadet.
24. oktoober 2016, 08:32
Täname teada andmast, oleme nüüd tükk maad targemad.
mnjahhh24. oktoober 2016, 06:57
Jälle meeldis enam Inga Lunge ja pipratüdrukud ka. Esikohalaul oli hääle poolest hästi järele tehtud aga milleks naerda suuri kõrvu, ei saa aru.
vaataja24. oktoober 2016, 06:51
iga saatega laheta paremaks ja julgemaks.Kuid need keda parodeerite on vahetuntud lauljad .Esimesed saated on votnud ara koik kuulsused ja superlauljad keda parodeeriti.Ka parodeerijad olid tugevad ja vaga head lauljad naitlejad.Te olete omal kohal ja teete koik mis voimalik ,ega polegi motet vorrelda iga saate hooaeg on veidi erinev.Joudu uute parodeeritavate otsimisel,ega see kerge ole.Laulate koik suureparaselt ja oskate ka naidelda. Teie panus headegevusse on tore uritus ja suured tanud selle eest.
`?``````???????24. oktoober 2016, 08:46
mis keeles sina kirjutad?
24. oktoober 2016, 14:35
See on sinu probleem, et aru ei saa, mitte selle kirjutaja, kelle arvutil täpitähed puuduvad.
ei meeldi enam..24. oktoober 2016, 06:44
Olen algusest peale olnud suur näosaate fänn, väga rahul siiamaani olnud. Sel aastal vist ei vaatagi enam, kuigi osalejad meeldivad väga. Ma ei hakka kritiseerima saatejuhti ega kohtunikke, ju nende käitumine on paika pandud, aga jubedalt häirib see saate ajal all paremas nurgas jooksev "säutsude" rida... enamasti nõmedad ja kirjaoskamatud . Milleks ja kellele seda vaja on?
ükskõiksusest24. oktoober 2016, 09:01
need säutsud on lisaks ebaproportsionaalselt väikese fondiga, mida väiksemast tv-st välja ei loe! samal ajal laiutab taga suur valge taust?
.
Lohu24. oktoober 2016, 09:03
Eks seekord selline halastusauhind rohkem oli. See kutt muudesse rollidesse ei sobiks
Taadu24. oktoober 2016, 06:40
No Raivo on ainuke ,kes siin saates võiks olematta olla .Ta pole isegi mitte naljakas,rääkimatta lauluoskusest.Jube!
Rääki Matta24. oktoober 2016, 07:15
Taadule24. oktoober 2016, 08:36
Kui aus olla, siis sinu "olematta" ja "rääkimatta" on ka päris jube. Mitmes klass taadul pooleli jäi?
Wal24. oktoober 2016, 08:58
Ka minul on piinlik seda õnnetut eneseupitajat iga kord vaadata. Juba sellest ajast, kui ta üritas haledalt ja abitult Ivo Linnat jäljendada, ei mõista ma tema taotlusi ja ka neid, kes talle kiitusi "säutsuvad"
Jajah24. oktoober 2016, 17:34
R E Mõmmile sobibki ainult "see suur " roll, seal on ta omas elemendis.
Rix 24. oktoober 2016, 06:36
Kuidas inimesed suudavad sellist JAMA vaadata.
24. oktoober 2016, 08:34
Kust sa tead, et jama? Sa ju ometi ei vaata.
nnn24. oktoober 2016, 05:00
Käisin koos mehega, kellega polnud mul midagi……“
Sattusin tahtmatult pealt kuulma keskealiste naiste vestlust.
„Käisin puhkusel koos ühe mehega, kellega mul polnud midagi!“
„Kus kohas sa selle mehega, kellega sul polnud midagi, tuttavaks said?“
„Selle mehega, kellega polnud mul midagi, sain tuttavaks ühe Muugal elava sõbra pool, kellega mul pole samuti midagi.“
„Palju puhkusereis maksis, kus sa käisid koos mehega, kellega sul midagi polnud?“
„Võtsin selle raha firma arvelt, mis mul on ühine koos mehega, kellega mul enam pole midagi, aga mees, kellega mul midagi pole, lubas selle tagasi maksta, kuid ei maksnud!“
"Aga mida te tegite siis seal puhkusel, kui teie vahel midagi polnud?"
"Enamasti vaatasin koos mehega, kellega mul midagi polnud, televiisorist filme."
"Aga sa said ju selle mehe naisega, kellega midagi polnud, ju ka kokku?"
"Jah, ta võttis ühendust ja päris miks ma ta mehega puhkusel käisin, kuigi midagi meie vahel ju polnud!"
"On ikka armukade bitch!"
"On jah. Midagi pole ju olnud ta mehega!"
Tere talv ja mida juttu? Kes seda uskuma peaks? Aga äkki sellepärast neil polnudki midagi, et ainult telekat passisid? Tundus üsna kurb, kui "meeleheitel koduperenaine" peab ise reisi kinni maksma, kui käib puhkamas mehega, kellega tal midagi pole olnud.
Kavatsesin seda öelda ka daamidele, kellega mul pole kunagi midagi olnud ega saa ka kunagi midagi olema, kuid pidasin targemaks siiski suu kinni hoida :)
fe24. oktoober 2016, 02:36
Pani kinni!? No las see saade jääb siis kinni ja asi lõpp!
näosaate andunud fänn24. oktoober 2016, 01:07
Andke andeks, sõbrad, aga ma jätan sel aastal oma traditsioonilise saatekommenteerimise vahele. Mitte seepärast, et formaat on muutunud tülgastavaks klišeeks. Või et peale Tanja esitatud Pinki seda ületavamat pole enam olnud... Kellap on esimest hooaega, Monthy Python pisut kauem. Andke veelkord andeks.
Et siis24. oktoober 2016, 00:23
wll23. oktoober 2016, 23:19
Friske eriti ja Rakintzise lakkamatu kuulutamine kõigi aegade halvimaks lauljaks. Oli Kreeka aasta parim laulja ning on laulnud ka Bonnie Tyleriga. Kohtusse ta vist ei viitsi kaevata, aga võiks.
tegelikult kuulutati24. oktoober 2016, 06:48
Rändaja23. oktoober 2016, 22:57
Tabasin Facebookis ühe postituse: kuidagi väga vastu karva hakkas Laura Põldvere esinemine. Õigemini mitte esinemine, aga kommentaarid. Ühesõnaga mitte keegi neljast žürii liikmest, ei maininud, et tegemist oli Zanna Friske looga, mitte mingi Niki looga. Jah, Niki laulis teda küll, kuid originaal on originaal. Aga meie "muusikud" unustasid selle vähki surnud laulja lihtsalt ära. Nii on lihtsalt madal..
nojah24. oktoober 2016, 00:50
mitte niki lugu, vaid zanna friske oma. samuti ei ole "hüljatud mees" tarmo pihlapi lugu, vaid chris andrewsi "yesterday man" ning originaalis palju parem.
to rändaja24. oktoober 2016, 00:51
ajad pilli lõhki? parodeeriti ju ikkagi nikit? ka teisi laule seal ju kavereid, Joala, Pihlap ja kindlasti on neid seal hulgim, kellegi ei mainita originaali. mõttetu enda tähtsaks tegemine, et vaat kus nüüd sina tead Frisket ja seda isegi tead, et ajuvähki suri. oled sina vast tark.
Eks24. oktoober 2016, 01:13
Nikilgi oli see lugu huumoriga tehtud.
Radist24. oktoober 2016, 04:21
Te jutt on tüüpilise delfi de*biiliku tase! Kas te, Rändaja-nojah-torändaja, kriitika-aluse loo autorit ja originaalpealkirja välja ka öelda oskate, et jutt veidigi konkreetsem oleks? Või arvate, et kui jahute Žanna Friskest, siis on tema laulu autor? Mis laulu?
Rändajale24. oktoober 2016, 08:41
kas keegi ütles, et see on Niki kirjutatud laul? Mida targutad.
Inga23. oktoober 2016, 22:51
oli superhea! Samuti Raivo ja Kristjan. Kõigile edu!
hulgus23. oktoober 2016, 22:26
Osolin peab Raivo ees vabandama!!
Osolin peab järgmise saates ise laulma23. oktoober 2016, 22:45
ja tantsida võiks ka osta samal ajal!
Nii23. oktoober 2016, 22:16
mulle meeldis kõige rohkem Kalle. Tegelikult olid kõik tasemel.
Radist23. oktoober 2016, 21:39
mai saa aru, kuidas see kalle saab võita, kui raivo e tammon kõige lahedam23. oktoober 2016, 21:32
no ausalt ka. ma ei saa aru, mida seal hinnatakse.
23. oktoober 2016, 21:59
õnneks ei võitnud. mõni üksik pani ta parimaks.
aga raivole tehti liiga.
see ongi huumorisaade ju
palagann on palagannnnn24. oktoober 2016, 00:53
ise teen nalja ja ise naeran krampides. hahaha, on vast naljakas. no ei olnud.
24. oktoober 2016, 08:42
Sinuga sedasi hullusti või?
naine23. oktoober 2016, 21:17
Jah,23. oktoober 2016, 22:28
Antsu vend23. oktoober 2016, 20:22
Tundub, et Eesti esisallija ei salli ilmatüdrukuid. Märdi sõnavõtt oli vastik. Vaarik kah, aga tema on alati üritanud endast mingit kõrge kunsti nautlejat teha. Vaata, kui pole "madalat" meelelahutust, siis ei oleks kõrgel kunstil ka ennast millegagi võrrelda.
a23. oktoober 2016, 21:32
mida nad valesti ütlesid
Antsu vennapoeg23. oktoober 2016, 22:24
Ei midagi, kui parodeeritava mõnitamine välja jätta. Jah, Niki ei tee miskit kvaliteetset muusikat, aga tema kallal kägisemine ja enda peene ja rafineeritud kunstimeele pidev rõhutamine on veel vastikum. Ja kelle najal? Parodeeritava. Selle, kes teile just "leiva" lauale andis. Madal.
23. oktoober 2016, 22:43
ära ole nii tundlik! Eriti veel täiesti tühja koha pealt.
hmm24. oktoober 2016, 00:54
Nad ütlesid selgelt välja, et nad ei rääki Kairit Tuhkanenist, vaid Nikist kui tootest. Ma arvan, et Kairit on samuti Niki suhtes irooniline, muidu ei oleks võimalik selliseks bimboks kehastuda.
Malle onunaine24. oktoober 2016, 00:56
no aga mida märdist oodata? mõnitas ju ka kanal 2 täna ja ise hirnus naerda, et kus pani paugu. loodetavasti keegi ei palka enam seda jäledust.
Juhani onupoeg24. oktoober 2016, 08:44
No aga mida sinusuguste kommentaaridest oodata?
Brx24. oktoober 2016, 09:31
Selle otsa tegi juba eelmine saatejuht lahti: kõik artistid peale tema kõrge isiku ning saates osalejate on küündimatud. Neile tuleb väikesel, maailmatelevisiooniga võrreldes rahvamaja püünel koht kätte näidata. Olgu Niki toode ja Kairit T eraldi nähtused,mõlemad on väärt lugupidamist. On olemas ka soe huumor.
Toitsi naine24. oktoober 2016, 10:31
Kindel, et mitte Kairitist vaid Nikist käis jutt? Keri tagasi. Sinna, kus Vaarik põlastavalt räägib sellest, et "kes nad õigupoolest on? Loevad numbrid ekraanilt maha ja ongi kohe tähed ja arvamusliidrid." Kui Osolin sellele üksmeelsele peksule üritas oma arvamisega lõppu teha, alles siis räägiti midagi Nikist, kui tootest. Justkui saades aru, et läks veidi üle võlli.
jah aga24. oktoober 2016, 10:32
mulle tundub, et see sarkasm on sellesse formaati sisse kirjutatud, saatejuht mängib rolli, mitte ei väljenda isiklikku arvamust!
Toitsi naine24. oktoober 2016, 10:52
Kindel, et mitte Kairitist vaid Nikist? Keri veidi tagasi. Sinnani, kus Vaarik silmade põledes rääkis sellest, et " kes need ilmatüdrukud on, loevad ekraanilt numbreid ja kohe on mingid arvamusliidrid." Selles lauses ei räägitud Nikist. Seal räägiti nõmedatest ilmatüdrukutest, kes alati laulma peavad, mis sellest, et ei oska.Toote jutt tuli alles siis, kui Osolini arvamus seda arutut mõnitamist pidurdas. Alles siis saadi aru, et läks veidi üle võlli.
23. oktoober 2016, 22:26
jube sarkasm on, iga laulja ja esineja kohta. kõik on viletsed
selline tunne, et olen ainus õieke kesest suurt pasamerd.
23. oktoober 2016, 22:40
Oh teid vaeseid, ilma kübekesegi huumorimeeleta, inimesi.
Tanja23. oktoober 2016, 22:42
Ei mõista, miks Tanja alalõpmata pilguga või sõnadega teisi lauljaid halvustab? Ise kiiksub ja kääksub, justkui oleks hääl haige.
noh24. oktoober 2016, 00:53
tanja oli ise näosaates palju parem. ning viimastest hooaegadest tohutult paremad olid kaks esimest hooaega. aga peale seda on näosaade mõttetu ning igav olnud.
hm 23. oktoober 2016, 19:35
ei ole veel eelmise nädala Modern Talkingust üle saanud(Kalle -sa olid parim + Vaarik ja Oja oma tuntud headuses), vaatasime kordusest uuesti. Lähen käin saunas ja vaatan salvetusest, siis saab lasta kiirendusega ebahuvitavad kohad üle.
ootan23. oktoober 2016, 17:33
juba õhtut ja Raivo esinemist, muidugi kõiki teisi samuti, kõik saatejuhist alates on mõnusad.
Julie23. oktoober 2016, 17:15
vau...kas see ei olegi otsesaade ???
vaataja23. oktoober 2016, 15:22
Ootan huviga Kristjan Kasearu etteastet.
Juku23. oktoober 2016, 15:20
Saatel poleks viga, kui vahepealset möla oleks vähe.
23. oktoober 2016, 22:42
Jah muidugi, saatejuht peaks ainult esinejad välja kuulutama ja rohkem ei tohiks rääkida, eks ju?
24. oktoober 2016, 00:29
jaak24. oktoober 2016, 13:17
miks ta arvab, et ta oskab nalja teha, tema nali on vaid solvangud
24. oktoober 2016, 15:06
KELLELE24. oktoober 2016, 17:42
24. oktoober 2016, 22:25
24. oktoober 2016, 22:26
maria23. oktoober 2016, 15:02
Hea saade, aga kohtunikud ei meeldi. Edu esinejatele!
ww23. oktoober 2016, 13:33
ootan Raivo E Tamme esinemist
23. oktoober 2016, 21:33
chris andrews yesterday man, no mis on tarmo pihlap selle kõrval. ei miski
23. oktoober 2016, 21:35
raivo e tamm on siin koopia koopia.
too JANII SEE ALGAS23. oktoober 2016, 13:30
mida ta selle pika jutuga öelda tahab, ei saa aru.
23. oktoober 2016, 12:57
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ei 15,0723. oktoober 2016, 22:06
hoopis sina oled valet saadet juhtunud vaatama. Saade on priima ja tänane rohkemgi veel.
Priima24. oktoober 2016, 00:27
oli vanasti filtrita sigaretid!
no24. oktoober 2016, 10:18
päris vanasti oli sõna priima, alles siis tulid sigaretid...no täpselt nagu Tallinn, leek ja Ekstra..jne.
Õnneks on teisi kanaleid!23. oktoober 2016, 12:55
23. oktoober 2016, 18:30
Kas tõesti, mis on see saade väärt kui sina seda ei vaata?
Ja nii see algas23. oktoober 2016, 12:46
a siis juhtus see kõige halvem, tuli keegi, minu jaoks. Mingi hetk armusin ära:( Teine mees ka hõivatud. Kestnud see jama vahelduva eduga 3 a. Endal ka halb mõelda, aga no muuta seda ei saa. Asi tuli ilmsiks mingil määral.
Probleem on aga selles, et mehe suhtes tekkinud vastumeelsus. Ja see oli juba enne seda, kui asi välja tuli. Mingi hetk hakkas see süvenema (nt ma ei suuda öelda talle ilusaid sõnu – et igatsen vms). Ma ei talu tema lähedust nt. Samuti, kui on ühiselt väljas käimine, siis ma pigem hoian eemale ja ei taha temaga nt käest kinni käia (tema tahab). Mulle tundub, et ma hoian eemale ja näitan ennast pigem kui vaba inimesena:( Talle ei sobi, et ma käin trennis või et teleka vaatamise asemel loen raamatut. Et kas see ongi üksnes mu elu eesmärk on tema küsimus? Tema tahab teist last, on pikemat aega tahtnud. Heidab ette, et mina ei taha. Ma ei ole ju selles kindel, kas suhe toimib:(
Nüüd tahab meeletult tähelepanu ja on valmis kõike muutma. Nüüd siis sai aru, et asi oli juba väga halvasti. Aga ma tunnen, et minu jaoks on hilja. Tunnen ahistatust ja et mind hoitakse kodus kinni. Olen nagu puuri pandud. Ma ei saa minna kuhu tahan ja siis kui tahan. Kardan, et tunded on kadunud.
Siit minu küsimused. Kas füüsilisest vastumeelsusest on võimalik üle saada? Kas ma peaksin ennast sundima talle rohkem lähedust pakkuma ja äkki siis tahtmine tuleb tagasi mingi hetk? Kas vastumeelsus võib tulla sellest, et ma lihtsalt mõtlen sellest pidevalt, et ma ei suuda ja ei taha seda? Miks inimene võib häbeneda teist (nt miks ma ei postita ühiseid pilte sotsiaalmeediasse)? Miks ma käin väljas pigem üksi kui koos temaga? Samas mõte kolimisest teeb ka mulle haiget. Kas on normaalne, et ka lahkumineku algataja tunneb suhte lõppedes mingil määral armukadedust teise suhtes? Või kui tunded on täielikult kadunud, siis ei ole selliseid emotsioone? Kui tundeid enam ei ole, kas on normaalne tunda kahtlusi lahkumineku osas (nt kas see on õige otsus) või siis kui tundeid enam üldse pole on täiesti ükskõik ja lihtsalt lähed? Sest pealtnäha suhe toimib, kõik peaks justkui olema korras. Üksnes mina olen kahtlev ja pole kindel, kas mul enam on tundeid…ja ma pole kindel, kas suudan ennast muuta.
Niipalju, et kui lahkuminek toimub, siis lähen üksi ja mitte teise juurde. Ehk, kes on ise kodust lahkunud, siis milliseid tundeid see teis põhjustas (v.a siis, kui mees oli tõesti jobu ja alkohoolik vms)?
tõlgi ise ära23. oktoober 2016, 14:43
mida see pikk kirjutis peaks tähendama. Oled vast valesse kohta sonima sattunud.
to 12:4623. oktoober 2016, 18:32
Mis kraam sedasi jaurama võtab?
23. oktoober 2016, 20:49
tean, mida tunned.
tuleb lõpp teha. see ei muutu.
hehh23. oktoober 2016, 21:02
Jummel mine ja hakka eraldi elama ja ära selle tölli pärast nii palju vesista ega kirjutamisele aega raiska.
23. oktoober 2016, 22:44
ja veel jumala vales kohas.
23. oktoober 2016, 12:24
Liia Lass ja Raivo E. Tamm
A24. oktoober 2016, 00:24