Jose Mourinho ja Antonio Conte pärast pühapäevast mängu rääkimas. Foto: John Sibley
Jalgpall
24. oktoober 2016, 11:06

Jose Mourinho süüdistab Chelsea peatreenerit kaotajate alandamises (1)

Manchester United kaotas pühapäeval Inglismaa jalgpalliliiga üheksanda vooru keskses kohtumises Londoni Chelseale tervelt 4:0. Lisaks oma meeskonna kaotusele ei meeldinud Jose Mourinhole ka vastaste peatreeneri Antonio Conte käitumine. 

Portugallase ajas vihale Conte emotsionaalne käitumine pärast N'Golo Kante löödud Chelsea neljandat väravat. Itaallane üritas kodupublikut käima tõmmata ja elama panna, mis aga Mourinhole tundus mõnitusena. 

ManU peatreener ütles pärast mängu Contet käteldes, et ta peaks niimoodi käituma 1:0 eduseisus, mitte juhtides 4:0, ning tema arvates üritas Chelsea uus peatreener võistkonna endist juhendajat alandada ja häbivääristada. 

Conte lükkas süüdistused tagasi ning selgitas Mourinhole itaalia keeles, et soovis rahvalt positiivset reaktsiooni hooaja parimale esitusele. Kui aga üks ManU treener keeldus Contet kätlemast, tekkis abitreenerite vahel sõnelus. 

Nii Conte kui Mourinho vestlust ei eitanud, kuid sõnasid, et selle sisu jääb salajaseks. "Minu arvates peab eravestlus jääma privaatseks, "sõnas Chelsea juhendaja. "Kui keegi leiab midagi, siis las olla. Ma arvan, et täna võis ja pidi rahvast käima tõmbama küll, eriti kui meie 4:0 eduseisult oli kuulda ainult külla sõitnud ja kaotusseisus ManU toetajaid. 

Kõiki inimesi valdavad emotsioonid. Kui tahate elada emotsioonideta, siis jääme kõik koju ja mina vahetan töökohta. Aga mängijad väärisid pärast sellist esitust oma fännidelt kiitust." 

Mourinho on tuntud emotsioonide pärast ning üritab alati kodupublikut käima tõmmata. "Te teate mind - ma rääkisin Contega, mitte teiega," vastas ManU ajakirjaniku küsimusele. "Ma ei ole selline mees, kes räägib teile asju, mida ei taha jagada. Minu ja Antonio vahel juhtunud on meie kahe asi. Kui tema tahab rääkida, siis see on tema probleem." 

Eilse kaotusega Stamford Bridge'il tõusis Chelsea neljandale kohale 19 punktiga, ManU hoiab seitsmendat positsiooni 14 punktiga.