Foto: Pixabay Free Images
Mitmesugust
26. oktoober 2017, 09:41

7 põnevat asja, mida teha esimese lumega!

Eile õhtul sai must maa "uue kuue" ja kuigi esimene lumi sulab alati, siis sellegipoolest on just praegu õige aeg talvele mõtlema hakata. Seda enam, et juba pühapäeval ootab meid ees kellakeeramine.

1. Pane selga midagi sooja. Pole halba ilma, vaid halb riietus. Tänavad on langenud lehtedest libedad, niiet jäta libedad tossud kappi ja haara roomiktallaga jalavarjud.

2. Mine õue. Isegi vastikuna tunduva ilmaga tehtud jalutuskäik parandab tervist ja peletab nii viiruseid kui ka depressiooni.

3. Valmista midagi soojendavat õhtueineks. Küüslauk, sibul ja erinevad piprad soojendavad vereringet ning loovad mõnusa meeleolu. Natuke purustatud tomatipastat ja soola ning väga lihtne pastakaste ongi valmis.

4. Valgusta kodu. Pane õhtul küünlad põlema, otsi kapist välja hubased valgustid (või vaheta läbipõlenud lambipirnid uute vastu välja) ja nii ei tunne sa end kõledalt. Kui väljast valgust ei tule, peab selle ise tuppa tooma!

5. Osta juba oktoobrikuu palgast mõned jõulukingitused! Siis ei ole detsembris nii palju rahmimist ja usu, rahakott (või pangakonto seis) on ka aasta lõpuks palju rõõmsam. Ja jõulukingitused ei pea olema ilmtingimata asjad - kindlasti on hetkel palju sooduspakkumisi teatripiletitele, etendustele jne. Kingi elamust!

6. Broneeri rehvivahetus. Tead ju isegi! Igal aastal lubad, et järgmine kord broneerid aja juba varakult... Ent siis jälle ununeb. Ole sel korral nutikam!

7. Tee enda elus inventuur. Sügis on hea aeg oma elus inventuure teha. Tõsta soojad kampsunid ja saapad kapis ettepoole ja passida korraks selga ja jalga. Ega pole koid kallale pääsenud või tallad liiga lääpas? Kuidas seda aga täpsemalt teha? Loe häid soovitusi siit!

JA BOONUSEKS...

8. Võta aega mõtlemiseks. Teame - uusaastalubadused on tõeline klišee! Ent mõtle, mida tahaksid saavutada uuel aastal. Kuhu tahaksid jõuda... Kuidas on möödunud tänavune aasta? Oled Sa rahul? Ja mis peamine - mida ära teha nüüd ja praegu, et unistused täituksid eelseisval aastal? Ehk hakkad rohkem liikuma juba TÄNA ning lähed õue jalutama? Alustad juba TÄNA raha kogumist uueks reisiks ja ei tee õhtul poodi minnes emtosioonioste? Võtad juba TÄNA kätte uue raamatu, et 2017 oleks väärtuslik lugemisaasta? Igale oma!

Foto: Pixabay Free Images