Foto: Real Madrid Basket
Korvpall
26. oktoober 2016, 10:38

VIDEO | Põnev Euroliiga korvpall: Baskonia alistas lõpuhetkede kolmesega võimsa Madridi Reali nende endi karukoopas

Eile õhtul jätkati Euroliiga kolmanda vooru mängudega, kui Madridi Real võõrustas Baskonia meeskonda, kuid pidi tunnistama külaliste 91:87 paremust. 

Baskonia sai võõral väljakul kohe hästi minema, kui õnnestus pea kõik, mis ette võeti. Esimene veerandaeg võideti 32:19. Poolajaks kahekohaline edu säilis.

Viimasele kümnele minutile läks Real samuti vastu paari punktilises kaotusseisus, kuid viis minutit enne lõppu saadi omakorda kaheksaga ette. Baskonia ei andnud aga alla ning Jaka Blazici tabav kolmene 10 sekundit enne lõpuvilet tõigi külalistele võidu. 

Otsustava viske tabanud Blazic tõi ka meeskonna resultatiivseimana 21 punkti. Johannes Voigtmann lisas 18 silma ja hankis 11 lauapalli. 

Kaotajate poolelt oli edukaim 16 punkti toonud Gustavo Ayon. 17aastane Luka Doncic panustas 15 silmaga, endale mitte omaselt 6/0 kolmeseid tabanud Sergio Llull tõi 13 punkti. 

Reali - Baskonia kohtumise tipphetked:

Kaotuseta jätkab Moskva CSKA, kes võõral väljakul alistas Anadolu Efesi 93:78. Nando de Colo tegi järjekordse muljetavaldava esituse, kui tõi meeskonnale 26 punkti ning andis 6 resultatiivset söötu. Kaotajate poolelt oli 16 silmaga edukaim Deshaun Thomas.

Anadolu - CSKA kohtumise tipphetked:

Esimese kaotuse teenis Emporio Armani meeskond, kes pidi võõral väljakul tunnistama Olympiacose 91:81 paremust. Võitjate poolelt resultatiivseim Vassilis Spanoulis 16 punktiga. Külaliste parim oli 16 silma toonud Krunoslav Simon. 

Olympiacos - Armani kohtumise tipphetked:

Võiduta jätkab Kaasani Uniks, kes koduväljakul jäi 94:87 alla Darussafakale. Võitjate poolelt viskas Brad Wanamaker 22 punkti ning andis 7 resultatiivset söötu. Kaotajate resultatiivseim oli taaskord Keith Langford, kelle 22 silma. 

Uniksi - Darussafaka kohtumise tipphetked: 

Täna õhtul peetakse Euroliigas ülejäänud neli kolmanda vooru kohtumist.