Vassilis SpanoulisFoto: Twitter
Korvpall
28. oktoober 2016, 09:47

VIDEO | Nagu hea vein! Vanameister Spanoulise järjekordne imeline mäng tõstis kreeklase Euroliiga vägevaimate sekka

Eile õhtul alustati Euroliiga neljanda ringi mängudega ja üheks märgilisemaks neist kujunes Baskonia ja Olympiacose vaheline kohtumine. 

Teisipäeval Madridi Reali alistanud Baskonia pidi tunnistama külla sõitnud kreeklaste 95:90 paremust. Suur roll oli selles vanameister Vassilis Spanoulisel, kelle arvele kogunes 15 punkti ning lausa 15 resultatiivset söötu. Vägev oli see õhtu ka selle poolest, et 34-aastane kreeklane tõusis nüüd Euroliiga kõigi aegade söödutabelis teiseks. 

224 mängus antud 984 sööduga platseerub ta nüüd kahe teise legendaarse kreeklase Dimitris Diamantidise ja Theodoros Papaloukase vahele. Diamantidisest lahutab Spanoulist 221 resultatiivset söötu. 

Olympiacose võidumängus oli resultatiivseim 17 punkti toonud Vangelis Mantzaris. Kaotajate poolelt oli edukaim 20 silma kogunud Tornike Shengelia. 

Baskonia - Olympiacose kohtumise tipphetked:

Jätkuvalt püsib kaotuseta CSKA, kes venelaste siseasjas alistas kodus kindlalt 98:80 Kaasani Uniksi. Võitjate poolelt tegi vägeva mängu Milos Teodosic, kelle arvele 16 punkti ning 10 resultatiivset söötu. Uniksit ei päästnud kaotusest ka Keith Langfordi 36 silma. 

CSKA - Uniksi kohtumise tipphetked:

Äärmiselt vajaliku ja magusa esimese võidu sai tabelisse Anadolu, kes võõral väljakul alistas koduse konkurendi Darussafaka 84:79. Võitjate resultatiivseimaks tõusis Deshaun Thomas 17 punktiga. Võõrustajatele tõi Scottie Wilbekin 13 silma. 

Darussafaka - Anadolu kohtumise tipphetked:

Teisipäeval tabelisse esimese kaotuse saanud Madridi Real oli ennast kogunud ning alistas võõral väljakul 101:90 Emporio Armani meeskonna. Võitjate poolelt tegi hullumeelse mängu Anthony Randolph, kes viskas 20 punkti ja võttis maha 14 lauapalli. Kodumeeskonna resultatiivseim oli 19 silma toonud Ricky Hickman. 

Armani -  Reali kohtumise tipphetked:

Euroliiga mängudega jätkatakse juba täna, kui ära peetakse ülejäänud neli neljanda ringi kohtumist.