"Unibeti vutihullus" 2. osa
Vutihullus
29. oktoober 2016, 09:15

UNIBETI VUTIHULLUS | Andres Operi elu ja töö Inglismaa jalgpallisüdames ning vutifännide kummaline pensionisammas (2)

Kuidas sattus Eesti jalgpallikoondise ajaloo resultatiivseim mängija Andres Oper Accrington Stanley U16 noortemeeskonna peatreeneriks ning kui palju erineb see töö sinisärkide abitreeneri ametist? Vastuse annab Õhtulehe Inglismaa vutikultuurist pajatav saade "Unibeti Vutihullus".

Kui saatesarja esimeses osas tõime jalgpallisõbrani Ragnar Klavani koduklubiks oleva Liverpooli mängupäevamelu, siis täna võtame suuna 75 kilomeetrit kirdesse, kus League Two’s ehk Inglismaa vutipüramiidi neljandal astmel võistlevas Accrington Stanley klubis teenib leiba Eesti koondise abitreener Oper. Ajame legendaarse ründajaga juttu nii Inglismaa madalamate liigade jalgpallist, tema tööst noorte mängijate täismeesteks kasvatamisel kui ka Eesti koondises peetavast ametist.

Saate teises osas meenutame neli aastakümmet väldanud, ent 1999. aastal lõppenud Euroopa karikavõitjate karikasarja. Miks? Sest Inglismaa jalgpallifännid on toonased mängukavad ja -sallid kenasti alles hoidnud ning nüüd teenitakse neid müües lisaraha.

Viimasel kahel nädalalavahetusel eetris olnud "Unibeti Vutihullus" tuleb kolmanda osaga välja juba järgmisel teisipäeval, kui ootab eest Meistrite liiga alagrupivooru kolmas ring!