Varssavi Legia kolmas väravFoto: ODD ANDERSEN
Jalgpall
2. november 2016, 23:50

Kaheväravalise edu maha mänginud Real ei suutnud Varssai Legia vastu enamat viigist, Leicester jätkab endiselt kaotuseta

Täna tõmmati jalgpalli Meistrite liiga neljandale voorule joon alla ning üks üllatavamaid tulemusi tuli Varssavist, kus kohalik Legia viigistas 3:3 Madridi Realiga. 

Fännide halva käitumise tõttu kohtumise tühjade tribüünide ees mängima pidanud Legia jäi esimese 35 minutiga Gareth Bale´i ja Karim Benzema väravatest 0:2 kaotusseisu. Enne poolaja pausi suutis Vadis Odjidja-Ofoe aga ühe tagasi lüüa. 

Teisel 45 minutil õnnestus Poola meeskonnal mängu lausa juhtima minna, kui 58. minutil oli täpne Miroslav Radovic ning 83. Thibault Moulin. Šokk-kaotusest päästis Reali Mateo Kovacic 85. minuti värav. 

Kaotuseta jätkab Leicester, kes täna võõral väljakul leppis Kopenhaagenis väravateta viigiga. Neljast mängust on teenitud nüüd kolm võitu ja üks viigipunkt. 

Õhtu suurima võidu teenis Sevilla, kelle jõud käis koduväljakul 4:0 üle Zagrebi Dinamost. Oma roll oli ilmselt ka horvaatlaste Petar Stojanovic punasel kaardil 45. minutil. 

Tottenhami seis muutus väga keeruliseks, kui kodusel Wembley´l jäädi 0:1 alla Bayer Leverkusenile. Tottenham on nüüd E-alagrupis kolmandal kohal, jäädes liidrist Monacost maha 4 ja Leverkusenist 2 punktiga. 

Kõik tänased tulemused: