Järvamaa võrkpalliklubi peatreener Laimons Raudsepp.Foto: Alar Truu
Võrkpall
3. november 2016, 21:16

Karikasarja avamängus vastuolulise tehnilise kaotuse saanud Järvamaa võrkpalliklubi tuli rongi alt välja ja jõudis poolfinaali (1)

Täna peeti koduse võrkpalli karikasarja TTÜ ning Järvamaa vaheline teine veerandfinaalkohtumine, kust võitjana väljusid külalised Kesk-Eestist. 

Avamäng jäi selles paaris teadupärast pidamata, kuna tekkis segadus matši alguskellaajaga. Eesti Võrkpalli Liidu Sporditehniline Toimkond arutas juhtunut ja määras TTÜ-le 3:0 (25:0, 25:0, 25:0) võidu. See tähendas, et Järvamaal tulnuks edasipääsuks alustuseks korduskohtumine 3:0 või 3:1 võita ning seejärel ka kuldne geim.

Etteruttavalt võib öelda, et nii ka juhtus. Kuigi TTÜ võitis koduväljakul peetud mängu avageimi, siis järgnevad neli kuulusid juba Laimons Raudsepa juhendatavale Järvamaale. Külaliste võidunumbrid 3:1 (-19, 22, 14, 19), lisaks kuldne geim 25:18.

Võitjate poolelt oli resultatiivseim 17 punkti toonud Keiro Vantsi. Kaotajatest sai Oscar Leemets kirja 18 silma. TTÜ-l oli suuri raskusi oma serviga, kui tehti 27 pallinguviga. 

Järvamaa ootab poolfinaalvastast homme peetavast Kiili - Pärnu vastasseisust, kust avamängust Avo Keele hoolealustel kirjas 3:0 võit. Teises tabeli pooles on üks poolfinalist Tartu, kes ootab vastast paarist Selver - Rakvere.