Spordiblogi

Jarmo Jagomägi | Mida korvpalli meistriliiga esimene kuu meile õpetas? (2)

LISA KOMMENTAAR

bbrocks10. november 2016, 10:57
Kuidagi väga negatiivne vaade liigale. Selline klaas on pooltühi mõttearendus.
Jah, liiga tase on nõrgem, aga esile on tõusnud terve hulk noormängijaid. Sellel hooajal on kindlasti plussmärgiga noored mehed: Olmre, Jõesaar, Post, Kask, Saaremäe, Käbin. Küllap ka Sutt tõused aega pidi üles pärast sõjaväe teenistust.
Autendetest rapsida pole mõtet, sealt "toodeti" võrreldes eelmise hooajaga välismaale: Kullamäe, Raieste, Drell ja Hermet. Post kannab Tarvas liidrikoormat. Kuidagi väga ühe näite (Viilupi) põhjal tehakse üldistus.
Positiivne on see, et teine finaali saaja pole veel üldse kindel. Tartu on nõrgem ning Rapla kosunud. Raplal on hooaeg kus potentsiaal resultaadiks vormida. Tartu vs Rapla saab täitsa intriigi leida. Vana hea Kuusmaa vs Kullamäe.
Mõttetud satsid on TLÜ ja Valga. TLÜ-s on vähemalt mõned noored, kellele pöialt hoida Jurtom, Stankevitš. Valgas leiavad huvitavaid mängijaid Läti korvpalli austajad ning Raadik-Veski duo fännid.
andke ometi natuke aega10. november 2016, 09:16
veel on vara nii põhjapanevaid järeldusi teha. Selles osas nõus mis puudtab TLÜ Kalevit, et tänavu pole neil meeskonnas skoorijaid ja euroliigasse mineku otsus oli ilmselt tingitud just eelmise hooaja meeskonna heast komplekteeritusest. Usun et TLÜ teeb veel mängijate osas otsuseid ja suudab paremaid tulemusi näidata. Ükski meeskond ei pruugi mängida tervet hooaega stabiilselt halvasti või stabiilselt hästi. Minu arvates on selle aasta Pärnu meeskond ka kehvem kui eelmise aasta oma ja TTÜ ei jää kindlasti KML turniiritabelis sinna kus ta hetkel asub. Korvpallis loetakse tibusid kevadel. Kindlasti ei soovi ma, et meistriliigas mängiks veelgi vähem meeskondi kui täna. Katsume siis kõik teha selleks, et korvpall ikka areneks ja tribüünid ka täis oleks. Selleks soovitan ka meedial positiivsemat tööd teha, mitte halada.