Talisport

Jaanus Teppan | Sport on vabatahtlik, kedagi ei sunnita võistlustel riiki esindama (20)

LISA KOMMENTAAR

Edumaa17. november 2016, 23:31
Ansipi LEMMIKHÜÜATUS OLI: SPORT POLE RIIGI ASI. Sellega andiski Putinile oma armee sõdurite ettevalmistamiseks pika edumaa.
Ben16. november 2016, 21:06
Ei tea, mis minu kommentaaril viga oli, et "modelleerija" seda eetrisse ei lasknud?
Ben16. november 2016, 19:52
Oh! Laske nüüd olla! Milleks sappi pritsida? Las peatreener näitab ennast, küll siis tuleb aeg hinnanguid anda. Kas antti tõesti arvab, et tema "jumalus" meie suusamedalite mehed ainult pudru ja kapsasupi naial üles kasvatas? Muide, naiivseid inimesi kutsuti vanasti ullikesteks.
ei midagi erilist15. november 2016, 18:45
võtke rahulikult ! elukutselised sportlased on ju eelkõige meelelahutajad - lihvivad oma mingit oskust ja loodavad siis sooritusega pakutavat emotsiooni maha müüa. Riiklik laulukoor või tantsuansamel pakuvad ju samalaadseid tooteid. Palgatakse esinejad ja loodetakse. Esinejad, kelle poolt pakutav ei rahulda jäävad normaalses olukorras tööotsast ilma. Meil on valik just selline naguta on ja seetõttu suudetakse müüa ka "parim möödas" või pooltooreid tooteid. Üks ostjatest on riik, kes soovib oma rahvale ostetud emotsioone pakkudes neid ühise eesmärgi nimel tegutsema motiveerida.
antti15. november 2016, 15:14
Peatreenr või asi. Temal pole ülevaadet. Sellepärst polegi ülevaadet, et keegi ei aktsepteeri sellist allakäinud üüpi, kes pole iial ühtegi õpilast tippu suutnud viia. Pealegi võtab enamue ajast oma isikliku kibestumise eest kätemaksu korraldamine tiim haanjas tegutsevale endisele jumalusele. Üks rumalaimaid valikuid, mida sai teha sellele ametikohale. Oleks olnud vaja visiooniga ja sõltumatut välsmaalast, kellel oleks huvi asja sisuliselt arendada ja kes ei teaks midagi kohalikest hõõrumistest. JT on üleeilne päev, samuti tema võimekus midagi süsteemis muuta - raha ju pole. Timis pole teadaolevalt ka ühtegi tipptasemel hooldemeest, kõik tüübid on need, kes tavad endale rusikaga rindu, et küll me oleme kõvad vennad, aga kski välismaa tiim nei ei palka ja istuvad vee augustiski ilma kehtiva lepinguta koduaiai õunapuu all.
Pole iial?15. november 2016, 16:07
Kui kaua ta siis treenerina on töötanud?
Röövik15. november 2016, 16:12
Tsitaat: 'Olen Eesti murdmaasuusatajate peatreener olnud küll alles kolm kuud"
Njah, 3 kuud on terve igavik.
mall15. november 2016, 14:16
Austatud Pall. Ilmselt ma ei väljendanud oma mõtet küllalt selgelt. Sportlane, kes aastaid ei näita arengut ja riik talle järjekindlalt määrab toetuse kolme aasta taguse 7. koha eest ja ta soovib võistelda MK etappidel, siis tehku seda oma raha eest, Ma ei ole see inimene, kes lõugab, vaid üritan aru saada probleemist. Võib-olla on üheks pärssivaks teguriks suusaliidupoolne surve jõuda esimese kümne hulka. Ma ei tea, kas sina, Pall, oled see inimene, kes naeruvääristab suusatajaid kui nad oma plaanidest jõuda 30 hulka räägivad. Pigem jah, arvestades sinu sõnakasutust ja kirjavigu KULUTATUD, mitte KULUTADUD.
Pall15. november 2016, 14:33
Mu kirjavead ei puutu asjasse ja neid tavaliselt hõõruvad nina all asjalikke argumentide puuduse tõttu, nn proovitakse hammustada, kuigi endal suu hammastest tühi. Aga asjast. Kust sa seda välja lugesid, et ma naeruväärustan suusatajaid!? Võibolla hoopis sind. Nad on tublid isegi kui on ainult 30. kohal, ja sellest saavad aru ainult need, kes on selle suppi sees olnud.
mall15. november 2016, 15:21
Kirjavead näitavad inimese haritust. Argument on see, et inimene, kes valis endale tee sportlasena elatist teenida ei pea enam riigilt raha ootama, kui ta on kohe-kohe jõudmas neljandasse kümnendisse. On näiteid suusatajatest, kes märkasid ise, et arengut pole ja astusid kõrvale, mitte ei toitnud ennast soovunelmatega.
Soovitan vaadata Djokovici ja Raonici matši, kell 10 õhtul meie aja järgi.
Ole terve!
Heh15. november 2016, 16:35
Ja mind õpetab inimene, kes hariduse ja harituse vahel ei tee vahet
"Haritus on inimese teadmiste ja kogemuste kogum, mida erinevalt haridusest ei kirjeldata läbitud koolide tunnistuste kaudu."
Vaata ka Redigeeri
mall 15. november 2016, 18:47
Haritud inimene ei kirjuta vigadega v a düsgraafid, mistõttu saadan Pallile oma vabanduse. Soovitan teilegi, Heh, Djokovic Raonici matši vaadata. Dominic Thiem võitis Gael Monfilsi, mille üle tuleb rõõmu tunda, sest ta on 23-aastane ja paremad ajad ees.
Sellega lahkun kommentaariumist.
Tõnis15. november 2016, 12:03
Väga hästi kirjutatud!
oma lõbu15. november 2016, 15:08
eks siis tehku sporti oma raha eest.ega kaamerate ette tungida nagu vennad pardid pole tõesti vaja riigi kulul.
Nõndaks15. november 2016, 10:56
Riik ei peagi vabatahtlikke dopiongukasutajaid toetama. Nõndamoodi
Ikka15. november 2016, 11:47
Peab toetama ainult sünniviisil võtnuid
jukk15. november 2016, 10:54
eks ta ole keeruline. Meie poisid ju kui ponksid aga ei julge ilmselt alla kirjutada, sest alaver ei luba. aga alaver hoopis kasastani koondise palgal ise.
mall15. november 2016, 09:52
Selge, hr Teppan, aga sel juhul ei pea riik vabatahtlikke sportlasi rahaliselt toetama.
Pall15. november 2016, 11:50
Et siis saadame ainult sellepärast, et raha on antud, kas või viimane koht, aga raha on kulutadud. Olgu, aga naljakas, et sa ise pärast oled see esimene, kes lõugab - riigi raha eest saavad viimaseid kohti.
Eks15. november 2016, 13:42
Peab rahastama sinult vägitsi kohale toimetatuid