Margus HuntFoto: Joe Robbins
NFL ameerika jalgpalli liiga
20. november 2016, 23:14

Margus Hunt pääses platsile, kuid Bengals kaotas jälle (4)

Ainsa eestlasena ameerika jalgpalliliigas NFL mängiv Margus Hunt pääses pühapäeval küll põhirivistusse ja platsile, kuid võistkond sai valusa 12:16 kaotuse.

Eelmine nädal jäi Hunt teatavasti peatreeneri Marvin Lewise valikust välja ning ei tõmmanud isegi mänguvormi selga. See nädal sai ta aga 46 mehe hulka kes riietusid mänguks ning ta pääses ka platsile, kuid vähese ajaga ei suutnud Hunt midagi märkimisväärset teha. 

Üliolulises matšis võõrustas Cincinnati Bengals Buffalo Billsi. Kohtumine algas eestlase koduklubile halvasti, kui teisel ründeolukorras jäädi vigastuse tõttu ilma parimast ründemängijast AJ Greenist. 

Buffalo läks touchdown'iga kohtumist juhtima ning samaga vastas ka Bengals, kuid Cincinnati lööja Mike Nugent ei tabanud lisapunktiüritust ning Bills võitis esimese veerandi 7:6. 

Teisel perioodil suurendas Bills väravalöögist 10:6 juhtima, kuid Cincinnati sai kirja ka teise touchdown'i ja läks 12:10 juhtima, aga Bengalsi lööja Mike Nugent eksis taas lisapunktiüritusel. 

Kolmandal ja neljandal veerandil sai Bills kirja kaks väravalööki, aga nende kaitse oli fantastiline ning Greeni puudumisel tuli Cincinnati ründeline võimetus eriti hästi esile. 

Väga valusaks osutusid Nugenti eksitud lisapunktiüritused, sest vastasel korral oleks Cincinnatil avanenud võimalus mängu viimasel rünnakul lüüa väravalöök, mis oleks neile andnud võidu. 

Bengalsil on nüüd kirjas kolm võitu, kuus kaotust ja üks viik ning on sisuliselt minetanud lootuse jõuda play-off'i.