Kergejõustik

Deivil Tserp | Endel Kellapist ja Eesti kergejõustikust (6)

LISA KOMMENTAAR

Ammu käärib21. november 2016, 13:16
Tundub, et käputäis tippe saavad enamuse ja siis ka soosivad juhte, aga teistele sealt enam väga ei jagu. Muidugi mittevajaiike tegelaste kaasasõit võistlustele ja seal heaolu nautimine võtab ka omajagu finantsi sportlastelt ära.
t421. november 2016, 08:51
Liidu juht võiks tõesti loobuda sellest kohast, näha ju, et sponsoreid juurde ta tuua ei suuda. Kaua meie tipud 400 eur elama peavad, sellest ei saa ju ükski inimene isegi leiba lauale rääkimata elamispinna üürimisest ja transpordist.
muff21. november 2016, 13:15
Tipud saavad EOK-lt viisakat toetust. Need, kes ainult alaliidu stipi peal, on hobisportlased.
Mihkel Espoost21. november 2016, 08:45
Jaanus,seda võimalust sulle vist ei anta,või tõesti loodad sa.See pole võimalik.Mina ei suuda Eestit enam usaldada,tõsiselt---andsin alla.Sina noorem mees ära anna,hoian pöialt ja häid jõule kõigile.
Kui21. november 2016, 07:23
loen Kriisa asemel Kriiski, siis hakkab nii vastik, et edasi ei tahagi lugeda. Iga ajakirjanik võiks ometi teada, et mats käänab nimesid ja sõnu eeskuju järgi, neiks on meil piisk, liisk, kiisk.
Ja pole tähtis, et mõni püüab oma nime erilise omastavaga eputada, kasutagem ikka matsile keelepärast: Kaljulaiu, Rüütli, Ratta, Kalda jne. Ärge vihake eesti keelt!
Jaanus Kriisk. telefon 5051915, meil- [email protected]21. november 2016, 06:26
Mina Jaanus Kriisk olen ametlikult ( kirjalikult) nõus vabandama Erich Teigamäe ees , kui mul on võimalik tutuvuda Eesti Kergejõustikuliidu ja SA Rahvusvahelised Kergejõustikuüritused raamatupidamisega ning panga väljavõtetega antud perioodist. Kui 100% sellest rahast on läinud Eesti kergejõustiku hüvanguks, jagatud ausalt ja võrdselt ühesuguse tasemega sportlaste ja trenerite vahel, vabandan sügavalt ja kunagi enam sellel teemal ei räägi.