FK Rostov - Müncheni Bayern 3:2Foto: AFP/Scanpix
Meistrite liiga
23. november 2016, 20:56

Bayern kaotas Venemaal ja andis alagrupi võidu Atletico kätesse

Talve lähenedes ei ole mõtet Venemaad rünnata – läbi aegade kõlanud sõjatarkust sai täna omal nahal kogeda Müncheni Bayerni jalgpalliklubi, kes naaseb Jaroslavi oblastist FK Rostovi käest saadud 2:3 kaotusega.

Bayern läks kohtumist küll 36. minutil Douglas Costa väravast juhtima, ent kahel pool poolajavilet tegid Sardar Azmoun ja Dmitri Poloz (penaltist) seisu vastupidiseks. Juan Bernat küll veel viigistas, ent Christian Noboa kaunis karistuslöök 66. mänguminutil lendas mööda Bayerni väravat kaitsnud Sven Ulreichist ja kirjutas tabloole viimaseks pooltunniks kodumeeskonna 3:2 edu ja võidu.

Rostovile tähendab võit, et jahis alagrupi kolmandale kohale haarati härjal sarvist ja täna õhtul Madridi Atleticoga kohtuvat PSVd juhitakse nüüd kolme punktiga.

Bayerni jaoks on tegu aga kohutava uudisega, sest kui Atletico täna õhtul kodus PSV alistab või isegi viiki lepib, on D-alagrupi esikoht nende ja viimases ringis omavahel peetaval mängul pole enam mingit kaalu.

Alagrupis teise koha saanud meeskond peab aga uuel aastal esimeses play-off-ringis kokku minema mõne muu alagrupi võitjaga – halb uudis Bayernile, aga ka igale meeksonnale, kes loosikausist endale Saksa meisterklubi vastu saab.