Cedric Simmons. Foto: Jorge Guerrero
Korvpall
27. november 2016, 19:04

BC Kalev/Cramo palkas NBA kogemustega mehe, kes viimasel ajal vigastustega kimpus (5)

BC Kalev/Cramole on lähiajal korvi alla lisajõudu tulemas. Nimelt sõlmis meeskond lepingu ameeriklasest keskmängija Cedric Simmonsiga.

206cm pikk ameeriklane valiti 2006. aasta NBA draftis 15nda valikuna. NBAs jõudis Simmons mängida kolm hooaega, kuuludes New Orleansi, Clevelandi, Chicago ja Sacramento meeskondade hingekirja.

Mehe statistika NBA-s jäi väga tagasihoidlikuks. Ta pääses kolme hooaja jooksul platsile 75 mängus keskmiselt 9,4 minutiks. Selle ajaga viskas ta keskmiselt 2,2 punkti ja võttis maha 1,5 lauapalli. 

Seejärel liikus mees Euroopasse, kus on mänginud teiste hulgas ka Estudiantese, Enel Brindisi, Olympiacose ja Tel-Avivi Maccabi meeskondades. Lisaks võttis mees endale Bulgaaria passi ning esindas Bulgaaria rahvusmeeskonda FIBA EuroBasketi 2013. aasta kvalifikatsiooniturniiril.

Viimased kaks hooaega pärast põlvevigastust on mehel olnud väga heitlikud, sisaldades mitmeid lühiajalisi lepinguid erinevate klubidega.„Eks tegemist ole taaskord rahakotile vastava ostuga," kommenteeris Varrak pressiteate vahendusel.

"Tegemist on minevikus loomulikult väga kõva mängumehega, kel viimased hooajad on olnud väga heitlikud. Loodetavasti saame ta kiiresti heasse vormi ning temast võiks meile korralikult kasu olla korvi all."