Konstantin Vassiljev on Poola jalgpalli kõrgliiga kõige kuumem nimi.Foto: Bilaystoki Jagiellonia
Jalgpall
28. november 2016, 09:58

VIDEO | Vassiljevi vapustav vintpomm! Professori imevärav lummas terve Poola! (11)

Poola jalgpalli kõrgliigas pole praegu kuumemat mängijat kui Konstantin Vassiljev, kes lõi nädalavahetuse mängus Chorcowi Ruchi vastu oma selle hooaja üheksanda värava.

Konstantin Vassiljev goal vs Ruch Chorzow! from nestasport on Vimeo.

Tabamus sündis fantastilisest karistuslöögist, mille liigiks haruldane vintpomm. Pole ime, et mängu järel võrreldi Vassiljevilt legendaarse Brasiilia vintpommi-meistri Roberto Carlosega. "Olen võrdlusest väga meelitatud, aga ta lõi ikka veidi paremini,“ muheles Vassiljev, kelle hüüdnimeks Poolas on saanud Professor.

Jagiellonia juhtis mängu Ruchi vastu 1:0, kui 44. minutil teeniti karistuslöök, mille Vassiljev meisterliku pommvindiga müürist mööda ja posti kõrvale virutas. Jagiellonia võitis lõpuks 2:1 (Vassiljev vahetati välja 85. minutil) ja tõusis liidriks, ent võib sealt täna õhtul teiseks taanduda.

Tegu oli Vassiljevi selle hooaja üheksanda kolliga Poola kõrgliigas ja väravaküttide edetabelis on ta Marcin Robaki (Poznani Lech) järel teine. Resultatiivsustabelis, kus arvesse lähevad ka resultatiivsed söödud, jääb Robak aga 9+8 punkti kogunud Vassiljevist kuue silmaga maha.

Brasiilia jalgpallilegend, 2002. aasta maailmameister Roberto Carlos. Foto: twitter.com/oficial_rc3