Lennuõnnetus Kolumbias.Foto: FREDY BUILES
Jalgpall
29. november 2016, 09:22

Lisatud fotod sündmuskohalt kell 16.25, ellu jäi kuus inimest, k.a kolm jalgpallurit!

FOTOD | Kolumbias kukkus alla Brasiilia jalgpalliklubi vedanud lennuk (6)

Eesti aja järgi täna hommikul kella 5 paiku kukkus Kolumbias alla 81 inimesega (72 reisijat + 9 meeskonnaliiget) tšarterlennuk, kus olid teiste seas Brasiilia jalgpalliklubi Chapecoense mängijad, treenerid ja taustajõud. 

Kell 11.26 laekunud teate kohaselt on 76 pardal olnud inimest surnud ning viis tükki elus. 30 minutit hiljem selgus, et ellujääjad on Chapecoense pallurid Alan Rushel, Danilo ja Jackson Follmann, ajakirjanik Rafal Henzel ning stjuardess Ximena Suarez.

Kahjuks tuli kella 14.30 paiku teade, et väravavaht Danilo suri haiglas.

Kell 15.41 teatas aga Kolumbia lennuamet, et ellujääjaid on siiski kuus - kolm jalgpallurit Alan Luciano Rushel, Helio Hermito Zampier, Jackson Ragnar, kaks meeskonnaliiget Ximena Suárez ja Erwin Tumiri ning ajakirjanik Rafael Valmorbida.

Lennuk oli teel Boliiviast Kolumbiasse, Medellini lennujaama, kuid kohaliku meedia teatel tabas raudlindu elektrikatkestus, mis tingis õnnetuse.

Kaart, kus märgitud lennuki õhkutõusmiskoht, vahepeatus ning õnnetuspaik. Foto: AP / Scanpix

Chapecoense klubi pidi homme Medellinis mängima kohaliku tiimi Atletico Nacionali vastu Lõuna-Ameerika tugevuselt teise klubisarja Copa Sudamericana finaali.

Lõuna-Brasiilia linna Chapeco klubi mängib Brasiilia kõrgliigas alates aastast 2014.