Olümpia

Olümpiamängud viis ETV ekraanidelt ROKi rahanälg (16)

LISA KOMMENTAAR

Juho3. detsember 2016, 13:15
Sport on tehtud labaseks äriks,olümpia põhitõed on tallatud jalge alla.
ega pole väga palju kahju kah1. detsember 2016, 03:49
sest vanad on läinud ja vahepeal tekkinud tandem Susi ja Libe on kah kadunud. Päris nauditav oli kuulata Libe ja Susi ülekandeid. Oli fakte, oli ajalugu, oli reportaasi, oli emotsioone, oli nalja, oli kildu, oli mõnus. Kilumets ja Kaasik tambivad kuivi fakte nagu kadunud Uba kuskil põrgus. No ei ole kihvt.. Õnneks Libe on Vikeri hommikuprogrammis. Jube tunnistada, aga kui ma muidu ärkan 6.30, siis raadio hakkab mul mängima 5.30. Pean vist arstile minema ja kus kurat see Susi kadus?
mina1. detsember 2016, 03:27
ootan meeleldi, et kõik tulevad olõmpijad on vaadatavad ainult norra televisioonist ja kõik võitjad on norrakad. nad on lihtsalt nii nunnud, kahju ainult joohaugist, aga eks ta üks kõrend ka oli.
Radist1. detsember 2016, 00:01
Miks üldse peab mingi rahvustelevisioon olümpiamänge, vormelit jm alati üle oma võimaluste piire ületavalt (loe: kohalolevate reporteritega) üle kandma? Marko Reikop on Eurovisiooni kommenteerinud juba aastaid - Tallinnast. Ja pole häda midagi. Seega vaadakem järgmist OMi otse Eurospordist. See telekanal maksis oma ülekandeõiguse eest miljoni.
1. detsember 2016, 02:27
ei taha, ei taha, ei taha sellest midagi kuulda!
Eks30. november 2016, 22:36
See reklaamide näitamine üks rahapesu on, reklaamid teles kulutavad minu aega ja ma loomulikult ei osta ühtegi asja
traktor30. november 2016, 21:51
Ausõna,ei kõvata enam suve -ega talvemängud - pistke omale saba alla. Ma isegi siis enam ei huvitu ega vaata,kui isegi pääle makstakse :)
Aus30. november 2016, 19:51
Aus sport on kauge minevik, pole mõtet neid ROK-i etendusi Eestisse osta. Targem on OM-i vaadata kõikvõimalikelt Eurokanalitelt, tuleb odavam. Kes muidugi viitsib vaadata. See uus hindu taevasse tõstev teletehing on OM lõpu algus, vähemalt sellisel kujul.
variant30. november 2016, 15:22
Mu meelest on reklaami näitamise meetod seda laadi ürituste puhul praegusel kujul lihtsalt ajale jalgu jäänud. Nägime ju TV3 taset - pikad närviajavad pausid viisid lihtsalt selleni, et ei vaadanud enam TV3 pealt, ehk kellegi poolt kõvasti kinnimakstud reklaam ei jõudnudki vaatajani. Kas poleks mitte parem win-win/50:50 lahendus, kui selliste ürituste ülekannete puhul jookseks reklaam pidevalt ekraani servas kitsal ribal? Ühest küljest meeldiv vaatajale, et ülekanne on pidev ilma reklaamipausideta; teisalt vastukaup reklaamiandjale, et tema reklaami ajal vaataja ei klõpsi muid kanaleid ega istu wc-s... Ja boonusena ei peaks telekanal kannatama sajatusi liiga pikkade pauside pärast. Analoogne ribareklaami liik toimib tegelikult ju jalgpalli- ja hokiväljakute poordite peal juba ammu. Kui sellist lahendust ei võimalda hetkel reklaamiseaduses sätestatud ajapiirangud, siis eks ole ennegi seadusi muudetud....
et siis30. november 2016, 11:47
Taliolümpia näitamise õiguseid ei ole üldse mõtet osta. Vaadata kuidas Norra "astmaatikute" koondis teisi võidab, milleks? Kelly sõidud näeb üle interneti ka ära. Maksta sadu tuhandeid, et näha mõne minutilist sõitu? Tekib olukord kus ärikad hakkavad ise pakkuma, et makske kasvõi midagigi.
Raivo30. november 2016, 07:54
Tippsport on mõttetu,kõik on dopingust läbi imbunud.seda polegi mõtet näidata.
muna30. november 2016, 07:52
Ma olen selles päris kindel et ega elu selle pärast seisma ka ei jä kui olümpiamänge ETV'st ei näe.
Olümpialaadse toote turundamine30. november 2016, 07:43
Kui eestimaalastel jääb nägemata dopingutootjate poolt üleskeeratud spordiahvide rabelemine , ei ole katki midagi.
Tõsi30. november 2016, 07:33
see on, et väljapressimisele tuleb vastu hakata. Mis siis, kui kõik keelduks maksmast ning tulemusi edastataks nagu 100 aastat tagasi? Pean mõistlikuks, kui näitamishind ei ületa elatustaseme kasvu, kuid 4 korda ... tegemist on puhtalt ameerikaliku siseasjaga. Põhimõtteliselt võiks olla nii, et ülekande hind oleks võrdelises vastavuses SKT-ga. Vaevalt me siis üle 50000 maksaks.
Kuid tunnistan, et OM on kaotanud oma sära, selle tehislikust upitamisest hoolimata. Viimased sportlikud OM olid 1964a. Siis hakkas kiiva kiskuma ja 1972.a-st on kõik olnud poliitilised rahamängud.
Talimängud mandusid aeglasemalt, kuid samuti on viimased 35 aastat olnud jura.
30. november 2016, 07:42
kõik ei keeldu. kommertskanalid ostavad ära. ja kallimalt, kui peaks. sest siis nad saavad reklaame näidata, tuleb kaks nädalat rekaame, milles on spordipausid sees.
meie nägime selle sel suvel ju ära. tv3 näitas, mis toimuma hakkab, kui kommerts saab suurvõistluse õigused.
aga raha määrab kõik. ja võib olla ongi hea, et inimesed enam seda sporti ei näe. võib olla tõmbab see tippspordilt vaiba alt. ja inimesed jäävad tervisespordi juurde. jääb see dopinguga jamamine ära. iseasi, kas dopingutootjad sellise asjade käiguga rahul on.
aga kui ei ole, küll leiavad lahenduse.
segaduses30. november 2016, 06:52
keelatud ja esialgu veel mittekeelatud ainetest läbi imbunud "spordi" vaatamine...