Manchester Unitedi kapten Wayne Rooney (palliga). Muide, Punased Kuradid mängisid West Hami vastu ka kolm päeva tagasi, toona lõppes Inglismaa kõrgliiga kohtumine 1:1.Foto: OLI SCARFF
Spordivaria
30. november 2016, 23:57

NII SEE JUHTUS | Sport 30.11: ManU liitus Liverpooliga, Arsenal langes (2)

Novembri viimane päev tõi meile kireva spordisündmustiku, kus meelelahutust jätkus igale maitsele. Meie otseülekannet järgi lugedes võite kindlad olla, et kõik päeva tähtsaimad spordiuudised on teist vaid kliki kaugusel!
23:56

Sellega tänaseks ka lõpetame, head ööd ning kohtume juba homme!

23:55
JALGPALL

Äsja lõppes ka ManU kohtumine. West Ham alistati 4:1, kohtumise viimase värava lõi üleminutitel Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic. (Phil Noble)
23:39
JALGPALL
Jordy Clasie viis Southamptoni 1:0 juhtima. (Stefan Wermuth)
23:22
JALGPALL

Manchester United ohjab West Hami nüüd eriti tugevasti! Nimelt viib Martiali teine värav Punased Kuradid juhtima 3:2. Mängida on umbes pool tundi.

Anthony Martial. (Phil Noble)
23:21
KORVPALL

Kristjan Kanguri leivaisa Varese võitis FIBA Meistrite liiga alagrupiturniiril 76:71 Oldenburgi. Eestlane teenis veidi üle 23 minuti mänguaega ning viskas kuus punkti ja võttis kolm lauapalli. Varese jätkab kahe võidu ja viie kaotusega eelviimasel kohal.

Kristjan Kangur. (TAIRO LUTTER)
23:07
JALGPALL

Aga ManU võtab ohjad taas enda kätte! West Ham ei suuda palli enda kaitsefaasist välja mängida ning taas on Henrikh Mkhitarjan see, kes saab kirja väravasöödu: 16-kasti purjetanud armeenlane paneb palli täpselt Anthony Martiale jalale ning prantslane juba veidi enam kui kümne meetri pealt ei eksi. ManU 2, West Ham 1!

Anthony Martial. (Jason Cairnduff)
22:37
JALGPALL

Ehkki United on West Hami vastu selgelt domineerinud, jõudis Londoni klubi ometi viigini! Unitedi väravavaht David De Gea puterdab Dmitri Payet'i löögi ning Ashley Fletcher lööb "lauapalli" mõnuga väravasse. Seis on 1:1!

Ashley Fletcher (valges särgis). (Phil Noble)
22:26
JALGPALL

Tundub, et Southampton tahab Londonis sotid juba avapoolajaga selgeks teha. Arsenali jätab 0:2 kaotusseisu vasakkaitsja Ryan Bertrandi 38. minuti värav.

Ryan Bertrand (palliga). (Andrew Couldridge)
22:20
JALGPALL

Kui Manchester Unitedi ja West Hami vahelises kohtumises avati skoor teisel minutil, siis Southamptonil läks Arsenali murdmiseks aega 13. minutit. Varumeestega mängiva Arsenali võrku sahistas poolkaitsja Jordy Clasie.

Jordy Clasie (keskel). (Stefan Wermuth)
22:16
JALGPALL
Chapecoense mängija Alan Ruschel. (STRINGER)
22:04
JALGPALL

United juhib juba! Punased Kuradid harutasid West Hami kaitse fantastiliselt lahti ning Henrikh Mkhitarjani kannasööt leiab Zlatan Ibrahimovici, kes palli väravavahi selja taha mängib. United 1, West Ham 0!

Zlatan Ibrahimovic (löögil). (OLI SCARFF)
22:01
KORVPALL

Homme teeb korvpalli Euroliigas debüüdi Eesti kohtunik Rain Peerandi. 32aastane vilemees mõistab õigust Kaasani Unicsi ning Milano Emporio Armani lahingus.

Rain Peerandi. (MARGUS ANSU)
21:41
VORMEL 1
Jackie Stewart. (BORIS HORVAT)
21:20
AUTORALLI
Ralliauto. (WILLIAM WEST)
21:00
JALGPALL

Vutisõprade meelt lahutavad täna muuhulgas Inglismaa liigakarika kaks veerandfinaali. 45 minuti pärast algavas mängus lähevad vastamisi Londoni Arsenal ja Southampton, kell 22 alustavad lahingut Manchester United ja West Ham.

Manchester Unitedi kapten Wayne Rooney (palliga). (OLI SCARFF)
20:56
VÕRKPALL

Eesti karikavõistlustel selgitasid Tallinna Selver ja Tartu Bigbank poolfinaalist finalisti tänu kuldsele geimile. Kui Selver võitis avalahingu 3:1 ning Tartu kordusmatši täpselt sama skooriga, siis kuldses geimis oli Selver parem 25:18. Seega kohtub pealinna klubi 29. detsembril karikafinaalis Pärnuga, kes alistas täna kuivalt 3:0 Järvamaa.

Selveri peatreener Rainer Vassiljev. (TAIRO LUTTER)
20:49
KÄSIPALL

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel sai eelmisel nädalal Põlva Servitist jagu saanud Viimsi/Tööriistamarket taas väikese üllatusega hakkama, kui suutis võõrsil kevadise finalisti Viljandi HC-ga 25:25 viiki mängida. Tiitlikaitsja Põlva Serviti oli Arukülast kodusaalis üle 37:21 (16:11).

Liigatabel: Põlva Serviti (18 punkti/10 mängu); Viimsi/Tööriistamarket (17/11); Kehra/Horizon Pulp&Paper (14/10); Viljandi HC (11/10); SK Tapa (6/9); HC Tallas (2/10) Aruküla (2/10).

Põlva Serviti käsipallurid. (TAIRO LUTTER)
20:44
LASKESUUSATAMINE
Grete Gaim. (Hendrik Osula)
20:25
KORVPALL
Siim-Sander Vene (palliga). (SANDER ILVEST)
20:11
KORVPALL
TTÜ peatreeneri Rait Käbini nägu oli mängu lõpuks kindlasti krimpsus. (MARGUS ANSU)
Loe rohkem