Chris Paul #3 ja Paul Pierce #34Foto: Michael Reaves
Korvpall
30. november 2016, 11:09

KUMMALINE VIDEO | NBA tähtmängija asub meeskonnakaaslast pärast ebaõnnestunud pealtpanekut elustama

Läinud öösel peeti korvpalliliigas NBA mitu põnevat mängu, millest üks intrigeerivamaid toimus Brooklynis, kus kodumeeskonnal õnnestus teisel lisaajal alistada Los Angeles Clippers. 

Lisaks põnevale mängule jäi kaamerasilma ette ka vahva seik, kui vanameister Paul Pierce eksis pealtpanekul. Seejärel väljakule lebama jäänud ääremängija juurde tuli meeskonnakaaslane Chris Paul, kes Pierce´i elustama asus. Vaata videost, kuidas kummaline seik välja nägi:

Tundub, et piisavalt elule meest siiski äratada ei õnnestunud, sest Clippers pidi vastu võtma 122:127 kaotuse. Võitjate poolelt tegi karjääri parima mängu Sean Kilpatrick, kelle arvele kogunes 38 punkti ja 14 lauapalli. Külaliste poolelt sai Paul hakkama kolmikduubliga, kui lisaks 26 silmale hankis mängujuht lauast 10 palli ning andis 13 resultatiivset söötu. 

Märkimisväärse esituse tegi ka Kreeka parim korvpallur Giannis Antetokounmpo, kes kordas oma karjääri parimat 34 punkti ning aitas meeskonna võidule Clevelandi üle. 101:108 kaotusmängus tõi LeBron James meeskonna parimana 22 silma. 

Vaata läinud öiste kohtumiste 10 parimat sooritust:

Kõikide mängude tulemused: