Korvpall
1. detsember 2016, 21:55

ÕHTULEHE VIDEO | Alar Varrak 15aastasest Kriisast: ta jäi lolli olukorda (3)

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistas pärast võitu tartlaste üle, et mäng suudeti küll suureskooriliselt võita, kuid üleliia rõõmustamiseks põhjust pole. 

"Vahe jäi küll suur, kuid rusikaga vastu rinda pole põhjust taguda," sõnas Varrak vahetult pärast mängu lõppu. 

"Murrangu hetk tekkis siis, kui 15aastane Kerr (Kriisa) oli väljakul. Mul on Kerrist väga kahju, aga mis teha. Selles mõttes jäi ta lolli olukorda, et meil oli võitu vaja ja mina Kalevi peatreenerina ei saanud mõelda sellele, et tal hea oleks."

Lisaks sai Cramo lootsi sõnutsi otsustavaks nende pikem pink. "Proovisime intensiivust kõik 40 minutit üleval hoida. Vahepeal lõikasime sellega näppu, aga üldjoontes see ikkagi toimis."

"Tartu on tegelikult hea meeskond. Koondisemehed ja mõned head välismaalased juures. See vahe ei ole üldse nii suur, umbes nagu meil VTB-s. Heal päeval võib Tartu meid võita ja heal päeval võime meie VTB-s mõnda teist satsi võita," võrdles Varrak kahe rivaali jõudude vahekorda. 

Vaata videost, mida Varrak räägib uuest leegionärist, tulevastest plaanidest ning halvast uudisest, mis enne Siberisse minekut välja tuli.