Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
3. detsember 2016, 12:22

PEKID PÕLEMA: Maitsev segu, mis aitab lahti saada kuni viiest ülekilost (15)

Et me kõik armastame süüa, on üleliigsetest kilodest lahtisaamine teinekord päris vaevaline. Õnneks leiutatakse maitsvaid kodus valmistatavaid segusid, mis aitavad kaalu langetamist kiirendada.

Siiski tulem esmalt rõhutada, et ilma tervisliku toitumise ja füüsilise tegevuseta kõhurasva kaotada pole võimalik, kirjutab Healthy Life Tricks. Kuid kui lisaks eelnevale võtta seda supertervislikku ja -maitsvat segu, kiireneb ainevahetus ning kaal langeb ka kiiremini.

Segu valmistamiseks pane igal õhtul kuus kuivatatud ploomi 100 ml keedetud vee sisse kümneks minutiks seisma. Teise kaussi pane sama koguse vee sisse 2 supilusikatäit kaera, 1 tl jahvatatud lina-seemneid ja 1 tl kakaod. Seejärel kurna leotatud ained, tükelda ploomid imepisikesteks tükkideks ning pane need 300 ml keefiri sisse ning sega hästi. Hoia jooki üleöö külmikus ning joo seda hommikul tühja kõhuga esimese asjana.

Selle segu mõju on tõeliselt hämmastav, pärast ühte kuud selle tarbimist kaotad üleliigseid kilosid kolm kuni viis, enamus sellest on kõhurasv. Lisaks annab see segu energiat, sest aitab keha puhastada kahjulikest toksiinidest.