Eesti saalihokikoondisFoto: LAURA OKS
Spordivaria
4. detsember 2016, 23:09

NII SEE JUHTUS | Sport 4.12: Saalihokikoondise viik MM-il, hulgaliselt talisporti, Kalev/Cramo ja Liverpooli mõrud kaotused (4)

Pühapäevane spordipäev on talvisele nädalavahetusele omaselt tihe ning sündmusterohke. Lisaks hulgalisele talispordile saab näha ka palju meeskonnaalasid. Eesti saalihoki koondis jätkab mängudega MMil, kui täna 12.30 minnakse vastamisi Saksamaaga. Kalev/Cramo põrutas kaugele Siberisse, et kohtuda sealse Krasnojarski Jenisseiga (14.10), kelle ridades mängib ka endine kalevlane Frank Elegar. Kindlasti ei puudu päevast ka annus jalgpalli. Kõik eelnimetatu, aga ka palju muud, toob Õhtulehe otseblogi teini koju kätte. Head kaasaelamist!
23:09
SPORDISÕBER

Sellega lõpetame ka tänase spordipäeva! Ühinege meiega juba homme! 


23:08
NFL
22:52
NFL

Ja just kohe pärast viimast sissekannet võtab Benglasi kaitsja Burfict Eaglesi söötja passi vahelt ning kohtmine on sisuliselt lõppenud! 

22:50
NFL

Kas Bengals hakkab veel murduma? Viimased kaks rünnakut on luhtunud, kaitsel on probleeme. Alla nelja minuti jäänud, Eagles taga 14:29 (kahe touchdown'iga) ning Philadelphia on Cincinnati väravaalast 30 jardi kaugusel

22:20
NFL

Cincinnati juhib pärast kolmandat veerandit 29:7! Bengals sai veel ühe touchdown'i ja väravalöögi! Samas lasti ka Eaglesil punktid tabloole saada touchdown'iga! 

21:29
NFL

Cincinnatis on poolaeg mängitud ning Bengals juhib 19:0! Võiks juhtida ka 20:0, kuid pärast teise veerandi lõppu skooritud touchdown'i, ei suutnud lööja Mike Nugent lisapunktiüritust realiseerida! Esimest kahte veerandit domineeris nii rünnakul kui kaitsel Bengals ning loodetavasti ei lasta teisel poolajal jalga sirgeks! 

21:11
KAHEVÕISTLUS
Kristjan Ilves (Stanislav Moshkov)
20:55
JALGPALL


20:55
NFL

Cincinnati Bengals ja Philadelphia Eagles on praeguseks mänginud teist veerandit üle viie ja poole minuti ning Bengals juhib 10:0! Cincinnati kaitse on püsinud väga hästi ning Eagles proovis just ka väravalööki, mis ei tabanud. Hunt on täna korralikult väljakul veetnud, kuid millegi erilisega pole silma paistnud. 

Bengalsi rünnak pole AJ Greenita isegi väga saamatu olnud. Söötjal Andy Daltonil on olnud hea päev (söödud 10/7, kokku 130 jardi) ning skooritud on üks touchdown ja väravalöök. 


20:35
KÄSIPALL
Kalmer Musting (Aldo Luud)
20:07
NFL

Loetud minutid tagasi algas Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengalsi kohtumine Philadelphia Eagles'i vastu. Bengalsil on veel väga teoreetilised võimalused jõuda play-off'i, kuid Hunt peaks saama korralikult mängida! 

19:57
TÕSTMINE
19:32
JÄÄÄHOKI
Riia Dinamo vs Tšeljabinski Traktor (Stanislav Moškov)
18:31
JÄÄHOKI

Kaks kolmandikku on Tondirabas mängitud, kolmas on varsti algamas. Riia Dinamo fännidele pole midagi positiivset öelda - Tšeljabinski Traktor on visanud veel kaks väravat ning juhivad enne viimast kolmandikku juba 3:0! 

18:14
SUUSATAMINE
17:44
JALGPALL
Ühtede rõõm on teiste kurbus - Liverpool andis viimase 15 minutiga 3:1 eduseisu käest! (Paul Childs)
17:33
JÄÄHOKI

Esimene kolmandik on Tondiraba jäähallis lõppenud! Pärast 20 minutit juhib Traktor Derek Roy tabamusest! 

17:19
KULTURISM
Ott Kiivikas (EKFL)
16:49
JÄÄHOKI

Täna peetakse Tallinnas järjekordne KHLi mäng! Reedel magusa võidu saanud Riia Dinamo kohtub täna Tšeljabinski Traktoriga. Matš algab kell 17 ning Õhtuleht hoiab teid kohtumise käiguga kursis. 

16:44
SUUSAHÜPPED
Kukkunud suusahüppaja Vojtech Stursa (Instagram)
Loe rohkem