Kadri LehtlaFoto: ALDO LUUD
Talisport
4. detsember 2016, 13:00

Laskesuusatamise jälitussõidus tegi tubli tõusu Kadri Lehtla, Talihärm oma positsiooni parandada ei suutnud (1)

Östersundis peetud pikale laskesuusatamise nädalale pandi punkt jälitussõitudega, kui naiste arvestuses võttis võidu Gabriela Koukalova.

Kolmandalt positsioonilt rajale läinud tšehh edestas Laura Dahlmeierit ja lausa 19. positsioonilt kolmandaks tõusnud Dorothea Wiererit. 

Eilse sprindi järel pääses jälitussõitu ka kaks eestlast. Tubli sõidu tegi Kadri Lehtla, kes 57. kohalt suutis tõusta 44. Ühe trahvi juures kaotas ta lõpuks 10 kilomeetri rajal võitjale 4 minutit ja 21 sekundit. 

Oma 55. positsiooni hoidis Johanna Talihärm, kes eksis tiirus neljal korral. Kaotust võitjale kogunes 6 minutit ja 7 sekundit. 

Östersundi MK-le tõmbasid joone alla mehed jälitussõidus. Võidu võtsid venelased, kui esimeseks tuli Anton Babikov, Maksim Tsvetkovi ja Martin Fourcade´i ees. 

Paraku eile ühtegi Eesti meest 60 parema sekka ja ühtlasi ka jälitussõitu ei jõudnud.

Koondise lasketreener Indrek Tobreluts võttis esimese etapi kokku järgmiselt: "Nagu ikka spordis, oli ka meil nii head kui mitte nii head. Kauri 21. koht individuaalis oli väga hea algus, selliseid alguseid meil polegi väga palju olnud. Sprindis me ei õnnestunud kõige paremini, aga ka selliseid päevi tuleb spordis ette.

Tüdrukud tegid sprindi hästi ja said jälitusse edasi, see on samuti positiivne. Eks me ikka soovime neid punktikohti teenida ja ega Kadri täna sellest kaugele ei jäänud. Teravusest jääb hetkel puudu, kuid ma usun, et juba järgmistel ettapidel on olukord juba parem."