Müstika

PÄEVAHOROSKOOP: reede,9. detsember (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad9. detsember 2016, 06:03
Võid alateadlikult tegutsedes endale probleeme kaela tõmmata. Püüa säilitada kaine mõistus. Sinu partneril võib olla salasuhe, mis võib viia teie suhte purunemiseni. Aeg lõpetada truudusetu suhe.
Veevalaja9. detsember 2016, 06:02
Kui kõik teised murravad pead, mis suunas liikuda, võid sina olla juba võidumees – milles iganes. Suudad praegu näha tervikut ilma detailidesse takerdumata, nii et lase käia. Parim päev tegeleda oma perekonnaga ja miks mitte õhtul üks detsembrikuu kiirkohting armukesega.
Kaljukits9. detsember 2016, 06:00
Päev toob kaasa nii positiivseid rõõmuhetki kui ka kurbi mõtlike vaikusehetki. Ära proovi olla keegi teine. Jäädes iseendaks on sul suuremad võimalused oma elu väärtuslikult elada. Oma kasutu elukaaslane saada kuuse alla sest uued võimalused ootavad Sind.
Ambur9. detsember 2016, 05:58
Ole valmis andestama armsamale inimestele mõningad väiksemad eksimused, sest vastasel korral võid ainult endale liiga tegema hakata. Kui töökohas on pingeid on praegu hea aeg otsida uus töökoht. Päeval kasuta juhust ja kohtu oma armukesega.
Skorpion9. detsember 2016, 05:57
Pluutol on hetkel mõjuvõim Veenuse üle, mistõttu armastuses ei ole sinu jaoks praegu just kõige paremad ajad. Kuid lohutada võiksid ennast sellega, et igal mõõnale järgneb tõus kui paastuaeg läbi saab.
Kaalud9. detsember 2016, 05:56
Tasakaalutunne tuleb tagasi koduses keskkonnas. Tänane päev annab Sulle teotahet ja seiklusvalmidust. Rahaasjad ei pruugi olla kõige paremas seisus, kui lähiajal olukord paraneb.
Neitsi9. detsember 2016, 05:56
Geokosmiline muster toob esile varjatud probleemid. Võimalik, et sul tuleb paljud oma plaanid ja projektid uuesti läbi vaadata. Ka suurte riskide võtmisega tasuks olla tagasihoidlik. Armutandril võitled veevalaja tähelepanu pärast jäära, amburi ja kaljukitsega. Ole visa !
Lõvi9. detsember 2016, 05:54
Merkuuri vastasseis Pluuto suhtes toob välgunoooli sinu ja sinu kallima suhetesse. Raskeid aegu on kõigil ning peaksid teadma, et need ei kesta kaua. Varsti on jälle päike taevas! Hoia eemale alkoholist ja jäära märgist.
Vähk9. detsember 2016, 05:53
Perekondlikud ja kodused asjad on praegu need, millele tavalisest enam tähelepanu pöörad. Parim aeg leida uusi suhteid ning ka finantsrindel peaks asjad paremaks minema. Püüa siiski vältida mitut samaaegset suhet. Hoia eemale amburist ja kaljukitsest.
Kaksikud9. detsember 2016, 05:52
Kui oled vallaline, on Sul head võimalused selleks, et leida enda kõrvale mõni selline inimene, kes Sulle tõeliselt meeldib. Võta elu pingevabalt, see mõjub Sinu tervisele positiivselt. Päeval leiad võimaluse ekstreemseksiks.
Sõnn9. detsember 2016, 05:51
Võimalik, et teist kõrgemal positsioonil olev inimene küsib teie arvamust või nõuannet. Teie rahulikkus ja kindlameelsus mõjub teistele igati positiivselt. Hoia eemale lõvist ja jäärast.
Jäär9. detsember 2016, 05:51
Näed enda ümber inimesi, kellel on vähem kui sinul. Ühest küljest teeb see sinu tuju heaks, teisest küljest aga tunned neile kaasa. Abista, kui saad. Oma peres viska isekus nurka ja tegele lastega. Armusuhetes tööpostil ole ettevaatlik kui kaasaks veevalaja, võid kaotada kõik.