Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 8. detsember (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad8. detsember 2016, 06:04
Oled kergesti ärrituv, eriti ärritab sind tööl jäära isekus ja lõvi tõlplus. Abi võid leida sõpradest. Kui oled sotsiaalselt aktiivne võib selle tulemuseks olla mingi suurem muutus, mis tõstab sinu mainet.
Veevalaja8. detsember 2016, 06:02
Võid tunda, et vajad vaheldust oma praegusest suhtest. Kui juhuseks pole lahendus, vaid sellest võib tekkida probleeme. Parem veeda aega koos heade sõpradega ning pidutse kuigi pidutsemine pole sinu ala.
Kaljukits8. detsember 2016, 06:01
Oled loov ja armuasjades emotsionaalne, mõtted keerlevad armueksperdi veevalaja juures. Vaim lehvib ja mõte jookseb. Tunned hetkel ka palju suuremat huvi vastasoo, seksi ja kõige sellega seonduva vastu. Tunned, nagu oleksid kellelegi heateo võlgu.
Ambur8. detsember 2016, 05:59
Oled vastutustundlik ja distsiplineeritud, kuid ainult teatud piirini. Üle selle minek tekitab palju koomilisi olukordi ja võib tuua uue tutvuse veevalajaga mis lõpeb suure tõenäolisusega voodiseiklusega.
Skorpion8. detsember 2016, 05:59
Naudi huvitava inimese seltskonda. Ta püüab sulle juba mõnda aega midagi õpetada. Sa ususd, et see pole sinu jaoks, kuid proovi! Asi võib väga romantiliseks pöörata. Hoia eemale jäärast.
Kaalud8. detsember 2016, 05:58
Sinu ellu võin täna tekkida uus vastassugupoole esindaja. Enese eest hoolitsemist, unetunde ja toitumisvajadusi pole mõtet unustada, tervis sõltub just neist.
Neitsi8. detsember 2016, 05:57
Kui tunned, et armastus hakkab pimestama, püüa silmad avada. Pime armastus ei pruugi leida vastuarmastust ning lootuste purumine võib kaasa tuua suuri hingevalusid.
Lõvi8. detsember 2016, 05:57
Täna on hea aeg selleks, et oma kallimaga meeldivalt aega veeta ja mõnest meeldivast sündmusest osa võtta. Võimalusel tee mõni pikemaajalisem investeering oma suhetsse kui sinu hiiresüda lubab.
Vähk8. detsember 2016, 05:56
Sind ajavad segadusse keerulised suhted inimeste vahel. Kui arutled kellegagi mingi probleemi üle, siis jälgi, et te püsiksite samal lainepikkusel.
Kaksikud8. detsember 2016, 05:55
Praeguse suhtega võivad kaasneda mitmesugused takistused ja viivitused, mis su kannatuse tõsiselt proovile panevad. Kui oled midagi kergelt saanud, siis alles nüüd tuleb selle eest maksta. Ning pea meeles: suhtesse peavad panustama võrdselt mõlemad pooled.
Sõnn8. detsember 2016, 05:55
Täna on hea aeg selleks, et viiksid aktiivsemalt ellu neid ideid ja mõtteid, mis Sinu elu suhet kallimaga positiivselt mõjutaksid, sest selle tulemusena muudad oma elu oluliselt mitmekülgsemaks ja dünaamilisemaks. Hoia eemale jäärast ja lõvist.
Jäär8. detsember 2016, 05:54
Aeg muutuda, viska prügikasti oma isekus ja tähelepanematus pereliikmete suhtes. Kui tunned, et pead suhte oma kallimaga viima uuele tasandile, on selleks täna hea päev. Sinu partner on seda sammu ammu oodanud ning teie armastus puhkeb uuesti kirglikult lõkkele.