Margus HuntFoto: Twitter
NFL ameerika jalgpalli liiga
4. detsember 2016, 23:06

Margus Hunt ja Cincinnati Bengals said võimsa võidu

Ameerika jalgpalliliigas NFL sai Eesti vägilase Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals võimsa 32:14 võidu Philadelphia Eaglesi üle. 

Avavilest mängu domineerinud Cincinnati sai punktid kirja kuuel esimesel rünnakul - kolm touchdown'i ja kolm väravalööki. Niimoodi juhiti juba poolajaks 19:0 ning kolmanda veerandi keskel 29:0. 

Suurepärast tööd tegi ka Bengalsi kaitse, kus sai korralikult mänguaega Margus Hunt, kes küll millegi väga positiivsega silma ei jäänud, kuid midagi negatiivset ka ei teinud. 

Philadelphia rünnak hoiti nulli peal kolmanda veerandi lõpuni ning viimasel 15 minutil pandi Cincinnati kaitse mitu korda proovile, kuid väga ohtlikult lähedale külalisi ei lastud. 

Hoolimata suurest võidust on Bengalsi võimalused jõuda play-off'i väga teoreetilised. Neil on kirjas neli võitu, seitse kaotust ja üks viik. Et hooaeg ei piirduks ainult 16 kohtumisega, peab Cincinnati edestama oma divisjonikaaslasi Pittsburgh Steelersit ja Baltimore Ravensit. Praegu on Ravensil kirjas seitse võitu, Steelersil kuus, kuid Pittsburghil on üks kohtumine vähem peetud.