Kristo SaageFoto: BK Valka/Valga
Korvpall
6. detsember 2016, 11:23

ÜLLATAV OTSUS! Kristo Saage lahkub Valgast ning liitub suure tõenäosusega TLÜ/Kaleviga

Täna teatas viimastel aastatel Valga meeskonda esindanud Kristo Saage, et on piirilinna meeskonnast lahkunud ning naaseb üle pika aja pealinna. 

"Põhimõtteliselt perekondlikel põhjustel. Pere elas Rakveres ja aitas küll sellest matkamisest, kurnavaks hakkas muutuma," valgustas 31aastane tagamängija otsuse tagamaid Õhtulehele. 

Kuigi Saage sportlaskarjäär suure tõenäosusega läbi pole, siis täisprofessionaalselt ta ei jätka. "Otsustasin, et korvpall jääb teisejärguliseks ja proovin muude asjadega tegeleda." 

Tallinnasse tulles saab endisest Eesti koondislasest ilmselt TLÜ/Kalevi mängija. "Vastab tõele jah. Nemad on olnud praegu ainuke variant ja eks see on hea võimalus meeskond alt üles tassida," sõnas tagamängija. 

Milline saab olema Saage põhitöö korvpalli kõrvalt, mees veel avaldada ei soovi. "Üks huvitav pakkumine on, aga natuke vara veel sellest rääkida. Proovin ja eks aeg näitab, kuidas sellega läheb. Neli kuud on aega sisse sättida."

Oma meistriliiga karjääri KK Rakveres alustanud, kuid oma teel nii Ehitustööriista, Kalev/Cramot, Tartu Faustot, Rocki, Tarvast kui viimasel kahel ja poolel hooajal Valgat esindanud mängumees oli meeskonna üks liidreid. Tänavusel hooajal kogunes tema saagiks keskmiselt 13,5 punkti.