Eesti uudised

FOTOD | Peaminister Ratas on Soomes töövisiidil (23)

LISA KOMMENTAAR

tore oleks8. detsember 2016, 22:22
Peale Keskerakonna peakontori Toompeal, mis läheb võlgade katteks (sund)müüki, tuleks müüki panna kogu erakond. Vähemalt Spisok Savisaara peaks kogu täiega Putini venelastele maha müüdama, et Eesti riik saaks eesti asjaajamisega edasi minna, kirjutab arvamusportaali kolumnist Tarmo Pikner.
Edasi T.Pikner:
Keskerakonna värske peasekretär Jaak Aab, kes alustas kinnisvara hinna üleskruvimist ukselukkude vahetamisega, võiks mõistliku inimesena kogu krempli koos Savisaare endaga müüki panna. Spisok Savisaara ülesostjaks pretendeeriks kindla peale putinlastest koosnev Ühtne Venemaa, kellega külmutatud salaprotokolli saaks nüüd kenasti käiku lasta.
huvitav legend8. detsember 2016, 10:22
Nüüd on kuuldavasti üks linnalegend, õigemini ütleks üks vandenõuteooria liikvele läinud.
See legend jutustab sellest, et Jüri on tõesti tanki lükatud.
Ja seda selleks, et terve see keskerakond järgmistel valimistel täielikult põhja kõrvetada, täielikult hävitada.
Kõik need malekäigud –
panna alaharidusega, kriminaalse taustaga ja küüditamistkiitvad mehed ministriteks,
veel räige maksude tõstmine
ikka ratase valitsuse edasine soov koostööks ühtse venemaaga
ja paljud uue valitsuse teised halvamaigulised teod – kas need on ainult tehtud selleks, et keskerakonna mainet viia alla nulli?
Seega on järgmistel valimistel oodata, et nii ekrelased, vabaerakondlased lisaks suure enamuse eestlastele,
ka suur hulk keskerakondlasi, nende hulgas ka Savisaare pooldajad annavad omad hääled kas reffidele, vabaerakonnale või isegi ekrele.
Ilmselt seejärel põrub ja kaob see ühel rattal veerev praegune krimnaalne keskerakond Eesti poliitmaastikult nagu hommikune udu.
Küsimus seisab aga selles, kes on selle kõige taga?
Ja kas Ratas ja ka president, kes selle kriminaalse keskerakonna ja ka need „halvalõhnalised“ministrid valitsusse kinnitas, on sellest kõigest teadlikud või on nad ainult suure mängu väikesed malenupud?
Näis, kas kõik lõpeb nii nagu siin legendis ennustatakse?
Ega ta nii legend olegi.8. detsember 2016, 13:17
Juba nüüd on palju näha, kuidas see valitsus ennast allamäge mängib. Miks ei tehta otsuseid rahva heaks? Et 500 maksuvabaks tehti? See on köömes, sest arvutades jääd veel võlgagi. Ülejäänu on lausa räige maksutõus. Oleks, et antaks rahvale tagasi töö- ja pensioniaastad üks ühele? Kus sa sellega? Kaotagu mitteturvalised e-valimised. Jälle ei sobi. Millega nad kavatsevad järgmistel valimistel hääli saada? Ja unustavad, et oravad pole veel surnud. Oravad neelavad need noorukesed lihtsalt alla. Kõvad tegijad kui kaks aastat (valimisteni) pukis püsivad.
umbusaldus8. detsember 2016, 13:58
Targemad mehed arvavad, et see valitsus ei püsi 100-datki päeva pukis.
Ei tahtnud targana välja paista,8. detsember 2016, 18:00
sellepärast 2 a. pakkusingi. Muidu olen ka sama meelt, et pidagu enne 100 päeva vastu. Igatahes, minu uue Eesti 25.a. kehvem valitsus.
parandan sind veidike8. detsember 2016, 21:46
ikka Eesti Vabariigi TEINE KEHVEM VALITSUS!
Esimene oli Savisaare keskerakondlik valitsus aastatel - 3. aprill 1990 – 30. jaanuar 1992.
1992 aasta alguseks oli KESKERAKOND koos peaministri Edgar Savisaarega Eesti riigi juhtinud totaalsesse kaosesse ja katastroofi ning seetõttu tuli saamatul ja rahva räige viha alla sattunud Savisaarel 1992 aasta alguses valitsusjuhi kohalt tagasi astuda.
Nüüd toimub siis keskerakonna teine häbiväärne ja veel kohutavam kukkumine.
töötaja soomes8. detsember 2016, 09:28
Ratas vöiks Sipilä- lt küsida,kuna Työsopimuslaki soomes ka eestlasest töötajatele kehtima hakkab ja vördne kohtlemine.
Sellest "töövisiidist"8. detsember 2016, 06:19
näete, mida tähendab tühikäik. No ei käi Ratas soomlastelt õppimas, kuidas majandus ja maksusüsteemid käima peaksid. Muide, Soome on olnud mitu korda tegelikult ka Euroopa viie rikkama hulgas. Tühikäik tähendabki, et käib ja tarvitab energiat aga tulu ei too.
7. detsember 2016, 22:09
vene impeerium peab lõplikult ja täielikult lagunema. Tõva, Tšetšeenia, Tšerkešši rahvaste alad, Tatarimaa, Marimaa, Komimaa, Ersamokšamaa, Udmurtia, Karjala, Ingeri-Soome, Tšuvaššia, Baškortostan, Jakuutia, Burjaatia, Tšuktšimaa, Altai, Dagestan, Inguššia, Põhja-Osseetia ja teised põlisrahvaste alad peavad saama võimaluse iseseisvuda! Etniliste vanalastega asustatud alad Siberis, kasakate ala, Novgorod, Pihkva jne. peavad moodustama omaette normaalse suurusega riigid. Soomele tuleb tagastada Petsamo, Salla, Karjala Kannas koos Viiburiga ja Soome lahe saared, Eestile Eesti Ingerimaa ja Petserimaa, Lätile Abrene, Saksamaale Königsberg, Moldovale, Ukrainale ja Georgiale okupeeritud alad (sealhulgas Kubanimaa Ukrainale), Hiinale Kaug-Ida, Jaapanile Karafuto ja Kuriili saared.
üks väike7. detsember 2016, 21:51
märkus. Mitte ühestki ajalehest ei leidnud ainsatki lugu selle kohta, et eile peeti Soome 99. iseseisvuspäeva.
Aga selle eest8. detsember 2016, 06:23
puhusid kaks noort TV-3. uudistes tuld üles, nagu oleks Soomes vägevad meeleavaldused olnud. Soomlased oma uudistes aga rääkisid, et väga rahulik iseseisvumispäeva paraad oli. Üldse on Eesti ajakirjanikud ennast Jumalateks pidama hakanud. Nii erinevat jama aetakse kokku, et lausa paha kuulata, kuidas tuld üles puhutakse.
tegelikult8. detsember 2016, 10:31
ühe meeleavalduse ajal võeti 7 inimest vahi alla, aga 2 neist lasti kohe jälle lahti. Vaatasin Soome TV ja kätlemisüritusega paralleelselt näidati ka tänavatel toimuvat. Kuigi seda vahistamise episoodi ei näidatud. Tegelikult oli rahvast palju tänavatel ja kardeti ka kokkupõrkeid, sest vastandlike arusaamadega inimgrupid olid oma väljaastumised samale ajale ja samasse kohta planeerinud. Need üritused olid saanud ka loa! Sama kellaaeg ja sama koht! Politsei oli seal vahel. Näidati ka 300 m pikkust liikuvat toiduabi järjekorda tänaval (autodest jagati kraami). Mõnd inimest lähemalt ka, aga enamikku kaugemalt. Toidujagajad nentisid, et kurvaks teeb see järjekord.
Eelmisel aastal kommenteeriti naiste tualette enam vähem samas stiilis nagu meil alati, aga tänavu kommenteeriti ainult üksikuid kleite ja peamiselt selliseid, mis mis olid taaskasutatud materjalidest. Päris põnev. Ka kätlemine toimus nö jooksval lindil. Nimesid ei nimetatud (tempo oli nii kiire), va üksikud, keda saatejuhid nägupidi tundsid. Üks kommentaar jäi aga kõrva: nimelt oli Tellervo Koivisto tahtnud mingil ajal sellest galaüritusest loobuda ja teinud ettepaneku, et võiks lihtsalt kohvi juua, aga vastuseis sellele ideele oli olnud väga suur.
Khm7. detsember 2016, 21:12
"Eesti ja Soome arusaam meid ümbritsevast julgeolekukeskkonnast on sarnane,“ ütles Ratas
No ei ole sarnane, tõenäoliselt pole Rattal õrna ettekujutust lähinaabrite poliitikast.
Kurt Tumm7. detsember 2016, 20:55
Arvan,et hõimuvelled peedistavad Ratta ära....nõuavad,et peate veel tõstma aktsiisi õllele-siis soommlased enam viinarallile ei tule.Mis sest,et soomlased Eestit põhjamaaks ei pea-nõuavad meile põhjamaiseid hindu.Saksas on õllepudel 40 senti...muust rääkimata.
Rudi 7. detsember 2016, 19:59
kummaline...sidi nime all oli sobiv röögatus, aga kui kirjutasin 25 aasta jooksul Eestimaal tehtud hävitustööst, ei sobinud....
Rudi7. detsember 2016, 21:17
Nii lihtsalt ausalt öeldes...Sidi nime all kirjutasin mina. Sest enamus praeguse nime all kirjutatud komme ei ole sobivad....
Ratas7. detsember 2016, 19:56
võiks ka Soomes õppida ja vaadata,kuidas elavad seal töövõime kaotusega ja puuetega inimesed ja millised on seal abistamis vahendid ning rahasummad,õppust võtta ja tuua ka seda inimväärikust oma puuetega inimestele.See mis 2017 aastal toimuma hakkab ei tea jumal ka taevas mitte,hinnad tõusevad,ravimid tarvis osta,kommunaal maksed,elekter,telefon kui abivahend-maksta,küttepuud osta,kelledel ahiküttega korter ja nii edasi.Kui nüüd natuke järele mõelda siis peavad küll paljud töövõimetud tühja kõhtu kannatama,sest arvuta kuidas tahes siis raha lihtsalt ei jätku.Samas aga võttis eelmine valitsus selle seaduse vastu,kuid nüüd kiunub Taavikene ise raha hädas,kuigi saab võrreldes haigetega kordades rohkem raha.Selles osas peaks uus valitsus tähelepanu pöörama,sest see on tõsine probleem ja haigete mõnitamine.Kui endal tuba soe,kõht täis ja tervis korras siis ei mõeldagi teiste peale.Kurb aga tõsi.Nii,et Ratas pinguta ja vaata kuidas teised maad oma rahvast hoolivad ja tehke järgi.
.......................................7. detsember 2016, 21:27
Ja mida reformierakond tegi nende aastate jooksul. ?Ausalt öeldes,siis mitte midagi erilist.Nüüd ainult kirevad nagu kuked.Lõpetage see ükskord ära ja laske inimestel tööd teha. Kukkumine oli tõesti valus aga saage ometi sellest üle.
7. detsember 2016, 19:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
sid7. detsember 2016, 20:05
elagu veel rohkem tuhandeid aastataid meie kommunistidest koosnev re!!!
häh8. detsember 2016, 05:11
Elagu sa tuhat aastat sm. peedesid.
vladimir6. detsember 2016, 16:08
tänu Reformierakonna poliitikale on Eesti niivõrd korrumpeerunud riik ,et seda annab Jürkal korda teha
Borat teeb ajaloolise visiidi..6. detsember 2016, 14:08
Kogu ilm saab imestama. Kinu,mis kinu...
Kõva Ketas6. detsember 2016, 13:27
P.minister Jüri Soome sõidu üks peamisi eesmärke on saada teada kuidas võidelda Varimajandusega.
Soomes on see x% ja meil tervelt 14,9% SKP-st.
Koju naastes toimub tal vestlus oma nõunikuga ja meetmete välja töötamiseks moodustatakse 8.detsembril erikomisjon, kes peab meetmed avalikuse ette tooma hiljemalt jõuludeks k.a.