Real vajab täna alagrupi esikohaks Dortmundi vastu ainult võitu. Saksamaal lepiti 2:2 viiki, kuidas läheb Madridis?Foto: KAI PFAFFENBACH
Spordivaria
7. detsember 2016, 23:54

NII SEE JUHTUS | Meistrite liigas lõppes alagrupiturniir, Eesti saalihokikoondis marssis võimsalt veerandfinaali

Tänane spordipäev keskendub täna eelkõige võistkonnaaladele, kui juba kell 13 on Riga Arenal saalihoki MMil kaheksandikfinaalis vastamisi Eesti ja Kanada. Õhtul jälgime põnevaid jalgpalli Meistrite liiga lahinguid ning hoiame kätt pulsil ka mujal toimuvaga. Ole meiega!
23:54
SPORDISÕBER

Sellega ka tänaseks lõpetame. Homme juba uued vinged spordisündmused. Head õhtut!

23:49
SAALIHOKI
23:45
JALGPALL

Vot nii!


23:38
JALGPALL


23:34
JALGPALL

OPPAA! 


23:05
JALGPALL

Või siis mitte...


23:00
JALGPALL

Tundub, et F-grupis hakkavad asjad selgeks saama. 


22:36
JALGPALL

Poolajaks on sotid sellised: 


22:15
JALGPALL



22:14
SAALIHOKI


22:10
JALGPALL



21:47
JALGPALL


21:45
KORVPALL
21:44
KORVPALL

Enne kui jalgpallile keskendume, siis veel ka mõned kossu-uudised. 


21:26
VÕRKPALL
21:03
JALGPALL

Mis täna Meistrite liigas mängus on?

E-grupis on play-off’i pääsejad selged: Leverkuseni Bayeri ees on esimese koha kindlustanud Monaco, Londonis mängivad Euroopa liiga koha eest kohalik Tottenham Hotspur ning Moskva CSKA. Inglismaa klubi lülitaks konkurentsist vaid armeelaste võit.

F-grupis ei suutnud Varssavi Legia ega Lissaboni Sporting väärata Madriidi Reali ja Dortmundi Borussia võidukäiku. Viimased juhivad enne otsustavat vooru Reali ees kahe punktiga ning välditaks Zinedine Zidane’i hoolealuste vastu kaotust, oleks grupivõit nende. Legia ja Sporting selgitavad Euroopa liigasse langeja, Henrik Ojamaa endist koduklubi Poolamaalt päästab samuti ainult võit.

G-grupis pole keegi suutnud peatada Leicesterit ning Claudio Ranieri hoolealused on 13 punktiga esikoha kindlustanud. Rebaste – nii Inglismaa üllatusmeistrit kutsutakse – järel jahivad teist kohta Porto ja Kopenhaagen. Viimane pääseb edasi Porto kaotuse ja Club Brügge alistamise puhul, ka võit Belgia klubi üle ning viik Leicesteri matšis viiks Taani hiiu edasi.

H-grupis on edasipääsu ainsana kindlustanud Torino Juventus, kuid kas edasi minnakse esimese või teisena, pole veel kristallselge. Õnnestuks Itaalia meistriliiga valitsejal alistada Zagrebi Dinamo, on liidrikoht kindel. Peaks Juventus kaotama ja Sevilla alistama Lyoni, saadakse alagrupis teine koht. Ent võit Dinamo üle peaks olema vormistamise küsimus.

Lyon - Sevilla matšis on kaalul palju. Õnnestuks võõrsilmeeskonnal kaotust vältida, oleks Jorge Sampaoli hoolealused play-off’is. Kaotuse korral langetakse kolmandaks, kui Lyon võidab kaheväravalise vahega.


20:44
KORVPALL

Kristo Saagest ilma jäänud Valga pidas täna kohtumise Läti liigas. Mängule vaid kaheksa mehega, kellest mängis vaid seitse, läinuna saadi võõrsil lüüa Riia VEF-i käest, tõsi, mitte suurelt 72:86. 

20:41
KORVPALL

Siim-Sander Vene ja Nižni Novgorod peavad täna kohtumise Eurocupil.


20:40
JALGPALL

Mida täna oodata?


20:29
KORVPALL
Loe rohkem