Inimesed

PALJU ÕNNE! Genka ja Maris Kõrvitsa perre sündis teine laps! (16)

LISA KOMMENTAAR

noo9. detsember 2016, 14:45
ikka tublid,küllap saava ka andekaks ja õpetatuks et ning ,esivanemad mitmelt poolt.
Naine Tallinnast.8. detsember 2016, 10:48
Sõitsin esmaspäeval bussis ja kuulsin, kuidas 4 naist rääkisid eelmise õhtu saatest ja Kalle Sepa võidust. Peamine mure oli, et kas Kallel naist ja lapsi ka on? Seega on vajalik ikka tuntud inimeste elust veidike rohkem kirjutada. Muidugi pole ilus teiste juttu pealt kuulata, kuid nad rääkisid nii kõvasti. Genka pere palju õnne.
Maie8. detsember 2016, 00:49
Ei-noh,huvitav,huvitav! Mina olen sünnitanud ja üles kasvatanud 6 last(koos abikaasaga muidugi),aga uudistekünnist see muidugi ei ületa.Miks arvatakse,et nn. "kuulsuse" peagi sündival uue pereliikme lisandumisel on Eesti rahvale eluliselt tähtis teada saada.Kirjutage siis,kui sellest lapsest on saanud midagi rohkemat,kui kuulsa esivanema laps.
Mind küll huvitab8. detsember 2016, 14:42
Palju õnne kogu perele!
teadja.7. detsember 2016, 21:18
See, et mis soost laps v6ib tulla, ei olene mitte saatusest, vaid enamus naisi, kes on otsustsnud lapseootele jääda, tehakse ennem kodutöid. Naiste arstidelt saadakse juhtnööre, et mida peab naine tegema v6i sööma, kui ta soovib saada kas poissi v6i tüdrukut. Esimese lapse plaanimisel soovib 70% naistest oma m6tedes, et esimene v6iks olla poiss, 10% tüdrukut ja 20% üksk6ik. P6hjus miks naised poissi soovivad, nimelt tüdrukut oodates lähevad naised näost koledamaks, on rohkem närvilisemad ja tundlikumad igasugustele välisteguritele ja haigustele. Ühes6naga naistel on poissi oodata palju kergem kui tüdrukut
nuuman silma:)))7. detsember 2016, 22:41
Taevake, küll oled sina üks äraütlemata rumal inimeseloom:) Loen ja ei usu oma silmi, nii lummavalt rumal inime tänapäevalt...matemaatiliselt pole see võimalik, aga näe on, et isegi viha alata ei jaksa. Paneks kohe kuskile raamatusse ära kinni, et ei segaks ega eksitaks väiksete võimalustega kodanikke.
ei huvita7. detsember 2016, 21:01
Vahi,küll paks paugutab.
imelik7. detsember 2016, 19:22
sajad naised toovad lapsi ilmale
eeh7. detsember 2016, 17:24
kes küll sellise nime talle pani - Genka...?
AA8. detsember 2016, 11:37
Henry - venepäraselt Genry - lühend Genka
JUHAN7. detsember 2016, 17:07
Kaugest kooliajast, peaaegu poole sajandi tagant on mul vene kirjanduse tunnist meele jäänud mingi Tšehhovi koomiline novell, mille meie õpetaja tookord meile ette luges. Mingist pisiametnikust, kes kangesti tahtis kuulsaks saada. Sedavõrd, et "terve Venemaa temast loeks ning kuuleks". Kahjuks ei mäleta enam novelli pealkirja.
Minu arvates on seegi pisut koomiline, et sellist perekondlikku sündmust üleriiklikku meediasse
topitakse. Ei isa ega ema pole minu teada ülemaailmse kuulsusega superstaarid. Minu õnnitlused muidugi, kuid üle ei maksaks kah pakkuda.
!!!7. detsember 2016, 16:58
Palju õnne! Kuid kas see on ikka uudis, mida peaks kogu rahvale kuulutama? Tunnistan ausalt, mina polnud neist varem midagi kuulnudki (räpparite seltskond on ala, mis mind absoluutselt ei huvita. Mul on muusika suhtes mõnevõrra teised, sügavamad huvid). Ja kardan, et see "pommuudis" jätab paljud teisedki lugejad külmaks. Mulle näib, et viimase nädala jooksul on päris paljud Eestimaa naised sünnitanud. Miks just seda fakti esile tõstetakse? Pole nad nii erilised supertähed midagi. Lapse sünd on minu arvates peresisene rõõmus sündmus mida jagatakse pigem vaid oma sugulaste, sõprade ning tuttavatega. Mitte aga lehes kuulutamiseks.
ix7. detsember 2016, 16:02
Eestimaa! Ime on sündinud! Kooselust mehe ja naise vahel on sündinud lapsuke! Küll on ilmaima!
7. detsember 2016, 20:20
Eestis in iga lapse sünd ülisuur ime.
Aga muidu sünniime ongi ime. Kes seda imeks ei pea, ei pea inimkonnast ega elavast midagi, ilmselt ise ka soovimatuna sündinud.
fight club7. detsember 2016, 15:59
"õhtulehele teadaolevalt veedavad Kõrvitsad haiglaseinte vahel aega juba eile õhtust saadik."
first rule of fight club? asju ei viida välja!
oli ju jutt?
fight club7. detsember 2016, 17:32
see ajakirjanik teab ise, millest jutt käib ja kust ta selle informatsioonikillu sai. igaljuhul oli just tema see, kes alati rääkis, kuidas ühtegi infokildu välja ei tohi viia ja vaata, kui hästi nüüd läks