Luka DoncicFoto: Twitter
Korvpall
9. detsember 2016, 09:22

VIDEO | FENOMENAALNE! Hispaania kõrgliiga parimaks valitud 17aastane sloveen vedas vinge soologa Madridi Reali ka Euroliigas napi võiduni

Eile õhtul pakkusid Madridis suurepärase etenduse kohalik Real ning külalised Kaunasest, kus tasavägises mängus võttis kodumeeskond 96:91 siiski oma. 

Kuigi Real haaras pärast viigilist avapoolaega teise alguses kohe initsiatiivi ja kerge edu, siis viimasele kahele minutile mindi taas võrdsest seisust. Sellele aga järgnes 17aastase sloveen Luka Doncici soolo, kui ta tabas kahel rünnakul järjest raske kolmese, mis ka mängu saatuse otsustasid.

Meeskonna liidri Sergio Llulli puudumisel verinoor mängumees väristama ei hakanud ning vedas Reali 17 punkti ja 4 resultatiivse sööduga võiduni. Tagamängija on sattunud pöörasesse hoogu, kui ta valiti ka Hispaania liiga möödunud nädala mängijaks. 

Siiski tuleb kiita ka Žalgirist, kelle mängumootor pärast nigelat algust on tuurid üles saanud. Eilses kohtumises oli resultatiivseim Kevin Pangos 19 silmaga, Brock Motum lisas 17. 

Euroliiga tabeliseis pärast 11 vooru: