Foto: Justin K. Aller
NFL ameerika jalgpalli liiga
11. detsember 2016, 23:01

Margus Hundi koduklubi rikkus lumisel väljakul Grete Šadeiko silmarõõmu tagasituleku (1)

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals pidas täna NFLi 13. vooru mängu, kui võõrsil alistati kindlalt 23:10 Cleveland Browns. 

Kuigi Bengals on play-off´i pääsemise võimalused sisuliselt kaotanud siis mängu oli küllaga. Korraliku esituse tegi meie mees Hunt, kes teenis korralikult minuteid ning kasutas need hästi ära.

Eestlane oli mees omal kohal ja sai kirja solo tackle'i ehk palliga vastase maha tõmbamise. Samuti näitas ta ühes episoodis head kaitsemängu, kui survestas suurepäraselt Robert Griffin III.

Teatavasti on viimane eestlanna Grete Šadeiko silmarõõm, kes üle kahe kuu taas platsile pääses. Pärast pikka vigastuspausi ei õnnestunud RGIII mäng just kõige paremini, vaatamata sellele, et mängule saadeti ta soojalt. 

Cincinnatile kontrollis tervet kohtumist, kui avapoolaeg võideti 20:0. Kolmas periood küll kaotati 0:7, kuid viimase veerandi 3:3 viik kindlustas võidu. Hundi koduklubile oli see seitsme kaotuse ja ühe viigi kõrvale viiendaks võiduks, Brownsil on 13 mängust veel võiduarve avamata.