Nico Rosberg ja Bernie EcclestoneFoto: Twitter
Vormel 1
13. detsember 2016, 19:24

Bernie Ecclestone: Rosbergi puudumine ei ole vormel 1 sarjale hea (5)

Tänavu vormel 1 maailmameistriks kroonitud Nico Rosbergi lahkumine tuli pea kõigile üllatusena ning F1 boss Bernie Ecclestone on sarja tuleviku pärast mures. 

Ecclestone hoiab Mercedese tiimi bossi Toto Wolffiga pidevat ühendust, kes otsib praegu Nico Rosbergi asendajat. Väljaande Autoweek sõnul on F1 raudse rusikaga juhtiv Ecclestone mures, et Pascal Wehrlein ei saaks kuidagi Lewis Hamiltonile vastu. 

22-aastane Wehrlein oli pikalt Mercedese varusõitja ning on praegu suurim kandidaat Rosbergi kohale. Ecclestone muretseb, et noor sakslane ei suuda britile piisavalt suurt vastupanu osutada ning Mercedese ja just Lewis Hamiltoni ülekaal suureneb, mis pole spordile hea. 

"Nico polnud nii populaarne sõitja, kui Hamilton, aga ikkagi meeletult tuntud," ütles Ecclestone PTI uudisteagentuurile. "Tema puudumine ei ole kindlasti vormel 1 hea." 

Mercedes lootis endale saada mõne tuntud ja kogenud pilood nagu näiteks Fernando Alonso, kuid hispaanlane jääb vähemalt järgmise aasta lõpuni McLarenisse. Praegu on Wolff pannud silma peale Valtteri Bottasele, kuid Müncheni ajalehe TZ'i sõnul ei soovi Williams soomlast väga kergekäeliselt ära anda.