Saund

SUUR ÜLEVAADE | "Eesti laulu" teine poolfinaal: Kerli Kõiv, staarisaate kasvandikud ja mõni uus tulija (17)

LISA KOMMENTAAR

haa-haa20. veebruar 2017, 02:20
aluspükstes lavale... on ikka " kõrge " tase
Laul on teisejärguline19. veebruar 2017, 17:33
Eesti laulu saade on nii mõttetult üles puhvitud, et pole telekast võimalik vaadata. Publik ulub, vilistab ja möirgab nii lauljate lavaletulekul kui ka pärast nende esinemist; tundub, nagu oleks vaatajad hullumajast kohale toodud. Mõne laulja eputamine oma riietusega hakkab vastu.
uudu ärimees18. veebruar 2017, 14:24
Aga kust ja millal see Kerli Kõiv üldse pildile tekkis ? Ei mäleta mitte.Keegi pidi teda ju promoma !
Fizz18. veebruar 2017, 20:23
superstaar, 2002. Ja mingi 2012 oli USAs üsna müüdud; müügiarvud olid pea samad, mis Portlandi (õnnetus kohas asuv linn, grunge-Seattle oli liig lähedal) linnast pärit edukaimal bändil. Nüüd vist maha käinud, tol ajal ta Eestis ei taielnud.
18. veebruar 2017, 14:16
Mulle meeldib Kerli laul,sellel laulul on omapära,jääb kauaks kõrvu kumisema. Valin Kerli.
Alar118. veebruar 2017, 13:35
Tegelikult laulab Reikop. Kõiv on ainult "Reikopi häälepaela pikendus.
/18. veebruar 2017, 12:37
Kerli Kõiv ja eesti laul - no mitte ei sobi kokku. Parem olnuks mõni ameerika-värk.
Vanja18. veebruar 2017, 11:45
Jubedad lood , vot nõukaajal osati laulda !
Tanel Ranna17. detsember 2016, 15:54
"Slingshot" meeldib kõige rohkem.
Lisaks tundub olevat selline lugu mis Eurovisioonile sobib.
No nii!16. detsember 2016, 18:51
Sööbki kurat hädaga kärbseid, Kõiv siinmail üritamas! Vahepeal lootsin ju minagi, et ehk ikka... Kuigi muusikamaitse on teine, aga siiski. Nüüd siis lõpp?
/16. detsember 2016, 20:07
Minagi lootsin. Aga vaata et valitakse veel parimakski... No siis on küll maailma lõpp käes :-(
Joonas16. detsember 2016, 16:03
Lõhmuse lugu nagu alati hea, paraku ebaadekvaatne žürii hääletab selle taas viimaste hulka.
Joshua 16. detsember 2016, 20:13
Kogu see värk 2016/2017 on nagu nats mage? Ûtlen nii Kaelakee hääl... oli Maarja Liis Ilusaga parem kui see Vanahärra Linna oma loterii... aga tubli! Lenna ausalt olen ostnud nii Ninjasid kui Lenna oma loomingut CD-l mingi 10 kappalet, aga see on jama mingi selline Vierumäki filmi värk, et äkki sakslased teevad, jama! Sama Liis Lemsalu, ei meeldi ja ei hakka kommenteerima, NOE:P ja Tarvi Köpper lootsin midagi paremat, aga selline oma parimate hittide körvale sobib kui plaadile enam midagi panna ei ole see Angeelia v mis ta oli... Kiidan aga Parim lugu see aasta on Kerlil! Lihtne Rihannalik pop hit! Tänapäevane, teisena üllatas! Almost Natoral Electric viib kaasa oma maailma...Löhmus ja Laura ja Toome, siin juures pean mainima eelmine aasta oli vale saata Play, Supersonic oleks kindlalt kuue hulka tulnud! Seepärast Löhmus on hea aga see laul on hullem isegi kui Grete Paial eelmine aasta! Elina Born ok seksikas, aga muusika ausalt jama ainus mis oli Stig ja tema hitt, tänu sellele me sind austama ja Pühaka Jaanitulel sellel aasta olite Te head, lisaks oli see aasta hea Ott Leppland, aga ilma juba Kuulata-oodake oli kild! Teiste kohta ei oskagi midagi arvata veel!
Joonas on Laura fänn ok...16. detsember 2016, 20:15
Kogu see värk 2016/2017 on nagu nats mage? Ûtlen nii Kaelakee hääl... oli Maarja Liis Ilusaga parem kui see Vanahärra Linna oma loterii... aga tubli! Lenna ausalt olen ostnud nii Ninjasid kui Lenna oma loomingut CD-l mingi 10 kappalet, aga see on jama mingi selline Vierumäki filmi värk, et äkki sakslased teevad, jama! Sama Liis Lemsalu, ei meeldi ja ei hakka kommenteerima, NOE:P ja Tarvi Köpper lootsin midagi paremat, aga selline oma parimate hittide körvale sobib kui plaadile enam midagi panna ei ole see Angeelia v mis ta oli... Kiidan aga Parim lugu see aasta on Kerlil! Lihtne Rihannalik pop hit! Tänapäevane, teisena üllatas! Almost Natoral Electric viib kaasa oma maailma...Löhmus ja Laura ja Toome, siin juures pean mainima eelmine aasta oli vale saata Play, Supersonic oleks kindlalt kuue hulka tulnud! Seepärast Löhmus on hea aga see laul on hullem isegi kui Grete Paial eelmine aasta! Elina Born ok seksikas, aga muusika ausalt jama ainus mis oli Stig ja tema hitt, tänu sellele me sind austama ja Pühaka Jaanitulel sellel aasta olite Te head, lisaks oli see aasta hea Ott Leppland, aga ilma juba Kuulata-oodake oli kild!
hm16. detsember 2016, 10:02
kui need on väljavalitud, mis siis veel ülejäänud olid?
ühtki head ei ole praeguseni kõrva jäänud.
Eurovisioonil peaks ikka tuntud ja tunnustatud tegija minema.
Praegu oleks nagu "eesti otsib stuperstaari".
põnevam ja pingelisem?????16. detsember 2016, 09:46
Täis peaga ei maksa ikka artikleid treida! Vigadest ei õpita?
Algaja sportlast ei saadeta kogenu asemel riiki esindama... soss-sepast poliitikut riiki esindama? (katseid on tehtud - rõivas, repinski..., tulemus?)
Lauljad peavad aga olema alati tundmatud? :S
Puhas ajaraisk.... loodan, et ühtegi artiklit enam ette ei jää sellest klounaadist! :P
OMG16. detsember 2016, 07:16
Iga aastaga läheb asi hullemaks, nii esitajad kui ka laulud.