Blogid

Võta pits ja pea aru! Kas Lennart Meri ja Boriss Jeltsini kohtumised olid legitiimsed?  (44)

LISA KOMMENTAAR

mandaat17. detsember 2016, 17:54
Lusti-preili võiks uurida sõna mandaat tähendust,Siis ei kirjuta sellist jama,et keegi sai 1000 mandaati ja mõni isegi 40000.Aga äkki kirjutas artikli purjus peaga?
vaba aeg17. detsember 2016, 07:52
joomise jaoks on vaba aeg ja kui Lust vabal ajal end täis kaanib, siis ei puuduta see kedagi muud kui tema oma pereliikmeid. Sama Millinguga. Aga töö ajal olgu öö-, päeva-, õhtu- või hommikuistung, peab inimene olema kaine.
meenutaja16. detsember 2016, 22:40
Parimaid kärakamarke demonstreeriti ka Tartu rahulepingu sõlmimise aegu...
järelikult17. detsember 2016, 18:17
see leping pole legitiimne ja Eesti kuulub Venemaale.
spisok savisaara16. detsember 2016, 18:23
aeg-ajalt on siin lusti nime all ilmunud vägagi kremlimeelseid lugusid. nüüd on lausa mainitud viibimist vene saatkonnas.
ja kõige tipuks on kuuuurija meeskonnaga liitunud moskva tänavatelt leitud koer. koera päästmine on muidugi kiiduväärt, aga kas see oli ainus moskva külastamise põhjus?
aasta kokkuvõte16. detsember 2016, 16:57
lusti selle aasta suurim töövõit on afgaani tõlgi maaletoomine. nutikas nagu ta on, kasutas ta ära oma pr töö kaljulaidi presidendi kampaanias. väliministeeriumi rahakraanid avanesid
aasta lõpus oleks viisakas aru anda, kuidas omaril läheb on ta ikka veel eestis? kas ettevaatlikuks ei tee kursimuutus kui saksamaa saadab massiliselt afgaanidest asüülitaotlejaid nende kodumaale tagasi?
mulling16. detsember 2016, 14:40
Jobu16. detsember 2016, 16:58
Siis oli ja ilusam ja lustilikum
tütarlapsest kasvab naine16. detsember 2016, 17:53
lust on siin kohutavalt naljakas -punapõskne, blondeeitud, kitkutud kulmudega maaplika. pole ime, et kursakaaslased teda veits imelikuks pidasid ja ei uskunud, et ta ise need expressis ilmunud artiklid kirjutas, mis teda ülikooli sisse aitasid. nupumeeste kilgi ja luige kavala võtte abil...
mulling16. detsember 2016, 18:10
Tegelikult just vastupidi. Lust oli koolis hea õpilane ja tubli kirjutaja, koolilehe toimetaja.
http://www.ra.ee/fotis/index.php?lang=en&type=2&id=748703
Kõik uskusid, et temast tuleb kuulus kirjanik. Miskipärast aga hakkasid just need hilisemad kirjatükid metsa poole kiskuma.
samapidi16. detsember 2016, 19:07
oleks ta olnud kirjanduskallakuga tartu 8. keskkooli, ei tea, mis nime see nüüd kannab, seinalehe toimetaja -tõstaksin kaabut ja aplodeeriksin.
tamme gümnaasiumis peale lusti kellelgi ajakirjanduslikke ambitsioone polnud. targemad õppisid keemiaklassides. edukamatest said ärimehed -kilk, seli, ansip.
oma tuntud agaruses hakkas lust ise seinalehe toimetajaks. teistes koolides on see tavaliselt õpetajate poolt kellelegi kaelamääritud amet.
Milling16. detsember 2016, 11:48
on konjakiaktsiisi korralikult tasunud. Vähemalt niipalju temast riigile kasu.
Mulk16. detsember 2016, 11:37
Kui mu töötajad oleks töö juures napsised, siis ma vallandan nad, Täpselt nii peab olema ka Riigikogus Mitte mingeid mööndusi ega eristaatust ei pea olema ka muidusööjatel
võro miis16. detsember 2016, 09:05
Võtan igal võimalusel pitsi ja siis pean aru kas antakse veel ja kui palju antakse veel. Mina võtan viisaka inimesena kõik pakkumised vastu.
on16. detsember 2016, 19:12
nii ikka olnud, et viisakusest võetakse pits vastu, iseasi kui palju sealt ära juuakse ja mitu uut tuuakse jne.Kui päevatöö oli lõppenud ja kell kihutas kuuendat tundi, siis oli omast ajast olemine seadusetegemisesõlmes, nagu betoonisõlmes nt. ja siis võib omast ajast ka napsutada kui kellelegi kahjuks ei tule, niikuinii seal asutuses ületunnitöö eest ei maksta, sest tegemata tööd järgi tehes peaks hoopis trahvid sisse nõudma ja selline asi paneb jooma- kes kohvi, kes teed, kes morssi ja muid jooke, alkoholi ei soovita, mürk jääb mürgiks ja sellega kaasnevad nähud-oma nainegi paistab kaunim noorusaja pruudist vms., igatahes pole hukka vaja mõista kedagi,kes proovib kumb kangem on-kas spiritus vini või mees.Viisaka inimesena ütlen alati pakkujatele ära, et viimased võtsin vastu möödunud sajandil, iganenud värk juba ja nüüd on moes kaine olla, siis pole probleeme ja eriti teisel päeval.
po16. detsember 2016, 09:01
Lennardist ja Jeltsinist veel niipalju,et kui Arnold Rüütel sai Jeltsinilt jahsõna Eesti iseseisvusele,siis olid nii Petserimaa kui ka 10km Narvast idapoole Eestimaa nii nagu ta esimese vabariigi ajal oli olnud.
Kui Meri sõlmis lepingu oli sealt järsku paar tuhat ruutkilomeetrit Eestimaad kadunud.
Kas olid need Lennardi isiklikud toimikud Kgb-s tegutsemise päevilt või eestisse jäänud mõjuagentide nimed kes toona Eesti vastloodud vabariigi kõrgrtel ametikohtadel töötasid ja keda ta sai selle teadmisega zantazeerida.Raha talle sellevastu vaevalt pakuti,sest seda lihtsalt ei olnud Jeltsinil.
Kui Arnold Rüütel veel tüürijuures olles Moskvas Kgb peavalitsusest Eesti mõjuagentide nimesid nõudis keelduti neid andmast põhjendusega,et neid on niipalju,et te tapate seal üksteist lihtsalt maha.
Tegelikus oleks vastupidine - märgiga mehed oleks mängust väljunud ja oleks jäänud ära skeem,kus ettevõtted erastatakse varastatakse endistele juhtidele kes olid tüürijuurde saamiseks teinud inimsuse vastaseid kuritegusid.
Kas juulileppeid mäletad?16. detsember 2016, 11:50
Kõik millegipärast kiidavad Merit. Aga mul ei unune just need juulilepped. Nüüd neist ei ole sünnis enam rääkida. Sest Lennart oli ju parim.
16. detsember 2016, 16:51
Et mingist asjast ei tundu olevat sünnis rääkida on puhas enesetsensuur, kõik need kohad tuleb eriti hoolikalt uuesti läbi vaadata, kus selline tunne tekib, seal on midagi, mida püütakse maha salata. Meri oli parim kellele? Kes selle müüdi lõi? See on ju teada, kellele ta eriliselt kasulik oli.
joodik on joodik ja selle jamale õigustusi ei saa olla16. detsember 2016, 08:51
loogiline et viinaninast Juku-Kalle seda õigustab ja Taavi õigustab absoluutselt kõike taunitavat aga tavainimesed ja isegi politseinikud ja kohtunikud aetakse joomarluse pärast töölt ära. Sama peab kehtima ka riigikogulase jaoks.
Raid on liialt ühekülgne:16. detsember 2016, 17:39
Ma ei näe, et Juku-Kalle eriliselt õigustaks töökohal ja -ajal viinavõtmist, ta lihtsalt nendib, et "nii on kombeks" ja toob näiteid. Samas on ju üldjuhul nii, et kombeks on šampust pakkuda või lõuna- õhtulauda istuda siiski pärast tähtsate tegemiste lõpetamist, mitte nende toimingute ajal või koguni enne ja see on ka üldiselt Venemaal nii. Asjad käivad ikka nii, seda nim. "protokolliliseks osaks" et enne kirjutatalkse dokumente alla ja siis hakkvad šampusepudelid paukuma. Ma ei usu, et isand Meri koos Jeltsiniga enne "nina täis võtsid" ja siis tähtsaid riiklikke dokumente allkirjastama hakkasid, et "muidu käsi väriseb" (Jeltsin olla hiljem seda siiski teinud ja siis Putin ta ka erru saatis, et "mine heaga ja anna amet mulle üle, et muidu . . . ")
Juku Kalle17. detsember 2016, 18:23
lakkus seal ju pidevalt õlut, see oli tema mark.
no16. detsember 2016, 08:38
kui Meri nüüd teise eestlase Albert Tennosaarega tähistas Punaarmee välja viimist Eestist ja meenutasid Eesti aega, mis siis selles halba oli? Ehk võttis Meri mehe jaoks kaasa paar ämbritäit Kiidjärve veskis toodetud mahejahu? Tookord näidati neid vindiseid tegelasi isegi teles. Lusti mõte on huvitav- kui nüüd hakata riikidevaheliste lepingute puhul arvestama nende sõlmimise olusid, siis oleks päris paljud kokkulepped automaatselt õigustühised. Ainus asi, et ennem tuleks see mõte ÜRO tasandil ära vormistada.
on16. detsember 2016, 19:21
olnud Kalmeril Kiidjärvel oma loss nagu ja tore mees nagu ta oli, pakkus ka bussijuhile, kahjuks ei saanud võtta ka tol ajal-amet kohustab, teate ju.Kahju, et meie saadikud ei jõudnud jootmisega nii kaugele, et piir oleks korrigeeritud olnud juba tol ajal, nüüd ootame millal saame saapast lahti-vene taga kinni veel asi ja neil aega on, nii nagu näha iga kord sealpool käies.
niisama16. detsember 2016, 08:36
Muideks sa lust paned ilusti ja täiega.
arvaja16. detsember 2016, 08:31
Uskuge mind see meie lust oskab sõnavõtta.hea ja armas tegija igas küljes.Väga hindan
mida siis?16. detsember 2016, 08:19
Et hakkamegi kõik tööjuures jooma?
on16. detsember 2016, 19:23
see vale propaganda- Mill võttis peale tööd ja öötööd ei arvestata seal asutuses öise vahetusena keegi tööaja sisse...kui ei tee päeval ära, siis omast rahast teed öösel.
Nüüd siis teame,16. detsember 2016, 07:26
kellega Milling öösel pitse kokku lõi.
Palun Lustilt uurimislusti!16. detsember 2016, 07:14
Kuni Lustil jagub lusti asju välja uurida, võiks uurida, kas on ikka tõtt nendel kuuldustel, et Jeltsin olevat olnud Kalmer Tennosaare küüditamiste ajal kaotsi läinud vennake, kelle käeke küüdivaguni ukse vahele löödi ja seega sõrmedest ilma jäi, mille järel kuskil poole Siberi tee peal rongilt maha tõsteti ja lastekodusse pisteti?
kuidas16. detsember 2016, 08:48
Sa seda ikka uurid? On kolm-neli-viis fakti, need peaks isegi wikipedias ära toodud, aga edasi? Versioon Jeltsini Eesti päritolust on Venemaal teada juba piisavalt hästi, kuid lõpliku kinnituse sellele saaks anda vaid perekond.
...16. detsember 2016, 07:04
Katrin Lusti sõnul on ormaalne, kui sulle tuleb operatsiooni tegema purupurjus arst. Normaalne, kui lennuki piloot on maani täis.
Riigijuhid peaksid siiski teadma, kus on alkoholi koht ning see ei ole teps mitte tavalise riigikogu liikme toöajas.
Legendid nagu Meri ja Poska on siiski väga võimsad erandid, kes paistsid silma oma eriliste tegude poolest ning kes ilmselt suutsid ka alkoholi tapvates kogustes taluda.
Aga Milling, vabandage väga, ei ole aastaid millegagi silma paistnud. Lihttöölisel ei ole erandid lubatud.
sinine pass16. detsember 2016, 06:39
Kas autor vaikselt vihjab,et n-liidust lahkumine polnud ligitiimne?
Urmas16. detsember 2016, 05:14
"Aga on ka selge, et öö läbi hommikuni niisama vahtida ajab vahel isegi tugevama närvikavaga inimese jooma."
Niisama vahtimine on rahva raha sihilik raiskamine ja tuleks venitajatel oma taskust kinni maksta. Lisaks on niisama vahtimine ikka väga loll põhjendus joomiseks ja nõrganärviliste koht ei ole Riigikogus!
Kas politsei aktsepteerib kutselise autojuhi jommis peaga sõitmise õigustust, et tee oli pikk ja üksluine ja lihtsalt võtsin paar punnsuutäit, aga ma olen adekvaatne? Riigikogulane on täpselt samamoodi tööl ja tööajal ei tohiks alkoholi joomine olla lubatud.
Aga, mis saab siis kui keegi jommis riigikogulastest purjus peaga kopedab trepil, kukub, lööb pea vastu kiviäärt ja annab otsad? Korraldatakse auväärsed riiklikud matused tööõnnetuses hukkunule või maetakse kui tavaline lakekrants?
excuse moi mon cheri16. detsember 2016, 03:17
Youtubes on Riigikogu istungite ülekannete videosalvestised.
Intrigeeriv on asjaolu, et istungite videosalvestiste "playlist"-loetelust
https://youtube.com/playlist?list=PLU985AFYCOtPwVynpcEgWpM6nUG7qdLym
on ööistung kustutatud, selle asemel on nähtav ikoon "[Deleted video]"

mis asub ajalises loetelus kahe video vahel, milledeks on
Riigikogu infotund, 14. detsember 2016
https://youtube.com/watch?list=PLU985AFYCOtPwVynpcEgWpM6nUG7qdLym&v=Gg7RMnxCnkQ
ja
Riigikogu istung, 15. detsember 2015
https://youtube.com/watch?list=PLU985AFYCOtPwVynpcEgWpM6nUG7qdLym&v=MebN6ivLjro
Youtube üleslaetud kõige uuemas videos on pealkirjaks pandud ka vale aastaarv 2015, mis peaks olema 2016..
huvitav lugu16. detsember 2016, 01:28
hardo aasmäe artikli juures on olnud 10 kommentaari. lähed vaatama -pole ühtegi. kes nende kõrvaldamist nõudis? kats -sina või?
teada17. detsember 2016, 08:26
Pole mõtet kahelda, kes need kustutas. See Aasmäe surm on nii läbinähtav.
uuriv ajakirjandus16. detsember 2016, 01:21
no ei saa tv3 läbi ilma selle zanrita. kuuurija on sarnaselt mart ummelasega töölt kõrvaldatud. ja teatepulga haaras soiver. see on just see tv3 stiilis uuriv ajakirjandus, palju kära eimillestki, aga klikid on garanteeritud.
ja eriline zanr on ka lusti blogi -nopped lusti isikliku elu sündmustest segatuna asjatundlikuma kaasautori poliitkommentaariga.
muuseas -eesti keeles ei öelda "andis kommentaari"...
tõde ütled ei lasta läbi16. detsember 2016, 00:53
Pole vaja kõiki tegusid õigustada.
Juku Kalle16. detsember 2016, 00:29
Andis kommentaari omal kindlasti kaks-teist õlut või pudel konjakit naha vahel,leidsid etaloni ikka!
Les15. detsember 2016, 23:57
Mul on tõesti piinlik, et ma ei teadnud mis asi on obstruktsioon.Nüüd siis tean.Kui tegeletakse riigi kõige tähtsama iga aastase dokumendi üle käivate lollimängimistega koos alkoholiga.
kokkblokk16. detsember 2016, 02:54
obstruktsioon on see kui sa oled äksi täis aga naine pipardab.
Holland15. detsember 2016, 23:37
Kui kanep näiteks 10a pärast legaliseeritakse, siis hakkab riigikogus alles nalja saama...
Uus teema15. detsember 2016, 23:26
Kas lustise peaga tehtud lapsed on ikka legitiimsed ?
vana Setu16. detsember 2016, 03:52
Lustise peaga tehtud lapsed tulevad samuti väga lustilised :)