Sebastian VettelFoto: ANDREJ ISAKOVIC
Vormel 1
20. detsember 2016, 19:24

Ferrari meeskond: Sebastian Vettel peab järgmine hooaeg maha rahunema (5)

Ferrari vormel 1 meeskond mõtleb juba praegu 2018. aasta pilootide peale ning soovivad ühel praegusel sõitjal Sebastian Vettelil eelseisval hooajal rahulikum olla. 

Neljakordse maailmameistri leping lõpeb 2017. aastaga ning sakslasel oli raske, võiduta hooaeg. Ferrari president Sergio Marchionne ütles, et Vetteli järgmisest kontrahtist on veel vara rääkida. 

"Kõigepealt peame aru saama, kas ta tunneb meiega järgmine aasta mugavalt. Peame andma talle võitva auto, muidu tulevikust pole mõtet rääkida. Teame, et Vettel tahab meiega võita. Kas saame seda garanteerida? Vastutasuks peab ta olema rahulikum ja vähem närvitsema."  

See on juba teine kord, kui kõrge Ferrari ametnik kritiseerib sakslast. Pärast Jaapani GP-d võttis sõna Ferrari juht Maurizio Arrivabene. Itaallane ütles Vettelile viidates, et hoolimata sõitja nimest, peavad kõik enda paiga ja palga välja teenima. 

"Vettel peab keskenduma autole. Ta annab endast väga palju, aga mõnikord tähendab see, et teda huvitab kõik. Vahel tuleb aidata tal fokusseerida ja meenutada, mis on ta peamine ülesanne."